2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Maşallah canım

Reactions: BYV
Benimde ocak ayında ama yaptırmayı düşünüyordum o zamana kadar fikir değişimliği yaşamassam bilemem

Canim hayırlı olsun zaten gönlünden geçen kızdı inşallah değişmez sağlıklı sıhhatli doğum yaparsın
Çok utangaç olacak annesiSağlıkla sıhhatle gelsin de biz bekleriz

Ben yurtdışına giderken olup olabilecek tüm aşıları olmuştum. Tetenoz 5 doz olması lazım ben 3 tanesini olmuştum diye hatırlıyorum aşı karnesini bulup bakacağım eğer koruması geçtiyse yaptırırım yine canım.

Canım benimde kasılmalarım hep çıkıyo ultrasonda doktor magnezyum ve Demir ilacı verdi bunları kullan geçer dedi ama sanırım enfenksiyondanda kasılmam oluyor olabilir. Canım şöyle oldu ben kan verdim kanda wbc yüksek çıktı baya kendi doktorumda idrar yolu enfenksiyonundan şüphelendi idrar verdim sonucu çıkmış ama ben görmedim doktor reçete yazmış mesaj attı bende yarın gitcemya sorcam kandamı idrar yolundamı enfenksiyon diye sorucam.

Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Net cevaplar için biraz daha bekleyeceğiz sanırım. Banada bugün doktor büyük ihtimal kız dedi. Ne zaman netlik kazanacaksa beklemedeyiz hayırlısıyla.

Bende sadece ılkını oldum ıkıncıyı olmadımm olmayı dusunmuyorum
Ya sağlık ocakları çok bilinçsiz , kızım i 1 yaşında asiya götürdüm beni 3 gün sonra aradılar bilmem ne aşısı yapacaklarmış ismini hatirlamihatır şu an, bende ki Aşı listesine bakıyorum orada öyle bir aşı yok. Bu aşının açıklamasını yapın bana diyorum ya ne dese beğenirsin, bilmiyoruz. Bize bilgi verilmiyor sadece 1 yaş üstü çocuklara yapilacagi bilgisi ve ilaç gelmiş sadece .
Ben böyle sağlık sistemine nasıl guveneyim ya . iyi ki de yaptırmadım.
Bu tetanoz aşısı ile ilgili de çok sahibeli şeyler yazıyor ben yaptırmıyorum açıkçası. Kızıma da liste dışında sadece rota virüs yaptirdim. Bunda da yaptırırım .

Dogrudur canım hepsı bır degıl...olumsuz seylerı burdan yazmak ıstemıyorum mumkunse benden uzak olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…