bende yok öle bişi de neyse pzt doktora göstericem. çünkü benim ki daha hesaplanmamış. yani sadece 3 değer gözüküyor.canım kâğıtta risk faktörü gibi bişey var kutucuk böyle orda değerin altındır yazıyosa normal değerin üstünde yazıyosa risk saptanmıştır
10+5 dediğiniz zaten 11. haftadasınız demektir. test te 11. haftadan itibaren yapılabilir. herşey normal yaniBende biliyorum öyle olduğunu normal kontrol randevuma gitmiştim doktor gelmişken yapalım dedi 10+5 iken hatta şaşırdım haftaya çağırır sanıyordum. Ama yapalım deyince doktor yaptık. Bide Doç Dr vardır bi bildiği diye düşündüm. Erken değil mi diye sormaya fırsatım kalmadı yoğundu
Maşallahwiha02 minnosu kızlar geldim şimdi. Bebişim gayet sağlıklı 6.52 olmuş boyu. Doktor muhtemelen kız dedi. İdrar verdim pazartesi çıkacak dediler. İkili sonucu grafik çıkması lazım onu alıp gelin dedi pazartesi onuda hallederim sonuçlar için tekrar gideceğim. Bu arada ben bugün işe gitmemiştim birde rapor yazdı. Eklemlerim ağrıyor normal mi diye sordum evet dedi. Benden haberler bukadar
arkadaş 10+5 deymiş. bu da 11. haftada demektir zaten. mesela ben de şuan 12+4'üm ama 13. haftadayım diyorum. öyle söyleniyor yaniCanım benim ya burayı takip etmedin mi ,herkes 11-14 arasında yaptırdı testini ;10.haftada yapılmaz ki,şimdi tekrar kan filan alacaklar
Hadi gözün aydın canım,kalp ile ilgili olan durumu ne yapacaksın,sezeryan mı düşünüyorsunwiha02 minnosu kızlar geldim şimdi. Bebişim gayet sağlıklı 6.52 olmuş boyu. Doktor muhtemelen kız dedi. İdrar verdim pazartesi çıkacak dediler. İkili sonucu grafik çıkması lazım onu alıp gelin dedi pazartesi onuda hallederim sonuçlar için tekrar gideceğim. Bu arada ben bugün işe gitmemiştim birde rapor yazdı. Eklemlerim ağrıyor normal mi diye sordum evet dedi. Benden haberler bukadar
Ben demedim ki,doktoru kabul etmemiş,haftayı kabul etmeyen doktor yaniarkadaş 10+5 deymiş. bu da 11. haftada demektir zaten. mesela ben de şuan 12+4'üm ama 13. haftadayım diyorum. öyle söyleniyor yani
iyimiş canım nub yapmışmıydım sana ne demiştm :)wiha02 minnosu kızlar geldim şimdi. Bebişim gayet sağlıklı 6.52 olmuş boyu. Doktor muhtemelen kız dedi. İdrar verdim pazartesi çıkacak dediler. İkili sonucu grafik çıkması lazım onu alıp gelin dedi pazartesi onuda hallederim sonuçlar için tekrar gideceğim. Bu arada ben bugün işe gitmemiştim birde rapor yazdı. Eklemlerim ağrıyor normal mi diye sordum evet dedi. Benden haberler bukadar
Bana da Nub yapsanaiyimiş canım nub yapmışmıydım sana ne demiştm :)
Evet canım erkekiyimiş canım nub yapmışmıydım sana ne demiştm :)
yaparım tabi canım ama çıkıntı meselesi bu nub çıkıntıdan belli oluyor :) yani her çıkıntılı erkek olmuyo açıya göre yorumlanıyoBana da Nub yapsana
Canım %90 sezeryan olacak ama ordada narkoz riski var. Temmuz kürtaj olmak için narkoz vermişlerdi ama diğer tarafta her ihtimale karşı birşey olursa diye yoğunbakım ünitesinde biryer tuttular 10 dklık şey için. Hayırlısı artık daha kalp doktoru ile görüşmedim daha dün ramdevuö vardı işim yogundu gidemedim. Müsait bir zamanda gidip konuşacağımHadi gözün aydın canım,kalp ile ilgili olan durumu ne yapacaksın,sezeryan mı düşünüyorsun
[/QUOTE]çıkıntı tam net değil ama eğer gördüğüm çıkıntıysa erkek demiştim dimi öyle hatırladım :) bazen çıkıntı tam net olmuyo bende aldım ult. fotosu ama çıkıntıdan eser yok@YesimV
[QUOT] YesimV, post: 58055916, member: 895821"]Evet canım erkek
Masallahwiha02 minnosu kızlar geldim şimdi. Bebişim gayet sağlıklı 6.52 olmuş boyu. Doktor muhtemelen kız dedi. İdrar verdim pazartesi çıkacak dediler. İkili sonucu grafik çıkması lazım onu alıp gelin dedi pazartesi onuda hallederim sonuçlar için tekrar gideceğim. Bu arada ben bugün işe gitmemiştim birde rapor yazdı. Eklemlerim ağrıyor normal mi diye sordum evet dedi. Benden haberler bukadar
wiha02 minnosu kızlar geldim şimdi. Bebişim gayet sağlıklı 6.52 olmuş boyu. Doktor muhtemelen kız dedi. İdrar verdim pazartesi çıkacak dediler. İkili sonucu grafik çıkması lazım onu alıp gelin dedi pazartesi onuda hallederim sonuçlar için tekrar gideceğim. Bu arada ben bugün işe gitmemiştim birde rapor yazdı. Eklemlerim ağrıyor normal mi diye sordum evet dedi. Benden haberler bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?