2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Maşallah bebeğine canım 8+2 de 1.23 cm di 12.30 mm yazıyo
seninkine de kocaman maaşAllah canım
normalde her gün 1 mm büyürlermiş öyle dedi doktorum
benim kızım da küçük doğmuştu 48 cm
bu bebiş belki bir atak haftasında filan dediğim gibi
ben 1.63 cm eşim 1.72
uzun değiliz :))

Ben de bugün doktora gittim.cinsiyeti kağıda yazmasını istedim. %95 dedi değişmez dedi bakalım. Cumartesi balon patlatacaz bakalım :) :)
Ben de arkadaşımı götürmüştüm yanımda emin olursanı ona söyleyin dedim. Zaten bebiş çok göstermedi dediğim gibi sakin duruyordu. Doktor bu kdr çikolataya tembeliz biraz dedi tahminim var ama madem parti yapacaksınız haftaya bidaha bakalım kesin olsun dedi. Senin aradaki farkı kpattı mı biraz daha peki kaç haftalıksın şuan

Canım bizde eşimle aynı boylardayiz kız erkek farkedermi bilmem erkekler daha iri daha boylu olur derler buseferki erkektir belki gonlunden geçen olsun canim

Arkadaşlar biraz araştırdım tetanoz aşısı hakkında ama olumsuz bi şey görmedim yine de olumsuz birşey duyarsanız bilgilemdirirseniz sevinirim

Eklentiler

• 8E527146-4FEC-4FF9-8272-A3B35B68E9E8.webp
    72,1 KB · Görüntüleme: 100
Canım bizde eşimle aynı boylardayiz kız erkek farkedermi bilmem erkekler daha iri daha boylu olur derler buseferki erkektir belki gonlunden geçen olsun canim
oladabilir ..
kız erkek bizim için fark etmiyor
sağlıkla gelsin vaktinde gelsin hayırlısıyla bütün bebişlerimiz :)

Arkadaşlar biraz araştırdım tetanoz aşısı hakkında ama olumsuz bi şey görmedim yine de olumsuz birşey duyarsanız bilgilemdirirseniz sevinirim
ben ilk gebeliğimde 5 e tamamladım...
zararı mı varmış ?
hiç duymamıştım
şükür kızımda bir yan etkisini vs görmedim

Benimde 1.3 mm çıktı oğluşa benziyor dedi yarın belli olcak bakalım hayırlısı olsun inşallah:)
Hayırlısı olsun canım :)) Ben zaten kız olsun istiyorum bakalım değişicek mi ilerleyen zamanlarda. Seninde gönlündeki nasip olsun inşallah :)) Yarın bitecek merakın sonra bol bol ciciler alırsınız :))

1 hafta ilerlemişti öyle kaldı canım. Ama zaten ovülasyon testi kullanıyordum oradaki yumurtlama gününe göre normal şu an. 12+0 bugün

Hayırlısı olsun canım :)) Ben zaten kız olsun istiyorum bakalım değişicek mi ilerleyen zamanlarda. Seninde gönlündeki nasip olsun inşallah :)) Yarın bitecek merakın sonra bol bol ciciler alırsınız :))
Aslında yarın arkadaşıma söylicek doktor Cumarteside balon patlatıcaz yani cumartesi öğrenicem :) benim gönlümden geçende kız ama hayırsız beni üzücek bi kız olmasındanda hayırlı uslu bi erkek olsun diyorum. Herşeyin hayırlısı hayırlı evlat olsunlarda cinsiyetin ne önemi var:)

Ne guzel soyledin en onemlisi hayirli evlat olmalari ins.
Benimde testim guzel gelsin bizde haftaya dogum gunumda balon yapacagiz ablasi ole ogrenecekmis.nasil dirayetli doktorun verdigi kağıdı acip bakmadi bile : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…