2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kuzum bariz erkek ya , ikizler gözüküyor zaten özellikle okla belli ettiğin yer kordon falan değil maşallah

Eveeet basıma gelecek olan kı yuksek ıhtımalmıs ama kesınlesınce duyurucam ya ıkı uc dengesız bılıyorum kı aaaa olsun yaa demezlerse bısey bılmıyorum
Dıgerlerı aa hadı ıstıyordun hayırlı olsun ne guzel dıyecekler.

Ya yap tabi ki ani olarak kalir hemde keyifli bir zaman gecirmis olursun harika olur

Dimi ya teyzesi
Ya birde sinir bozdular kız istemiyor musun diye ay ne alakası varsa..
Sadece sürekli olumsuz olumsuz konuştular en iyisi arkadaş detoxu yapmak bu sıralar
Bana da aynısını geçen hafta yaptılar ;benim en yakın arkadaşım,Ahiretliğim derim hatta ,geçen hafta kızı oldu,benim de elim örgüye yatkındır a-z’ye herşeyini hazırladım,onları da instgram sayfama koydum.Dangalağın teki;hazırladığın şeyler boşa gitmesin,kızın geliyor işte dedi,benimki erkek dedim,”Yaaaa ,çok şaşırdım “dedi,sanki erkek bebeği kimse yapamıyor,erkek bebek kıtlığı var,nedir bu insanların derdi anlamıyorum

Eh tabi bende biraz o aptallık ne diye haber veriyorsun ki..
12. Haftada öğrenmem bile dert oldu..Nasıl olur da öğrenirsin bu kadar kısa sürede diye

Dedim ne yapayım cocugum gosteriyor
Aa tabi o da var nasil erken ogrendin ben 20 de ogrendim 18 de ogrendim yani napim herkes 20 de ogrenmis bende ole ogrenicem mi deseydim doktora

Keşke ağzı olan herkes konusmasa birde varya en yakınlar konuşuyor ya ona deli oluyor insan.

Tabi canim ayy neyse belki 3.de erkek olur derlerdi : )))
Derlerde derler anlamsiz bazi insanlar tamam da bazen hic beklemedigin insan ole 1 laf ediyor ki inanamiyorsun

Keşke ağzı olan herkes konusmasa birde varya en yakınlar konuşuyor ya ona deli oluyor insan.
Sen hiç canını sıkma,göz var nizam var,ultrasyondan anlamayan birisi bile ,onun pipi olduğunu çok rahat bir şekilde görebilir.İlerde ikili Bebek çerçevelerine bebeğin ultrasyon fotosuyla,doğduktan sonraki fotosunu koy al sana en güzel hatıra

Velev ki değişse ne olur dimi.
Sanki yok erkek istiyordum diye kiz istemeyecek değilim ya..

Ay evet yaa ne güzel olur çerçeve fikri bir sürü arastiyorum öyle değişik seyler

Öyle tabi canım herkesin gönlünden geçen bir şey mutlaka vardır. Ama kızda olsa erkekte olsa o an çok çok mutlu olucaz hepimiz :)) Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim

Üfff ne gıcık dımıı o kısım yoksa banyo cok zevklı ıyı yapmıssınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…