2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
sana da sağlıkla kucağına almak nasip olsun. bana özellikle bacak arasını gösterdi ordan pipi çıkarmış gibi gelmedi hiç ama bakacağız çok mutlu oldum ya. şükürler olsun.

sana da sağlıkla kucağına almak nasip olsun. bana özellikle bacak arasını gösterdi ordan pipi çıkarmış gibi gelmedi hiç ama bakacağız çok mutlu oldum ya. şükürler olsun.

anladım canım kandaki enfeksiyon başka oluyor büyük ihtimal o tavuktan kasılma yapar mı bilemedim ama idrarda yoğun enfeksiyon varsa da tetikliyormuş bende demir ilacını başladım sabah akşam aç diyor sabahkini aç atıyorumda akşamı bi türlü anlamadım gün içinde sürekli yiyorum ya yemekle arasında kaç saat olması lazım acaba

Akşam yemeğinden hemen önce at canım en iyisi :)

merhaba kızlar hayli yazamadım
bulantılar yorgunluk birde evde 3 buçuk yaşında kızım olunca

nasılınız gördüm ki cinsiyetler öğrenilmeye başlanmıs

çok sevindim herkes için
biz bugün gittik doktora
maaşAllah 9+6 ama boyu su an uzunmus 3.2 cm
sizin bu haftada nasıldı ?
merak ettim gerçekten uzun mu diye ,annesi babası uzun sayılmaz çünkü

inşallah canım. bi de belli olursa hafta sonu cinsiyet partisi yapacağz .çok heyecanlıyım hazırlıkları bitirdik bile bi tek bebişin kendini göstermesi kaldıı
Ben de bugün doktora gittim.cinsiyeti kağıda yazmasını istedim. %95 dedi değişmez dedi bakalım. Cumartesi balon patlatacaz bakalım :) :)

Demir ilacı yemekle 1,2 saat olması gerekır

Maşallah bebeğine canım 8+2 de 1.23 cm di 12.30 mm yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…