2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ben
Evet canim 20 hafta

Bende tam bilmiyorum kadınlar kulübünde gördüm ekteki yorumları aklım ondan karisti
oğlumda oldum bi yan etkisini görmedim bu gebeliğimde olur muyum bilmiyorum özelde doğumum olmasına rağmen yaptılar bana aşıyı

Munorol şase veriyor zaten onunda bebeğe bir bir zarari yok. İlaç verdiyse kullan canım . Daha tetiklemesin. Bak ilaç kullanmak istemiyorsan eğer özel bölgenin sirkeli su ile yika. İlaç kadar etkili ve doğal.
aksef diye bir antibiyotik verdi :[
Bende de var canim hic ilac kullanmdim. Doktorumda gerek yok dedi. Bol sivi tuket acik renk camasir giy ve mumkunse utule. Benimde her seferinde az da olsa cikiyor. Ilac kullanmak daha zararli.
valla canım aksef diye bi ilaç verdi hiç içim rahat etmiyo nedense enfeksiyon doktoru verdi hamilelikte kullanılabilir diye

Kizlar bugün kontrolüm vardı annemlerin yanina 1 ayligina geldigim icin yurtdışında muane oldum burda 3.5 aylık olana kadar karindan bakmiolarmis kucuk belli olmuyor diye vajinal muane etti bebegin durusu dikkatimi cekti ters duruyor ilk kez böyle gördüm bebekler böylede ters dururmu ya

Eklentiler

• Screenshot_20181129-162956.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 158
Gun icinde kac farkli pozisyonda duruyor bebekler endise etmeyin o an oyle yakalanmis

Canımm ben tavuktan zehirlendiğim zaman test yapıldı wbc 17 çıktı doktor çok yüksek enfenksiyon dedi antibiyotik verdi kullanmak istemedim ama eğer kullanmazsam enfenksiyon bebeğime zarar verirmiş günde 2 kez normalde ama ben bi tane içiyorum içim rahat etmiyor gene. Bence sende kullan kuzum geçmesi lazım enfenksiyonun bide kesinlikle bundan sonra eşime korunması söylicem buda enfenksiyon yapıyormuş çünkü.

Evet canim 20 hafta

Bende tam bilmiyorum kadınlar kulübünde gördüm ekteki yorumları aklım ondan karisti
Canım ben ilk gebeliğimde oldum şükür sıkıntı da yaşamadım.bunda da olmayı düşünüyorum gereksiz bir aşıyı fazladan neden yapsınlar ki ellerine ne geçecek.daha zamanımız varken araştırılabilir de bi Bilgi alırsan tekrar paylaşırsan sevinirim doktorlarımıza alan da sormakta fayda var

Evet ama sürekli böyle durmaz döner

Kızz senin kızın mı olucak :)) ense kalınlığı kaç çıkmıştı kuzum?
Kuzum ense kalınlığına hiç bakma bence ;
11.hafta da
Arkadaşımın bebeği 3,2 (kızı oldu,geçen hafta doğdu )
Benim Bebek 1,2 (doktor erkek dedi)
Arkadaşımın test için fetal DNA yapıldı,down sendromundan şüphe edildi
Ama yine karşılaştıralım,başka sonuçlarla da ,seninki kaç çıktı ?

bende de idrarda bakteri ve lökosit çıkıyor sınırdan 2-3 rakam üstte ama seninki farklı bir şey sanırım idrarda mı çıktı oda bu idrar yolu enfeksiyonu da iyi tedavi edilmezse kasılmaları tetikliyormuş falan benimde evlendiğim günden beri var sanırım eşimden dolayı da geçmiyor onu da sorucam bende korun dicem artık zaten kanama da oldu ya baya bi süre ara vericem spermlerde rahim ağzını yumuşatıyor diyorlar benimde ayağa da kalksam ertesi güne anca geliyor içerde kalıyor baya ilacıda içim rahat etmesede içiyorum artık 5 günlük bir ilaç zaten zararıda yok dedi artık ama bu antibiyotikler midemi çok bulandırıyor tadı ağzımda hep
Umarım yakında iyleşirsin canım
inşallah canım ya

merhaba :) bugün ikili test randevum vardı. bebeğimin boyu ense kalınlığı burnu organları uzuvları çok şükür normal değerlerde çıktı. kan sonucu bir haftaya çıkacak.

doktor cinsiyeti için kız ama sakın alışveriş yapma bu haftalarda yanıltıcı olabiliyor ters köşe yapabilir dedi. eşim kız istediği için çok mutlu oldum ama hep erkek hissetmiştim ben. şaşırdım o yüzden.

minnoş bacaklarını bisiklet sürer gibi oynatıyordu gözümün önünden gitmiyor. allah hepimizi sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin. çok güzel hissediyorum.

Doğru söylüyorsun biraz araştırdımda alakası yokmuş. 1.3 çıktı benim. Doktor geçen hafta bakarken oğluşunuz gayet iyi veya oluşumu gayet iyi dedi inan anlamadım yarın tekrar randevumuz var bakalım ne dicek hayırlı ve sağlıklı olsunda cinsiyetin önemi yok ben hep dua ediyorum allahım bizi ömrü boyunca üzmücek ahlaklı uslu bir çocuk olsun diye. :)

Ayyy yerim ya hareketlere bak sen neler yapmış
Ya evett inatçıyız biraz teyzesi :)
ayyy kıza benzettiiimmm :) maşallah bebişe

yani tam çıkmamış ama kız gibii

Bana da bakınsana kızlar nub ü gören var mı ultrasonda gördüm ben ama fotoda yok belki gören olur bi hayalet bir şey var köşede ama
Eki Görüntüle 2210521

Ayy kızlar hepiniz kız dediniz hadi bakalım . Doktor tahminim var ama parti yapacağız diyorsunuz haftaya gelin netleşsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…