2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu ara kızlar tetenoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz sağlık ocağı ocak ayında çağırdı. Ama bazı kesim bebeğe ıyi değil falan diyor pek bilgim yok açıkçası bu konu hakkında bilgisi olan yaptıracak veya yatırmayacak olan var mi

yaparım tabi canım ama çıkıntı meselesi bu nub çıkıntıdan belli oluyor :) yani her çıkıntılı erkek olmuyo açıya göre yorumlanıyo
Çıkıntımız net değil ki kuzum,o yüzden atamadım,benim doktorum da boynundan anladı erkek olduğunu ;
Ocak’ta çağırtacakmış benim sağlık ocağı da ,ben yaptırırım ,sonuçta ameliyata gireceğiz,riske atmak istemem kendimi de,bebeğimi de

Kızımda yaptırmadım şimdi de yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası.

İyi akşamlar canım ben yaptrmadım ama normal görünüyorsa ve eğer ALlah korusun bi sıkıntı durumunda aldırmayı düşünmüyorsan bence gerek yok. Ama bu benim fikrim tabiki..
İlk defa duydum canım bunu da 20. Haftada yapılıyor dimi

Biz bile biliyoruz hangi haftalar arasinda olacagini, doktor nasil bu hatayi yapti anlamadim dogrusu. Insallah iyi cikacaktir canim. Icin rahat olsun.

oda mı varmış vay vay neler neler var :)

Ben kızımda çok sık yaşıyordum ,şimdi de bir oluyor bir olmuyor . İlaç almak yerine bol su iç camim. İç çamaşırlarını yüksek derece de yıka , hatta ütüle. İnşallah gecer.
yani doktor ısrarla ilaç veriyor idrar kültürü verdim bugün pazartesi gene gidicem mecbur kullandım ilacı antibiyotikte mide bulantısı yapıyor bende

yani doktor ısrarla ilaç veriyor idrar kültürü verdim bugün pazartesi gene gidicem mecbur kullandım ilacı antibiyotikte mide bulantısı yapıyor bende
Munorol şase veriyor zaten onunda bebeğe bir bir zarari yok. İlaç verdiyse kullan canım . Daha tetiklemesin. Bak ilaç kullanmak istemiyorsan eğer özel bölgenin sirkeli su ile yika. İlaç kadar etkili ve doğal.

Ne gibi bi zararı olabilir ki aşının bebeğe ? Ben yaptırmayı düşünüyorum

Ay maşallah erkekler çoğunlukta dedik kız haberleri de almaya başladık prenseslerimiz de çoğalıyor

Ayyy yerim ya hareketlere bak sen neler yapmış

Bende de var canim hic ilac kullanmdim. Doktorumda gerek yok dedi. Bol sivi tuket acik renk camasir giy ve mumkunse utule. Benimde her seferinde az da olsa cikiyor. Ilac kullanmak daha zararli.

Evet canim 20 hafta
Ne gibi bi zararı olabilir ki aşının bebeğe ? Ben yaptırmayı düşünüyorum

Bende tam bilmiyorum kadınlar kulübünde gördüm ekteki yorumları aklım ondan karisti

Eklentiler

• Screenshot_20181125-110637.webp
    93,4 KB · Görüntüleme: 146
  • Screenshot_20181125-110737.webp
    91,5 KB · Görüntüleme: 144
Sadece çıkıntı değil ki ;kemik yapısından bile anlıyorlar Skull teorisi deniyor ,11.hafta ve sonrasında anlaşılıyor,kafatası ve boyun yapısını değerlendiriyorlar
kemik yapısını biliyorum geçen gittim doktoruma sordum 12 haftalıkken tahmin yürütürüm ama 16 hafta olmadan net söylemem dedi oysa ki doğumumu yaptıran doktorum 12 haftalıkken net söylemişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…