Kuzum bariz erkek ya , ikizler gözüküyor zatenYa kızlar bugün arkadaşlarla toplandık ultrason görüntülerime baktılar.
Dedim doktor %70 erkek dedi diye.
Bir çoğu yok emin olma o kadar yoksa %100 derdi değişebilir o dediler..yani doktor bir şey görmese erkek der mi ? Ben bile sanki fark ediyorum renklide..
Ama ona da Göbek bağı olabilir diyolar..
Kafami karıştırdilar.
Gercekten erkek olduğu belli olmuyor mu sizce de ?
Eki Görüntüle 2210669 Eki Görüntüle 2210670
Eveeet basıma gelecek olanKız olsaydıda derlerdiki aa neyse olsun sağlıklı olsunda. En sevmediğim şey şu ikinci çocuk aynı cinsiyettense aa olsun boşver demeleri neden kimse ayy ne güzel demiyor herkes sanki sağlık sorunu varmış gibi davranıyor sinir oluyorum :/
Ya yap tabi ki ani olarak kalir hemde keyifli bir zaman gecirmis olursun harika olurKıyamam ya o kadar istiyor demekki aynı bendoktorda bana geçen gün oğluşa benziyor dediği halde ısrarla arkadaşımızı götürelim yarın ona söylesin doktor Cumarteside balon patlatalım dedim eşimde tamam dedi allahtan çok istiyorum napıyım :))
Bana da aynısını geçen hafta yaptılar ;benim en yakın arkadaşım,Ahiretliğim derim hatta ,geçen hafta kızı oldu,benim de elim örgüye yatkındır a-z’ye herşeyini hazırladım,onları da instgram sayfama koydum.Dangalağın teki;hazırladığın şeyler boşa gitmesin,kızın geliyor işte dedi,benimki erkek dedim,”Yaaaa ,çok şaşırdım “dedi,sanki erkek bebeği kimse yapamıyor,erkek bebek kıtlığı var,nedir bu insanların derdi anlamıyorumDimi ya teyzesi
Ya birde sinir bozdular kız istemiyor musun diye ay ne alakası varsa..
Sadece sürekli olumsuz olumsuz konuştular en iyisi arkadaş detoxu yapmak bu sıralar
Aa tabi o da var nasil erken ogrendin ben 20 de ogrendim 18 de ogrendim yani napim herkes 20 de ogrenmis bende ole ogrenicem mi deseydim doktoraEh tabi bende biraz o aptallık ne diye haber veriyorsun ki..
12. Haftada öğrenmem bile dert oldu..Nasıl olur da öğrenirsin bu kadar kısa sürede diye
Dedim ne yapayım cocugum gosteriyor
Bana da aynısını geçen hafta yaptılar ;benim en yakın arkadaşım,Ahiretliğim derim hatta ,geçen hafta kızı oldu,benim de elim örgüye yatkındır a-z’ye herşeyini hazırladım,onları da instgram sayfama koydum.Dangalağın teki;hazırladığın şeyler boşa gitmesin,kızın geliyor işte dedi,benimki erkek dedim,”Yaaaa ,çok şaşırdım “dedi,sanki erkek bebeği kimse yapamıyor,erkek bebek kıtlığı var,nedir bu insanların derdi anlamıyorum
Tabi canim ayy neyse belki 3.de erkek olur derlerdi : )))Kız olsaydıda derlerdiki aa neyse olsun sağlıklı olsunda. En sevmediğim şey şu ikinci çocuk aynı cinsiyettense aa olsun boşver demeleri neden kimse ayy ne güzel demiyor herkes sanki sağlık sorunu varmış gibi davranıyor sinir oluyorum :/
Kuzum bariz erkek ya , ikizler gözüküyor zatenözellikle okla belli ettiğin yer kordon falan değil maşallah
Sen hiç canını sıkma,göz var nizam var,ultrasyondan anlamayan birisi bile ,onun pipi olduğunu çok rahat bir şekilde görebilir.İlerde ikili Bebek çerçevelerine bebeğin ultrasyon fotosuyla,doğduktan sonraki fotosunu koy al sana en güzel hatıraKeşke ağzı olan herkes konusmasa birde varya en yakınlar konuşuyor ya ona deli oluyor insan.
1mm çıktı canımSenın kaç cıktı ense kalınlıgı
AhahahahKendimden şüphe ettim ya bende benzetmedim Kordona eee o kadar şeyi olan kızda olacak değil ya
Tamam canım merak ettım guzel :)1mm çıktı canım
Ahahahah
Aynen yani , göz var goruyor anlatmaya gerek yok
Sen hiç canını sıkma,göz var nizam var,ultrasyondan anlamayan birisi bile ,onun pipi olduğunu çok rahat bir şekilde görebilir.İlerde ikili Bebek çerçevelerine bebeğin ultrasyon fotosuyla,doğduktan sonraki fotosunu koy al sana en güzel hatıra
YoooBalım canın mı sıkılıyor :))
Partem bir duş alayim diye girdim banyoya resmen hamam sefası yaptım
Öyle tabi canım herkesin gönlünden geçen bir şey mutlaka vardır. Ama kızda olsa erkekte olsa o an çok çok mutlu olucaz hepimiz :)) Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah RabbimAslında yarın arkadaşıma söylicek doktor Cumarteside balon patlatıcaz yani cumartesi öğrenicem :) benim gönlümden geçende kız ama hayırsız beni üzücek bi kız olmasındanda hayırlı uslu bi erkek olsun diyorum. Herşeyin hayırlısı hayırlı evlat olsunlarda cinsiyetin ne önemi var:)
Üfff ne gıcık dımıı o kısımPartem bir duş alayim diye girdim banyoya resmen hamam sefası yaptım
Kemiklerim ısındı vallahi , geçmiş haftalar su midemi bulandırıyordu şimdi rahat rahat takildimama şimdi saçları kurutmak falan hiç gozum kesmiyor
Gerçekten öyle , hadi yakistirsam kendime kısa kestirecegim de yok yaÜfff ne gıcık dımıı o kısımyoksa banyo cok zevklı ıyı yapmıssınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?