Hemen ekliyorumm. Teyzoşlar anlayanlardan yorumm bekliyoruzz
oğlumda oldum bi yan etkisini görmedim bu gebeliğimde olur muyum bilmiyorum özelde doğumum olmasına rağmen yaptılar bana aşıyıEvet canim 20 hafta
Bende tam bilmiyorum kadınlar kulübünde gördüm ekteki yorumları aklım ondan karisti
aksef diye bir antibiyotik verdi :[Munorol şase veriyor zaten onunda bebeğe bir bir zarari yok. İlaç verdiyse kullan canım . Daha tetiklemesin. Bak ilaç kullanmak istemiyorsan eğer özel bölgenin sirkeli su ile yika. İlaç kadar etkili ve doğal.
valla canım aksef diye bi ilaç verdi hiç içim rahat etmiyo nedense enfeksiyon doktoru verdi hamilelikte kullanılabilir diyeBende de var canim hic ilac kullanmdim. Doktorumda gerek yok dedi. Bol sivi tuket acik renk camasir giy ve mumkunse utule. Benimde her seferinde az da olsa cikiyor. Ilac kullanmak daha zararli.
Gun icinde kac farkli pozisyonda duruyor bebekler endise etmeyin o an oyle yakalanmisKizlar bugün kontrolüm vardı annemlerin yanina 1 ayligina geldigim icin yurtdışında muane oldum burda 3.5 aylık olana kadar karindan bakmiolarmis kucuk belli olmuyor diye vajinal muane etti bebegin durusu dikkatimi cekti ters duruyor ilk kez böyle gördüm bebekler böylede ters dururmu ya
Kızz senin kızın mı olucak :)) ense kalınlığı kaç çıkmıştı kuzum?İnşallah canım ense kalınlığı daha inçe olurmuş kızların :)) onuda şimdi okudum baya ben kızım diyor ama bakalım :))
Canımm ben tavuktan zehirlendiğim zaman test yapıldı wbc 17 çıktı doktor çok yüksek enfenksiyon dedi antibiyotik verdi kullanmak istemedim ama eğer kullanmazsam enfenksiyon bebeğime zarar verirmişİdrar yolu enfeksiyonu olan var mı kozlar bende her seferinde hafif çıkıyor yeni ilaç kullanmama ramen geçmemiş geçmiyor evlendiğimden beri var 5 senedir yahu :/ hatta ilk zamanlar idrarım kırmızı oluyordu baya geçti aslında hissettirmiyor ama hafif varmış hala yine bi antibiyotik verdi hiç içmek istemiyorum hamilelikte de herkeste oluyor diye duydum ama
Canım ben ilk gebeliğimde oldum şükür sıkıntı da yaşamadım.bunda da olmayı düşünüyorum gereksiz bir aşıyı fazladan neden yapsınlar ki ellerine ne geçecek.daha zamanımız varken araştırılabilir de bi Bilgi alırsan tekrar paylaşırsan sevinirim doktorlarımıza alan da sormakta fayda varEvet canim 20 hafta
Bende tam bilmiyorum kadınlar kulübünde gördüm ekteki yorumları aklım ondan karisti
Kizlar bugün kontrolüm vardı annemlerin yanina 1 ayligina geldigim icin yurtdışında muane oldum burda 3.5 aylık olana kadar karindan bakmiolarmis kucuk belli olmuyor diye vajinal muane etti bebegin durusu dikkatimi cekti ters duruyor ilk kez böyle gördüm bebekler böylede ters dururmu ya
Umarım yakında iyleşirsin canımben baya su içiyorum ama geçmiyo geçmiyo hafif var hala benim kumdan değil işte canım kum olunca idrar yollarını aşındırdığından oluyor :/
Kız sanki :)Hemen ekliyorumm. Teyzoşlar anlayanlardan yorumm bekliyoruzz
Kuzum ense kalınlığına hiç bakma bence ;Kızz senin kızın mı olucak :)) ense kalınlığı kaç çıkmıştı kuzum?
bende de idrarda bakteri ve lökosit çıkıyor sınırdan 2-3 rakam üstte ama seninki farklı bir şey sanırım idrarda mı çıktı oda bu idrar yolu enfeksiyonu da iyi tedavi edilmezse kasılmaları tetikliyormuş falan benimde evlendiğim günden beri var sanırım eşimden dolayı da geçmiyor onu da sorucam bende korun dicem artık zaten kanama da oldu ya baya bi süre ara vericem spermlerde rahim ağzını yumuşatıyor diyorlar benimde ayağa da kalksam ertesi güne anca geliyor içerde kalıyor baya ilacıda içim rahat etmesede içiyorum artık 5 günlük bir ilaç zaten zararıda yok dedi artık ama bu antibiyotikler midemi çok bulandırıyor tadı ağzımda hepCanımm ben tavuktan zehirlendiğim zaman test yapıldı wbc 17 çıktı doktor çok yüksek enfenksiyon dedi antibiyotik verdi kullanmak istemedim ama eğer kullanmazsam enfenksiyon bebeğime zarar verirmişgünde 2 kez normalde ama ben bi tane içiyorum içim rahat etmiyor gene. Bence sende kullan kuzum geçmesi lazım enfenksiyonun bide kesinlikle bundan sonra eşime korunması söylicem buda enfenksiyon yapıyormuş çünkü.
inşallah canım yaUmarım yakında iyleşirsin canım
Kesinlikle.dusunmeden konusanlarla hic ugrascak durumda degilim.
7 ile 10 gün dediler.bugun daha 3.gun
Doğru söylüyorsun biraz araştırdımda alakası yokmuş. 1.3 çıktı benim. Doktor geçen hafta bakarken oğluşunuz gayet iyi veya oluşumu gayet iyi dedi inan anlamadım yarın tekrar randevumuz var bakalım ne dicek hayırlı ve sağlıklı olsunda cinsiyetin önemi yok ben hep dua ediyorum allahım bizi ömrü boyunca üzmücek ahlaklı uslu bir çocuk olsun diye. :)Kuzum ense kalınlığına hiç bakma bence ;
11.hafta da
Arkadaşımın bebeği 3,2 (kızı oldu,geçen hafta doğdu )
Benim Bebek 1,2 (doktor erkek dedi)
Arkadaşımın test için fetal DNA yapıldı,down sendromundan şüphe edildi
Ama yine karşılaştıralım,başka sonuçlarla da ,seninki kaç çıktı ?
Ya evett inatçıyız biraz teyzesi :)Ayyy yerim ya hareketlere bak sen neler yapmış
ayyy kıza benzettiiimmm :) maşallah bebişe
Kız sanki :)
yani tam çıkmamış ama kız gibii
Bana da bakınsana kızlar nub ü gören var mı ultrasonda gördüm ben ama fotoda yok belki gören olur bi hayalet bir şey var köşede ama
Eki Görüntüle 2210521
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?