Ben ilk hamileliğimde 2 doz oldum bunda da bi doz yapalım dedi ebe, ben yine yaptıracağımArkadaşlar biraz araştırdım tetanoz aşısı hakkında ama olumsuz bi şey görmedim yine de olumsuz birşey duyarsanız bilgilemdirirseniz sevinirim
Bilmiyorum ki oglumu 14. haftada öğrendim 16. haftada kesinleşti o da bebek geç gösterdiği için. Gittiğimde 13.haftanın başı olacak çok net olmaz heralde.Bu hafta larda öğrenince doğru olur mu acaba
Sanırım en neti ayrıntılı ultrason oluyor :)Kızlar benim çok yakın bi arkadaşımda hamile 11. Haftada %80 kız dediler 16 haftada başka bi doktor kesin kız dedi dün ayrıntılıda erkek demiiş doktor şok oldu. Ya benimde gözüm korktu böyle olunca
renkliden bişi anlamadım ama nubdan bana kız gibi geldi. kafanızı karıştırmayayım bu işten çok anlamıyorum. Anlasam kendi fotoğrafımı direk bilir, kimseye sormazdımYa kızlar bugün arkadaşlarla toplandık ultrason görüntülerime baktılar.
Dedim doktor %70 erkek dedi diye.
Bir çoğu yok emin olma o kadar yoksa %100 derdi değişebilir o dediler..yani doktor bir şey görmese erkek der mi ? Ben bile sanki fark ediyorum renklide..
Ama ona da Göbek bağı olabilir diyolar..
Kafami karıştırdilar.
Gercekten erkek olduğu belli olmuyor mu sizce de ?
Eki Görüntüle 2210669 Eki Görüntüle 2210670
merhaba kızlar hayli yazamadım
bulantılar yorgunluk birde evde 3 buçuk yaşında kızım olunca
nasılınız gördüm ki cinsiyetler öğrenilmeye başlanmıs
çok sevindim herkes için
biz bugün gittik doktora
maaşAllah 9+6 ama boyu su an uzunmus 3.2 cm
sizin bu haftada nasıldı ?
merak ettim gerçekten uzun mu diye ,annesi babası uzun sayılmaz çünkü
Mrb arkadaslar bir sorum olacakti beta 0.06 ile beta 0.6 arasinda fark oluyormu ikisi de hamilelik olmuyor dimi bilgi verirseniz sevinirim birde yerleşme kanamasi hakkında bilgisi.olan varsa yazabilirmi
Kızlar benim çok yakın bi arkadaşımda hamile 11. Haftada %80 kız dediler 16 haftada başka bi doktor kesin kız dedi dün ayrıntılıda erkek demiiş doktor şok oldu. Ya benimde gözüm korktu böyle olunca
Merhaba kızlar,evimize döndük,dinleniyoruz.çok şükür bebeğim Benimle ve sağlıklı.kanamam şuan durdu ama rahimde yoğun kanama alanı göründü ultrasonda Progestana devam,hiç kalkmadan yatıyorum.10 gün sonra tekrar kontrolüm var.inşallah güzel haberlerle gelirim,Allh hepimizin evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin.yapılması gereken herşey yapıldı ama daha 10 haftalık ve ilk gebelik olduğu için doktorlar düşebilir yani normal gözüyle bakıyorlar malesef.bu tavırları da beni ayrı sinir etti.ama inanıyorum bebeğim beni bırakmayacak.hepinize teşekkür ederim,iyi ki varsınız
evet canım galiba. şuan kafası çok karıştı başka doktora daha gidecek bakalımSanırım en neti ayrıntılı ultrason oluyor :)
20. haftada canımen son 8+2 de gittiğimde 1,75cm miş görünüyor canım maşallahh uzun olucak demekkii :):)
iki değer arasında fark var biri 0,06 diğeri 0,60 ama ikiside olumsuz diye biliyorum şüpheleniyorsan ilerleyen günlerde tekrar ölçtür bence, yerleşme kanaması gbi bi durum bende olmadı herkes de olmuyor :)
en korktugum şey bi de cinsiyet partisi falan yapmayı düşünüyorum
Ayrıntılı yı kaçıncı hafta da yaptırdı peki :):)
evet canım galiba. şuan kafası çok karıştı başka doktora daha gidecek bakalım
20. haftada canımben de bu haftasonu parti yapacaktım ama göstermedi sıpam. bakalım haftaya gideceğim gösterirse haftasonu hemen bi organizasyon hazırlayacağız.
inşallah canıminşallah bizim bebişler bizi yanıltmazz
Olabiliyor ,o yüzden doktorlar 16.haftadan önce genellikle “kesin “ kelimesini kullanmıyorlar,benim doktorum bana %70 erkek ,ama tam sonuç için 16.haftayı bekleyelim dedi.16.haftaya randevumu aldım,hem cinsiyetini öğrenicem,hem de 3’lü taramasını yaptırıcam.Ben parti yapacaktım,balonları bile şişirmiştim ,bekliyorum artıkKızlar benim çok yakın bi arkadaşımda hamile 11. Haftada %80 kız dediler 16 haftada başka bi doktor kesin kız dedi dün ayrıntılıda erkek demiiş doktor şok oldu. Ya benimde gözüm korktu böyle olunca
Mrb arkadaslar bir sorum olacakti beta 0.06 ile beta 0.6 arasinda fark oluyormu ikisi de hamilelik olmuyor dimi bilgi verirseniz sevinirim birde yerleşme kanamasi hakkında bilgisi.olan varsa yazabilirmi
Hiç net değil ki bu görüntü ,ben bebeğin nerde olduğunu bile anlayamadım,devletin ultrasyonu mu bu ?
Ya kızlar bugün arkadaşlarla toplandık ultrason görüntülerime baktılar.
Dedim doktor %70 erkek dedi diye.
Bir çoğu yok emin olma o kadar yoksa %100 derdi değişebilir o dediler..yani doktor bir şey görmese erkek der mi ? Ben bile sanki fark ediyorum renklide..
Ama ona da Göbek bağı olabilir diyolar..
Kafami karıştırdilar.
Gercekten erkek olduğu belli olmuyor mu sizce de ?
Eki Görüntüle 2210669 Eki Görüntüle 2210670
Hahahah allah seni valla şimdiden belli herşeyi yiğidin malı meydanda olur derleryaDimi ya bende öyle düşündüm hatta çok dalga geçen arkadaşlar da oldu senin oğlan çok bilmem neli olacak diye
Kıza mi benziyor ne
Kızlarrrr cinsiyet tahminlerinizi alıyımm
Yaa benim ilkte böyle olurda değişirse aman allahım herkeze sölicez bile %100 kesin diyenen kadar beklicem ozamanKızlar benim çok yakın bi arkadaşımda hamile 11. Haftada %80 kız dediler 16 haftada başka bi doktor kesin kız dedi dün ayrıntılıda erkek demiiş doktor şok oldu. Ya benimde gözüm korktu böyle olunca
devletin ultrasonu canım. bebek yatıyo aslında ama, göremediysen canın sağolsun canım önemli değilHiç net değil ki bu görüntü ,ben bebeğin nerde olduğunu bile anlayamadım,devletin ultrasyonu mu bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?