2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya kızlar bugün arkadaşlarla toplandık ultrason görüntülerime baktılar.
Dedim doktor %70 erkek dedi diye.
Bir çoğu yok emin olma o kadar yoksa %100 derdi değişebilir o dediler..yani doktor bir şey görmese erkek der mi ? Ben bile sanki fark ediyorum renklide..
Ama ona da Göbek bağı olabilir diyolar..
Kafami karıştırdilar.
Gercekten erkek olduğu belli olmuyor mu sizce de ?

B
Ben yiyorum canım çektikçe , birşey olmuyor ama temiz ve bilindik yerden yemeni tavsiye ederim
Tabiki canım temizliğe dikkat ediyorum aslında kendimde yapabiliyorum ama şu aralar hep yorgunum çalışıyorum bide valla yapmayı gözüm kesmiyor

Canım öyle tabı bende o yuzden dıyorum yaa ıhtımal ıste ınsan yanılabılır olabılır ama bence de erkegım dıye bagrıyorr benım kuzum
Nub a gore bıle erkek

Ben hic anlamam ama erkek bencede

Canım öyle tabı bende o yuzden dıyorum yaa ıhtımal ıste ınsan yanılabılır olabılır ama bence de erkegım dıye bagrıyorr benım kuzum
Nub a gore bıle erkek
Dimi ya teyzesi
Ya birde sinir bozdular kız istemiyor musun diye ay ne alakası varsa..
Sadece sürekli olumsuz olumsuz konuştular en iyisi arkadaş detoxu yapmak bu sıralar

Dini ya teyzesi
Sadece sürekli olumsuz olumsuz konuştular en iyisi arkadaş detoxu yapmak bu sıralar
Erken daha dıye dedılerse tabı kı ıyı nıyet ama sınır bozucu sekıldeyse bence bır detoksa gır..
Insanları boşver yaa

Maşallah herkes yavas yavaş cinsiyetleri öğreniyorbiz ayın sonuna kaldığımız için daha 2 hafta sonra kontrolumuz var 12. Haftaya girmiş olacağız bakalım bizimki belli olacak mi

Dimi ya teyzesi
ben erkekmis dedim ee tabi kizin var kiz istemezsin diyen oldu.neden istemeyeyim kizima bir kizkardes allah biliyor hep gonlumdeydi.sirf o yuzden test tahlil olaylarimi bile kimse ile paylasmadim.

Ne guzel soyledin en onemlisi hayirli evlat olmalari ins.
Benimde testim guzel gelsin bizde haftaya dogum gunumda balon yapacagiz ablasi ole ogrenecekmis.nasil dirayetli doktorun verdigi kağıdı acip bakmadi bile : ))
Kıyamam ya o kadar istiyor demekki aynı ben doktorda bana geçen gün oğluşa benziyor dediği halde ısrarla arkadaşımızı götürelim yarın ona söylesin doktor Cumarteside balon patlatalım dedim eşimde tamam dedi allahtan çok istiyorum napıyım :))

ben erkekmis dedim ee tabi kizin var kiz istemezsin diyen oldu.neden istemeyeyim kizima bir kizkardes allah biliyor hep gonlumdeydi.sirf o yuzden test tahlil olaylarimi bile kimse ile paylasmadim.

Eh tabi bende biraz o aptallık ne diye haber veriyorsun ki..
12. Haftada öğrenmem bile dert oldu..Nasıl olur da öğrenirsin bu kadar kısa sürede diye

Dedim ne yapayım cocugum gosteriyor

Kız olsaydıda derlerdiki aa neyse olsun sağlıklı olsunda. En sevmediğim şey şu ikinci çocuk aynı cinsiyettense aa olsun boşver demeleri neden kimse ayy ne güzel demiyor herkes sanki sağlık sorunu varmış gibi davranıyor sinir oluyorum :/

Mrb arkadaslar bir sorum olacakti beta 0.06 ile beta 0.6 arasinda fark oluyormu ikisi de hamilelik olmuyor dimi bilgi verirseniz sevinirim birde yerleşme kanamasi hakkında bilgisi.olan varsa yazabilirmi

Canım çok belli hatta dün eşime gösterdim desem senin ultrason fotosunu :) pipisi o kadar belliki bunu anlamak için doktor olmaya gerek yok doktor bana oğluşa benziyor dedi ve bizim hiç bişey gözükmüyor dümdüz ama seninki resmen belli :))

Dimi ya bende öyle düşündüm hatta çok dalga geçen arkadaşlar da oldu senin oğlan çok bilmem neli olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…