benim dr um açıkladı aslında ensesine bakmıyorlar :) ensenin altında bir sıvı gibi bişey birikiyor onun kalınlığını ölçüyorlar, ödem gibi bir şey diye açıklama yapmıştı
Çıkıntımız net değil ki kuzum,o yüzden atamadım,benim doktorum da boynundan anladı erkek olduğunu ;yaparım tabi canım ama çıkıntı meselesi bu nub çıkıntıdan belli oluyor :) yani her çıkıntılı erkek olmuyo açıya göre yorumlanıyo
Ocak’ta çağırtacakmış benim sağlık ocağı da ,ben yaptırırım ,sonuçta ameliyata gireceğiz,riske atmak istemem kendimi de,bebeğimi deBu ara kızlar tetenoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz sağlık ocağı ocak ayında çağırdı. Ama bazı kesim bebeğe ıyi değil falan diyor pek bilgim yok açıkçası bu konu hakkında bilgisi olan yaptıracak veya yatırmayacak olan var mi
Kızımda yaptırmadım şimdi de yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası.Bu ara kızlar tetenoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz sağlık ocağı ocak ayında çağırdı. Ama bazı kesim bebeğe ıyi değil falan diyor pek bilgim yok açıkçası bu konu hakkında bilgisi olan yaptıracak veya yatırmayacak olan var mi
İyi akşamlar canım ben yaptrmadım ama normal görünüyorsa ve eğer ALlah korusun bi sıkıntı durumunda aldırmayı düşünmüyorsan bence gerek yok. Ama bu benim fikrim tabiki..İyi akşamlar kızlar iki haftadır giremiyorum daha doğrusu girip biriki post okuyup çıkıyorum telefona uzun süre bakınca fena oluyordum,herkesin bulantısı bitti benimki başladı
Sıkıntılı bir 3 hafta geçirdim ama şimdi daha normalim
Okuyamadım ama okadar merak ettimki herkes napıyor tamda ikili tarama cinsiyet haftaları başlamışken çok özledim sizleri
Ben bugün 12. Haftayı doldurmuşken ayrıntılı ultrasona girdim organlar ölçümler herşey çok iyi dedi drum
İkili taramayı önermiyor fala bakmakdan farklı değil diyor fetal DNA yaptırın dilerseniz ama ölçümler çok normal baktırmasanızda olur dedi
Hiç yaptırmak istemiyorum ama bilemiyorum
Fetal DNA yaptıran varmı fikirleriniz benim için önemli fikir verin lütfen
İlk defa duydum canım bunu da 20. Haftada yapılıyor dimiBu ara kızlar tetenoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz sağlık ocağı ocak ayında çağırdı. Ama bazı kesim bebeğe ıyi değil falan diyor pek bilgim yok açıkçası bu konu hakkında bilgisi olan yaptıracak veya yatırmayacak olan var mi
Bende pek bilmiyorum canim. Ama sonuçlarin guzeldir muhakkak.
Biz bile biliyoruz hangi haftalar arasinda olacagini, doktor nasil bu hatayi yapti anlamadim dogrusu. Insallah iyi cikacaktir canim. Icin rahat olsun.Salı verdim kanı bugün sonuç çıkacaktı çıkmışda zaten ama Not yazılmış 11-14 hafta arasında olmalı bebeğin ölçümleri küçük diye. Boşuna gittim doktor aradım ameliyattaydı bekledim felan yorulduğuma deymedi. Haftaya salı gel tekrar dedi bilmiyorum yapırcammı bidaha bakalım haftaya düşüncem :) kan sonucu iyi gelmiş herhalde sana söyleyim bişey çıkmıcak dedi doktor rahatlattı beni sonunda
oda mı varmış vay vay neler neler var :)Çıkıntımız net değil ki kuzum,o yüzden atamadım,benim doktorum da boynundan anladı erkek olduğunu ;
Ocak’ta çağırtacakmış benim sağlık ocağı da ,ben yaptırırım ,sonuçta ameliyata gireceğiz,riske atmak istemem kendimi de,bebeğimi de
at bakim :)Kızlar ben de fotoğrafını atsam tahmin söyler misiniz
Sadece çıkıntı değil ki ;kemik yapısından bile anlıyorlar Skull teorisi deniyor ,11.hafta ve sonrasında anlaşılıyor,kafatası ve boyun yapısını değerlendiriyorlaroda mı varmış vay vay neler neler var :)
yani doktor ısrarla ilaç veriyor idrar kültürü verdim bugün pazartesi gene gidicem mecbur kullandım ilacı antibiyotikte mide bulantısı yapıyor bendeBen kızımda çok sık yaşıyordum ,şimdi de bir oluyor bir olmuyor . İlaç almak yerine bol su iç camim. İç çamaşırlarını yüksek derece de yıka , hatta ütüle. İnşallah gecer.
Munorol şase veriyor zaten onunda bebeğe bir bir zarari yok. İlaç verdiyse kullan canım . Daha tetiklemesin. Bak ilaç kullanmak istemiyorsan eğer özel bölgenin sirkeli su ile yika. İlaç kadar etkili ve doğal.yani doktor ısrarla ilaç veriyor idrar kültürü verdim bugün pazartesi gene gidicem mecbur kullandım ilacı antibiyotikte mide bulantısı yapıyor bende
Ne gibi bi zararı olabilir ki aşının bebeğe ? Ben yaptırmayı düşünüyorumBu ara kızlar tetenoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz sağlık ocağı ocak ayında çağırdı. Ama bazı kesim bebeğe ıyi değil falan diyor pek bilgim yok açıkçası bu konu hakkında bilgisi olan yaptıracak veya yatırmayacak olan var mi
Hemen ekliyorumm. Teyzoşlar anlayanlardan yorumm bekliyoruzzat bakim :)
Ay maşallah erkekler çoğunlukta dedik kız haberleri de almaya başladık prenseslerimiz de çoğalıyorwiha02 @minnosu kızlar geldim şimdi. Bebişim gayet sağlıklı 6.52 olmuş boyu. Doktor muhtemelen kız dedi. İdrar verdim pazartesi çıkacak dediler. İkili sonucu grafik çıkması lazım onu alıp gelin dedi pazartesi onuda hallederim sonuçlar için tekrar gideceğim. Bu arada ben bugün işe gitmemiştim birde rapor yazdı. Eklemlerim ağrıyor normal mi diye sordum evet dedi. Benden haberler bukadar
Ayyy yerim ya hareketlere bak sen neler yapmışKızlar yokk eşek sıpası göstermedi cinsiyetini. İlk başta el sallayıp arkasını döndü çikolata fln yedim biraz yürüdüm tekrar girdim dizlerini karnına çekiyor :) biraz tembeliz yani hareket ediyor ama yok yanitam bir inatçı sıpa kendisi
Bende de var canim hic ilac kullanmdim. Doktorumda gerek yok dedi. Bol sivi tuket acik renk camasir giy ve mumkunse utule. Benimde her seferinde az da olsa cikiyor. Ilac kullanmak daha zararli.İdrar yolu enfeksiyonu olan var mı kozlar bende her seferinde hafif çıkıyor yeni ilaç kullanmama ramen geçmemiş geçmiyor evlendiğimden beri var 5 senedir yahu :/ hatta ilk zamanlar idrarım kırmızı oluyordu baya geçti aslında hissettirmiyor ama hafif varmış hala yine bi antibiyotik verdi hiç içmek istemiyorum hamilelikte de herkeste oluyor diye duydum ama
Evet canim 20 haftaİyi akşamlar canım ben yaptrmadım ama normal görünüyorsa ve eğer ALlah korusun bi sıkıntı durumunda aldırmayı düşünmüyorsan bence gerek yok. Ama bu benim fikrim tabiki..
İlk defa duydum canım bunu da 20. Haftada yapılıyor dimi
Ne gibi bi zararı olabilir ki aşının bebeğe ? Ben yaptırmayı düşünüyorum
kemik yapısını biliyorum geçen gittim doktoruma sordum 12 haftalıkken tahmin yürütürüm ama 16 hafta olmadan net söylemem dedi oysa ki doğumumu yaptıran doktorum 12 haftalıkken net söylemişti :)Sadece çıkıntı değil ki ;kemik yapısından bile anlıyorlar Skull teorisi deniyor ,11.hafta ve sonrasında anlaşılıyor,kafatası ve boyun yapısını değerlendiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?