2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
renkliden bişi anlamadım ama nubdan bana kız gibi geldi. kafanızı karıştırmayayım bu işten çok anlamıyorum. Anlasam kendi fotoğrafımı direk bilir, kimseye sormazdım
Arkadaşların haklı. Doktorlar yanılabilir, hele bu erken dönemde. Kafanız karışmasın. Kıyafet vs almaya başlamayın derim

en son 8+2 de gittiğimde 1,75cm miş görünüyor canım maşallahh uzun olucak demekkii :):)

Mrb arkadaslar bir sorum olacakti beta 0.06 ile beta 0.6 arasinda fark oluyormu ikisi de hamilelik olmuyor dimi bilgi verirseniz sevinirim birde yerleşme kanamasi hakkında bilgisi.olan varsa yazabilirmi

iki değer arasında fark var biri 0,06 diğeri 0,60 ama ikiside olumsuz diye biliyorum şüpheleniyorsan ilerleyen günlerde tekrar ölçtür bence, yerleşme kanaması gbi bi durum bende olmadı herkes de olmuyor :)

Kızlar benim çok yakın bi arkadaşımda hamile 11. Haftada %80 kız dediler 16 haftada başka bi doktor kesin kız dedi dün ayrıntılıda erkek demiiş doktor şok oldu. Ya benimde gözüm korktu böyle olunca

en korktugum şey bi de cinsiyet partisi falan yapmayı düşünüyorum
Ayrıntılı yı kaçıncı hafta da yaptırdı peki :):)

İyi örnekleri düşün
Burda çok kisi kanama geceirdik ayni haftalarda
Bizde igne ve dinlendik
Çok şükür geleceği varsa geliyor
Onlar hep riski söylerleri sonradan üstlerine kalmasin
Hic kalkma wc dışında

Sanırım en neti ayrıntılı ultrason oluyor :)
evet canım galiba. şuan kafası çok karıştı başka doktora daha gidecek bakalım
20. haftada canım ben de bu haftasonu parti yapacaktım ama göstermedi sıpam. bakalım haftaya gideceğim gösterirse haftasonu hemen bi organizasyon hazırlayacağız.

inşallah bizim bebişler bizi yanıltmazz

Kızlar benim çok yakın bi arkadaşımda hamile 11. Haftada %80 kız dediler 16 haftada başka bi doktor kesin kız dedi dün ayrıntılıda erkek demiiş doktor şok oldu. Ya benimde gözüm korktu böyle olunca
Olabiliyor ,o yüzden doktorlar 16.haftadan önce genellikle “kesin “ kelimesini kullanmıyorlar,benim doktorum bana %70 erkek ,ama tam sonuç için 16.haftayı bekleyelim dedi.16.haftaya randevumu aldım,hem cinsiyetini öğrenicem,hem de 3’lü taramasını yaptırıcam.Ben parti yapacaktım,balonları bile şişirmiştim ,bekliyorum artık

Mrb arkadaslar bir sorum olacakti beta 0.06 ile beta 0.6 arasinda fark oluyormu ikisi de hamilelik olmuyor dimi bilgi verirseniz sevinirim birde yerleşme kanamasi hakkında bilgisi.olan varsa yazabilirmi

Merhaba E elmaaa050505
İkiside negatif demek
5 in altinda negatif kabul ediliyor
Adetinziin hangi günü yaptırdniz
Yerlesme kanamasi embriyo rahme tutunurken oluyo adet gunlerinede denk gelebiliyor
Farkli zamanlardada olabiliyor
Evde idrar testinden bakin adetiniz gectiyse bikacgun
Negatifse doktora gidin

Erkek bence bacak arasinda kizlarda top olurmu sanmam

Yaa benim ilkte böyle olurda değişirse aman allahım herkeze sölicez bile %100 kesin diyenen kadar beklicem ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…