2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
wiha02 minnosu kızlar geldim şimdi. Bebişim gayet sağlıklı 6.52 olmuş boyu. Doktor muhtemelen kız dedi. İdrar verdim pazartesi çıkacak dediler. İkili sonucu grafik çıkması lazım onu alıp gelin dedi pazartesi onuda hallederim sonuçlar için tekrar gideceğim. Bu arada ben bugün işe gitmemiştim birde rapor yazdı. Eklemlerim ağrıyor normal mi diye sordum evet dedi. Benden haberler bukadar

canım kâğıtta risk faktörü gibi bişey var kutucuk böyle orda değerin altındır yazıyosa normal değerin üstünde yazıyosa risk saptanmıştır
bende yok öle bişi de neyse pzt doktora göstericem. çünkü benim ki daha hesaplanmamış. yani sadece 3 değer gözüküyor.

10+5 dediğiniz zaten 11. haftadasınız demektir. test te 11. haftadan itibaren yapılabilir. herşey normal yani

Maşallah sağlıkla gelsin minik cimcime
Sonuçlarının güzel çıkmasına da çok sevindim darısı bizlerin başına .

Canım benim ya burayı takip etmedin mi ,herkes 11-14 arasında yaptırdı testini ;10.haftada yapılmaz ki,şimdi tekrar kan filan alacaklar
arkadaş 10+5 deymiş. bu da 11. haftada demektir zaten. mesela ben de şuan 12+4'üm ama 13. haftadayım diyorum. öyle söyleniyor yani

Hadi gözün aydın canım,kalp ile ilgili olan durumu ne yapacaksın,sezeryan mı düşünüyorsun

iyimiş canım nub yapmışmıydım sana ne demiştm :)

çıkıntı tam net değil ama eğer gördüğüm çıkıntıysa erkek demiştim dimi öyle hatırladım :) bazen çıkıntı tam net olmuyo bende aldım ult. fotosu ama çıkıntıdan eser yok @YesimV
[QUOT] YesimV, post: 58055916, member: 895821"]Evet canım erkek[/QUOTE]

Hadi gözün aydın canım,kalp ile ilgili olan durumu ne yapacaksın,sezeryan mı düşünüyorsun
Canım %90 sezeryan olacak ama ordada narkoz riski var. Temmuz kürtaj olmak için narkoz vermişlerdi ama diğer tarafta her ihtimale karşı birşey olursa diye yoğunbakım ünitesinde biryer tuttular 10 dklık şey için. Hayırlısı artık daha kalp doktoru ile görüşmedim daha dün ramdevuö vardı işim yogundu gidemedim. Müsait bir zamanda gidip konuşacağım

[/QUOTE]
Evet canım aynen tam net değildi. Gerçi doktorda %100 kız demedi büyük ihtimal dedi. Allah biliyor eşimde bende kız istiyoruz ama hayırlısı neyse o olsun.

Evet canım aynen tam net değildi. Gerçi doktorda %100 kız demedi büyük ihtimal dedi. Allah biliyor eşimde bende kız istiyoruz ama hayırlısı neyse o olsun.[/QUOTE]
amin canım sağlıklı olsunda kızda bizim oğlanda :)

Masallah

İyi akşamlar kızlar iki haftadır giremiyorum daha doğrusu girip biriki post okuyup çıkıyorum telefona uzun süre bakınca fena oluyordum,herkesin bulantısı bitti benimki başladı
Sıkıntılı bir 3 hafta geçirdim ama şimdi daha normalim
Okuyamadım ama okadar merak ettimki herkes napıyor tamda ikili tarama cinsiyet haftaları başlamışken çok özledim sizleri
Ben bugün 12. Haftayı doldurmuşken ayrıntılı ultrasona girdim organlar ölçümler herşey çok iyi dedi drum
İkili taramayı önermiyor fala bakmakdan farklı değil diyor fetal DNA yaptırın dilerseniz ama ölçümler çok normal baktırmasanızda olur dedi
Hiç yaptırmak istemiyorum ama bilemiyorum
Fetal DNA yaptıran varmı fikirleriniz benim için önemli fikir verin lütfen

Canim hayırlı olsun zaten gönlünden geçen kızdı inşallah değişmez sağlıklı sıhhatli doğum yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…