- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Ayy yok ben sevmıyorumGerçekten öyle , hadi yakistirsam kendime kısa kestirecegim de yok ya
Ne güzell. Cumartesi benim de kontrol var inşallah öğrenirim. Allah sağlıkla kucağınıza kavuştursunBenim minişim erkekmis
Ben 2 canta yapmistim, biri kendime biri kizlara.. 3er takim koymustum, bez mez lste vs.. 2 gun kaldik yetti, yetmese de gider alir esiniz evden :) onlar saglikla gelsinler deİkiz olunca daha büyük mü almak lazım bilen var mı?
Olsun canım sağlıklı olsunlarda gerisi ilerisi önemli değil zaten en azından şuan hesabınla normale dönmüş . Benimde tam 1 hafta kaldı dün gittğimde aynıydı günü1 hafta ilerlemişti öyle kaldı canım. Ama zaten ovülasyon testi kullanıyordum oradaki yumurtlama gününe göre normal şu an. 12+0 bugün
Bana da erkek gibi geldi :) takılma canım herkes bişey diyor değişse bile nolacakki evlat evlat sonuçta ..Ya kızlar bugün arkadaşlarla toplandık ultrason görüntülerime baktılar.
Dedim doktor %70 erkek dedi diye.
Bir çoğu yok emin olma o kadar yoksa %100 derdi değişebilir o dediler..yani doktor bir şey görmese erkek der mi ? Ben bile sanki fark ediyorum renklide..
Ama ona da Göbek bağı olabilir diyolar..
Kafami karıştırdilar.
Gercekten erkek olduğu belli olmuyor mu sizce de ?
Eki Görüntüle 2210669 Eki Görüntüle 2210670
Olabilir canm öğrenenler oldu 12. Haftada :)Maşallah herkes yavas yavaş cinsiyetleri öğreniyorbiz ayın sonuna kaldığımız için daha 2 hafta sonra kontrolumuz var 12. Haftaya girmiş olacağız bakalım bizimki belli olacak mi
Ayy ne alakası var ya ? Cidden sanki kız olsa yok istemiyorm diceksin bu insanların yorum yapmasına sinir oluyormben erkekmis dedim ee tabi kizin var kiz istemezsin diyen oldu.neden istemeyeyim kizima bir kizkardes allah biliyor hep gonlumdeydi.sirf o yuzden test tahlil olaylarimi bile kimse ile paylasmadim.
Yap tabi canım içinde kalmasın :) ben de çok merak ediyorm senin cinsiyeti paylaş mutlaka :)Kıyamam ya o kadar istiyor demekki aynı bendoktorda bana geçen gün oğluşa benziyor dediği halde ısrarla arkadaşımızı götürelim yarın ona söylesin doktor Cumarteside balon patlatalım dedim eşimde tamam dedi allahtan çok istiyorum napıyım :))
İkisi de negatif canım. Yerleşme kanaması da herkes yaşamıyor burada yaşayanlar oldu yaşamayanda oldu ben yaşamadım mesela .Mrb arkadaslar bir sorum olacakti beta 0.06 ile beta 0.6 arasinda fark oluyormu ikisi de hamilelik olmuyor dimi bilgi verirseniz sevinirim birde yerleşme kanamasi hakkında bilgisi.olan varsa yazabilirmi
Benim doktorum da yaptır dedi, tehlike yok..Arkadaşlar biraz araştırdım tetanoz aşısı hakkında ama olumsuz bi şey görmedim yine de olumsuz birşey duyarsanız bilgilemdirirseniz sevinirim
MaalesefUykusuz geceler
Canım benim bebeğimde öyle uzun gidiyor aynı haftalarda oğlumda böyleymiş biz karı koca uzunuz. Oğlum 52 cm doğdu şu an 5 yaşında boyu her zaman önde gitti :)merhaba kızlar hayli yazamadım
bulantılar yorgunluk birde evde 3 buçuk yaşında kızım olunca
nasılınız gördüm ki cinsiyetler öğrenilmeye başlanmıs
çok sevindim herkes için
biz bugün gittik doktora
maaşAllah 9+6 ama boyu su an uzunmus 3.2 cm
sizin bu haftada nasıldı ?
merak ettim gerçekten uzun mu diye ,annesi babası uzun sayılmaz çünkü
Doğru diyorsunuz, teşekkür ederimBen 2 canta yapmistim, biri kendime biri kizlara.. 3er takim koymustum, bez mez lste vs.. 2 gun kaldik yetti, yetmese de gider alir esiniz evden :) onlar saglikla gelsinler de
Sende miMaalesef
Nerdeyse her gün böyle..Sende mi
Ay çok kötü ya ben araba oluyorum böyle sen nasıl dayanıyosun insan sersem gibi oluoNerdeyse her gün böyle..
Bilmiyorum, gün içinde de uyumuyorum cin gibiyim.. heyecandan sanırım böyle oluyor.Ay çok kötü ya ben araba oluyorum böyle sen nasıl dayanıyosun insan sersem gibi oluo
Bu hafta larda öğrenince doğru olur mu acabaBende 1 hafta sonra ikili için gidicem sizi okudukça ben de heyecanlanıyorum cinsiyet için daha önce dediğim gibi erkek bebekleri çok seviyorum bir oğlan daha isterim ama kutumda kız hissediyorumbu devirde sağlıklı hamilelik geçirmekte sağlıklı bebek doğurmakta zor eski zamanlara gore o yuzden kızı erkeği değil Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Dogum esnasında bebeği ilk gordugunuzde aklınıza cinsiyeti değil iyi mi sağlıklı mı problem var mı soruları geliyor.
Hayırlı olsun canım bizim aynı gidiyor neredeyse senle. bana da kız dedi Çarşamba günü 6,57 mm’ydi. :) bir sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi dimi@wiha02 @minnosu kızlar geldim şimdi. Bebişim gayet sağlıklı 6.52 olmuş boyu. Doktor muhtemelen kız dedi.İdrar verdim pazartesi çıkacak dediler. İkili sonucu grafik çıkması lazım onu alıp gelin dedi pazartesi onuda hallederim sonuçlar için tekrar gideceğim. Bu arada ben bugün işe gitmemiştim birde rapor yazdı. Eklemlerim ağrıyor normal mi diye sordum evet dedi. Benden haberler bukadar
Güzel demişsinEh tabi bende biraz o aptallık ne diye haber veriyorsun ki..
12. Haftada öğrenmem bile dert oldu..Nasıl olur da öğrenirsin bu kadar kısa sürede diye
Dedim ne yapayım cocugum gosteriyor
Canım çok geçmiş olsun, Allah bebeğini sana bağışlasın haberver bize de mutlaka dualarım seninle
Canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk geçer bebeğin ve senin için dua edicem rabbim yardımcın olsun bol şifalar
Ya çok geçmiş olsun bak bebeğin iyimiş inş bidaha yaşamasın
Allah acısını göstermesin inşallah canım benim geçecek bu günler, sana "bende de oldu ama bişey olmadı" diyecek günleri nasip etsin
Çok büyük geçmiş olsun canım nerdeyse hepimiz kanama yaşadık içini rahat moralini yüksek tutbiran önce güzel haberlerini bekliyoruz
Nee olduuu naasıl oldunn ınsallah bıtmıstır
Çok geçmiş olsun canım.
Canim geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle dönersin evine . Bebegin sana sıkı sıkı tutunmuş bir şey olmaz Allah'ın izni ile .
Canım şimdi nasılsın ? Çok geçmiş olsun. Benim de oldu üç günde bir iğne verdi doktor dün yine kanama oldu tabaka inçe dedi ne tabakası anlamadım bu iğnelerle toparlar dedi İnşâAllah bi daha böyle şeyler yaşamayız canım Rabbim beterinden korusun
canım geçmiş olsun hafife almamak lazım tabi doktorda dedi azda olsa düşük riski demek bol bol dinlenmek lazım sıkma canını bir şey olma allahın izniyle çok var öyle kanaması olupta bebeği sağlıklı olan şimdi nasıl oldun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?