- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Senın kaç cıktı ense kalınlıgıHayırlısı olsun canım :)) Ben zaten kız olsun istiyorum bakalım değişicek mi ilerleyen zamanlarda. Seninde gönlündeki nasip olsun inşallah :)) Yarın bitecek merakın sonra bol bol ciciler alırsınız :))
Sağol canımafiyet olsun o zaman
Normal mi yiyorsun abartiyor musun canım ben bı başlayınca bir iki dilimle kalmiyorum o zamanda korkuyorum ama duramıyorumBen arada kendimi tutamayip yiyorum canım
Tabiki canım temizliğe dikkat ediyorum aslında kendimde yapabiliyorum ama şu aralar hep yorgunum çalışıyorum bide valla yapmayı gözüm kesmiyorB
Ben yiyorum canım çektikçe , birşey olmuyor ama temiz ve bilindik yerden yemeni tavsiye ederim
Kız bence :)Kızlarrrr cinsiyet tahminlerinizi alıyımm
Canım öyle tabı bende o yuzden dıyorum yaa ıhtımal ıste ınsan yanılabılır olabılır ama bence de erkegım dıye bagrıyorr benım kuzumYa kızlar bugün arkadaşlarla toplandık ultrason görüntülerime baktılar.
Dedim doktor %70 erkek dedi diye.
Bir çoğu yok emin olma o kadar yoksa %100 derdi değişebilir o dediler..yani doktor bir şey görmese erkek der mi ? Ben bile sanki fark ediyorum renklide..
Ama ona da Göbek bağı olabilir diyolar..
Kafami karıştırdilar.
Gercekten erkek olduğu belli olmuyor mu sizce de ?
Eki Görüntüle 2210669 Eki Görüntüle 2210670
Ben hic anlamam ama erkek bencedeYa kızlar bugün arkadaşlarla toplandık ultrason görüntülerime baktılar.
Bir çoğu yok emin olma o kadar yoksa %100 derdi değişebilir o dediler..yani doktor bir şey görmese erkek der mi ? Ben bile sanki fark ediyorum renklide..
Kafami karıştırdilar.
Dimi ya teyzesiCanım öyle tabı bende o yuzden dıyorum yaa ıhtımal ıste ınsan yanılabılır olabılır ama bence de erkegım dıye bagrıyorr benım kuzum
Nub a gore bıle erkek
Erken daha dıye dedılerse tabı kı ıyı nıyet ama sınır bozucu sekıldeyse bence bır detoksa gır..Dini ya teyzesi
Ya birde sinir bozdular kız istemiyor musun diye ay ne alakası varsa..
Sadece sürekli olumsuz olumsuz konuştular en iyisi arkadaş detoxu yapmak bu sıralar
Dimi ya teyzesi
Ya birde sinir bozdular kız istemiyor musun diye ay ne alakası varsa..
Sadece sürekli olumsuz olumsuz konuştular en iyisi arkadaş detoxu yapmak bu sıralar
Evet evet kız erkekse yaz lutfen cok merak ettım :)Bak bu da başka açıdan canımmm
Kıyamam ya o kadar istiyor demekki aynı benNe guzel soyledin en onemlisi hayirli evlat olmalari ins.
Benimde testim guzel gelsin bizde haftaya dogum gunumda balon yapacagiz ablasi ole ogrenecekmis.nasil dirayetli doktorun verdigi kağıdı acip bakmadi bile : ))
ben erkekmis dedim ee tabi kizin var kiz istemezsin diyen oldu.neden istemeyeyim kizima bir kizkardes allah biliyor hep gonlumdeydi.sirf o yuzden test tahlil olaylarimi bile kimse ile paylasmadim.
Kız olsaydıda derlerdiki aa neyse olsun sağlıklı olsunda. En sevmediğim şey şu ikinci çocuk aynı cinsiyettense aa olsun boşver demeleri neden kimse ayy ne güzel demiyor herkes sanki sağlık sorunu varmış gibi davranıyor sinir oluyorum :/ben erkekmis dedim ee tabi kizin var kiz istemezsin diyen oldu.neden istemeyeyim kizima bir kizkardes allah biliyor hep gonlumdeydi.sirf o yuzden test tahlil olaylarimi bile kimse ile paylasmadim.
Normal yiyorum canım abartmadan ama durdurmak zorNormal mi yiyorsun abartiyor musun canım ben bı başlayınca bir iki dilimle kalmiyorum o zamanda korkuyorum ama duramıyorum
Canım çok belli hatta dün eşime gösterdim desem senin ultrason fotosunu :) pipisi o kadar belliki bunu anlamak için doktor olmaya gerek yok doktor bana oğluşa benziyor dedi ve bizim hiç bişey gözükmüyor dümdüz ama seninki resmen belli :))Ya kızlar bugün arkadaşlarla toplandık ultrason görüntülerime baktılar.
Kafami karıştırdilar.
Canım çok belli hatta dün eşime gösterdim desem senin ultrason fotosunu :) pipisi o kadar belliki bunu anlamak için doktor olmaya gerek yok doktor bana oğluşa benziyor dedi ve bizim hiç bişey gözükmüyor dümdüz ama seninki resmen belli :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?