Maşallah canım@wiha02 @minnosu kızlar geldim şimdi. Bebişim gayet sağlıklı 6.52 olmuş boyu. Doktor muhtemelen kız dedi.İdrar verdim pazartesi çıkacak dediler. İkili sonucu grafik çıkması lazım onu alıp gelin dedi pazartesi onuda hallederim sonuçlar için tekrar gideceğim. Bu arada ben bugün işe gitmemiştim birde rapor yazdı. Eklemlerim ağrıyor normal mi diye sordum evet dedi. Benden haberler bukadar
Kizlar bebisinin cinsiyeti kiz olan var mi
Hic fikrim yok ama defalarca sarkar mi gecikir mi vs dedim is gunu kelimesi gecmedi 7 ile 10 gun arasi ulaşır dedilerİs günümü 10 gün dediler
O zaman 2 haftada geliyor çünkü
Benim o sekilde gelecek
Benimde ocak ayında ama yaptırmayı düşünüyordum o zamana kadar fikir değişimliği yaşamassam bilememBu ara kızlar tetenoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz sağlık ocağı ocak ayında çağırdı. Ama bazı kesim bebeğe ıyi değil falan diyor pek bilgim yok açıkçası bu konu hakkında bilgisi olan yaptıracak veya yatırmayacak olan var mi
Canim hayırlı olsun zaten gönlünden geçen kızdı inşallah değişmez sağlıklı sıhhatli doğum yaparsın
Çok utangaç olacak annesiKızlar yokk eşek sıpası göstermedi cinsiyetini. İlk başta el sallayıp arkasını döndü çikolata fln yedim biraz yürüdüm tekrar girdim dizlerini karnına çekiyor :) biraz tembeliz yani hareket ediyor ama yok yanitam bir inatçı sıpa kendisi
Teşekkür ederim canımMasallah
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.Canim hayırlı olsun zaten gönlünden geçen kızdı inşallah değişmez sağlıklı sıhhatli doğum yaparsın
Ben yurtdışına giderken olup olabilecek tüm aşıları olmuştum. Tetenoz 5 doz olması lazım ben 3 tanesini olmuştum diye hatırlıyorum aşı karnesini bulup bakacağım eğer koruması geçtiyse yaptırırım yine canım.Bu ara kızlar tetenoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz sağlık ocağı ocak ayında çağırdı. Ama bazı kesim bebeğe ıyi değil falan diyor pek bilgim yok açıkçası bu konu hakkında bilgisi olan yaptıracak veya yatırmayacak olan var mi
Amin teyzesi inşallah dr. büyük ihtimal dedi ama umarım değişmezAy maşallah erkekler çoğunlukta dedik kız haberleri de almaya başladık prenseslerimiz de çoğalıyor
Bende sadece ılkını oldum ıkıncıyı olmadımm olmayı dusunmuyorumKızımda yaptırmadım şimdi de yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası.
Tamam canım müsait bi zamanda eklicem :)Feeling07 benide listeye eklermisin acaba.
Sat 02/10/18
2.gebelik
68
İstanbul
Normalde temmuz annesi olarak gorunuyor ama sezeryan olacak diye haziran annesiyim muhtemelen.
Canım benimde kasılmalarım hep çıkıyo ultrasonda doktor magnezyum ve Demir ilacı verdi bunları kullan geçer dedi ama sanırım enfenksiyondanda kasılmam oluyor olabilir. Canım şöyle oldu ben kan verdim kanda wbc yüksek çıktı baya kendi doktorumda idrar yolu enfenksiyonundan şüphelendi idrar verdim sonucu çıkmış ama ben görmedim doktor reçete yazmış mesaj attı bende yarın gitcemya sorcam kandamı idrar yolundamı enfenksiyon diye sorucam.bende de idrarda bakteri ve lökosit çıkıyor sınırdan 2-3 rakam üstte ama seninki farklı bir şey sanırım idrarda mı çıktı oda bu idrar yolu enfeksiyonu da iyi tedavi edilmezse kasılmaları tetikliyormuş falan benimde evlendiğim günden beri var sanırım eşimden dolayı da geçmiyor onu da sorucam bende korun dicem artık zaten kanama da oldu ya baya bi süre ara vericem spermlerde rahim ağzını yumuşatıyor diyorlar benimde ayağa da kalksam ertesi güne anca geliyor içerde kalıyor baya ilacıda içim rahat etmesede içiyorum artık 5 günlük bir ilaç zaten zararıda yok dedi artık ama bu antibiyotikler midemi çok bulandırıyor tadı ağzımda hep
inşallah canım ya
Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Net cevaplar için biraz daha bekleyeceğiz sanırım. Banada bugün doktor büyük ihtimal kız dedi. Ne zaman netlik kazanacaksa beklemedeyiz hayırlısıyla.merhaba :) bugün ikili test randevum vardı. bebeğimin boyu ense kalınlığı burnu organları uzuvları çok şükür normal değerlerde çıktı. kan sonucu bir haftaya çıkacak.
doktor cinsiyeti için kız ama sakın alışveriş yapma bu haftalarda yanıltıcı olabiliyor ters köşe yapabilir dedi. eşim kız istediği için çok mutlu oldum ama hep erkek hissetmiştim ben. şaşırdım o yüzden.
minnoş bacaklarını bisiklet sürer gibi oynatıyordu gözümün önünden gitmiyor. allah hepimizi sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin. çok güzel hissediyorum.
Teşekkür ederim canım.Maşallah canım
ErkekHemen ekliyorumm. Teyzoşlar anlayanlardan yorumm bekliyoruzz
Ya sağlık ocakları çok bilinçsiz , kızım i 1 yaşında asiya götürdüm beni 3 gün sonra aradılar bilmem ne aşısı yapacaklarmış ismini hatirlamihatır şu an, bende ki Aşı listesine bakıyorum orada öyle bir aşı yok. Bu aşının açıklamasını yapın bana diyorum ya ne dese beğenirsin, bilmiyoruz. Bize bilgi verilmiyorBende sadece ılkını oldum ıkıncıyı olmadımm olmayı dusunmuyorum
AMin canım hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin imşallahÇok utangaç olacak annesiSağlıkla sıhhatle gelsin de biz bekleriz
Yaa öyle mi dersin kuzum
Yanı nuba gore erkek bence ama tabı her zaman dogru cıkmıyor. Boynuda ınce durmus bılemedım bakalım tutarsa :))))AMin canım hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin imşallah
Yaa öyle mi dersin kuzum
Dogrudur canım hepsı bır degıl...olumsuz seylerı burdan yazmak ıstemıyorumYa sağlık ocakları çok bilinçsiz , kızım i 1 yaşında asiya götürdüm beni 3 gün sonra aradılar bilmem ne aşısı yapacaklarmış ismini hatirlamihatır şu an, bende ki Aşı listesine bakıyorum orada öyle bir aşı yok. Bu aşının açıklamasını yapın bana diyorum ya ne dese beğenirsin, bilmiyoruz. Bize bilgi verilmiyorsadece 1 yaş üstü çocuklara yapilacagi bilgisi ve ilaç gelmiş sadece .
Ben böyle sağlık sistemine nasıl guveneyim ya . iyi ki de yaptırmadım.
Bu tetanoz aşısı ile ilgili de çok sahibeli şeyler yazıyor ben yaptırmıyorum açıkçası. Kızıma da liste dışında sadece rota virüs yaptirdim. Bunda da yaptırırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?