2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
1 hafta ilerlemişti öyle kaldı canım. Ama zaten ovülasyon testi kullanıyordum oradaki yumurtlama gününe göre normal şu an. 12+0 bugün
Olsun canım sağlıklı olsunlarda gerisi ilerisi önemli değil zaten en azından şuan hesabınla normale dönmüş . Benimde tam 1 hafta kaldı dün gittğimde aynıydı günü
Bana da erkek gibi geldi :) takılma canım herkes bişey diyor değişse bile nolacakki evlat evlat sonuçta ..
Maşallah herkes yavas yavaş cinsiyetleri öğreniyorbiz ayın sonuna kaldığımız için daha 2 hafta sonra kontrolumuz var 12. Haftaya girmiş olacağız bakalım bizimki belli olacak mi
Olabilir canm öğrenenler oldu 12. Haftada :)
ben erkekmis dedim ee tabi kizin var kiz istemezsin diyen oldu.neden istemeyeyim kizima bir kizkardes allah biliyor hep gonlumdeydi.sirf o yuzden test tahlil olaylarimi bile kimse ile paylasmadim.
Ayy ne alakası var ya ? Cidden sanki kız olsa yok istemiyorm diceksin bu insanların yorum yapmasına sinir oluyorm
Yap tabi canım içinde kalmasın :) ben de çok merak ediyorm senin cinsiyeti paylaş mutlaka :)
Mrb arkadaslar bir sorum olacakti beta 0.06 ile beta 0.6 arasinda fark oluyormu ikisi de hamilelik olmuyor dimi bilgi verirseniz sevinirim birde yerleşme kanamasi hakkında bilgisi.olan varsa yazabilirmi
İkisi de negatif canım. Yerleşme kanaması da herkes yaşamıyor burada yaşayanlar oldu yaşamayanda oldu ben yaşamadım mesela .

Canım benim bebeğimde öyle uzun gidiyor aynı haftalarda oğlumda böyleymiş biz karı koca uzunuz. Oğlum 52 cm doğdu şu an 5 yaşında boyu her zaman önde gitti :)

Bende 1 hafta sonra ikili için gidicem sizi okudukça ben de heyecanlanıyorum cinsiyet için daha önce dediğim gibi erkek bebekleri çok seviyorum bir oğlan daha isterim ama kutumda kız hissediyorum bu devirde sağlıklı hamilelik geçirmekte sağlıklı bebek doğurmakta zor eski zamanlara gore o yuzden kızı erkeği değil Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Dogum esnasında bebeği ilk gordugunuzde aklınıza cinsiyeti değil iyi mi sağlıklı mı problem var mı soruları geliyor.

Bu hafta larda öğrenince doğru olur mu acaba

Hayırlı olsun canım bizim aynı gidiyor neredeyse senle. bana da kız dedi Çarşamba günü 6,57 mm’ydi. :) bir sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi dimi

Canım çok geçmiş olsun, Allah bebeğini sana bağışlasın haberver bize de mutlaka dualarım seninle

Canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk geçer bebeğin ve senin için dua edicem rabbim yardımcın olsun bol şifalar

Ya çok geçmiş olsun bak bebeğin iyimiş inş bidaha yaşamasın

Allah acısını göstermesin inşallah canım benim geçecek bu günler, sana "bende de oldu ama bişey olmadı" diyecek günleri nasip etsin

Çok büyük geçmiş olsun canım nerdeyse hepimiz kanama yaşadık içini rahat moralini yüksek tut biran önce güzel haberlerini bekliyoruz

Nee olduuu naasıl oldunn ınsallah bıtmıstır

Çok geçmiş olsun canım.

Canim geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle dönersin evine . Bebegin sana sıkı sıkı tutunmuş bir şey olmaz Allah'ın izni ile .

Merhaba kızlar,evimize döndük,dinleniyoruz.çok şükür bebeğim Benimle ve sağlıklı.kanamam şuan durdu ama rahimde yoğun kanama alanı göründü ultrasonda Progestana devam,hiç kalkmadan yatıyorum.10 gün sonra tekrar kontrolüm var.inşallah güzel haberlerle gelirim,Allh hepimizin evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin.yapılması gereken herşey yapıldı ama daha 10 haftalık ve ilk gebelik olduğu için doktorlar düşebilir yani normal gözüyle bakıyorlar malesef.bu tavırları da beni ayrı sinir etti.ama inanıyorum bebeğim beni bırakmayacak.hepinize teşekkür ederim,iyi ki varsınız

Kızlar benim çok yakın bi arkadaşımda hamile 11. Haftada %80 kız dediler 16 haftada başka bi doktor kesin kız dedi dün ayrıntılıda erkek demiiş doktor şok oldu. Ya benimde gözüm korktu böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…