Kıza mi benziyor ne
3 kız, 1 erkek diyen oldu şimdiye kadarBen çok anlamıyorum ama kız gibi :)
3 kız, 1 erkek diyen oldu şimdiye kadarsağolun kızlar teşekkür ettim
geçen gün ben de yedim. zaten çiğ köfte dedikleri artık içlerinde et yok.. baharatlı bulgur sonuçtaMerhaba kizlar canım bı kaç gündür çiğ köfte çekiyor acisizindan yesem sıkıntı olur mu ya
Aynı dertten bende de var da o yüzden sordum,Turgut Özal Hastanesi var burda önceden özel hastaneydi,sonradan devlete geçti,ama hastanenin içi on numara filan,ben de oraya Gebe Okuluna gittim ,gitmişken bir de bebeğimi kontrol ettiriyim dedim,ultrasyon ile baktılar,ultrasyon kağıdı verince de şaşırdım hatta ,vermiyorlar zannediyordum.Keşke almasaydım ,bebeğin nerde olduğunu bile anlayamadım ,anlayan varsa bana da desindevletin ultrasonu canım. bebek yatıyo aslında ama, göremediysen canın sağolsun canım önemli değil
bu fotoğraf 12+3'de çekildi canım. Doktor bişi demedi bana. Ben sonradan bakarken tesadüfen farkettim. Kanama alanım durmuş mu diye gitmiştim aslında.Tam kaçıncı hafta bu görüntü canım? Ben de 12+1 de gidicem merak ediyorum nasıl göründüğünü:)
Günlerimiz seninle aynı canım demekki oluyor bu haftalarda ben üç günde bir pruloton depot iğne yaptırıyorum progestandan daha etkili dedi doktorum. Her doktor başka bişey diyor devlete gittim oradaki doktorda progestan 6-7 haftalarda etki eder diyor bu haftalarda çok yapılacak bişey yok diyor içimize sinmedi özeldeki doktoruma gittim o yoktu başka doktor baktı acilde pruloton daha iyi dedi tabi herkesin sıkıntısı farklı belki ona göre hareket ediyorlardır benim de kahverengi leke geliyor azaldı çok şükür Rabbime. İnşâAllah sağlıkla kucağımıza alırız sıkıntısız bi şekildeMerhaba kızlar,evimize döndük,dinleniyoruz.çok şükür bebeğim Benimle ve sağlıklı.kanamam şuan durdu ama rahimde yoğun kanama alanı göründü ultrasonda Progestana devam,hiç kalkmadan yatıyorum.10 gün sonra tekrar kontrolüm var.inşallah güzel haberlerle gelirim,Allh hepimizin evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin.yapılması gereken herşey yapıldı ama daha 10 haftalık ve ilk gebelik olduğu için doktorlar düşebilir yani normal gözüyle bakıyorlar malesef.bu tavırları da beni ayrı sinir etti.ama inanıyorum bebeğim beni bırakmayacak.hepinize teşekkür ederim,iyi ki varsınız
Aynı dertten bende de var da o yüzden sordum,Turgut Özal Hastanesi var burda önceden özel hastaneydi,sonradan devlete geçti,ama hastanenin içi on numara filan,ben de oraya Gebe Okuluna gittim ,gitmişken bir de bebeğimi kontrol ettiriyim dedim,ultrasyon ile baktılar,ultrasyon kağıdı verince de şaşırdım hatta ,vermiyorlar zannediyordum.Keşke almasaydım ,bebeğin nerde olduğunu bile anlayamadım ,anlayan varsa bana da desin
:)) kağıdın solunda kafası var benceAynı dertten bende de var da o yüzden sordum,Turgut Özal Hastanesi var burda önceden özel hastaneydi,sonradan devlete geçti,ama hastanenin içi on numara filan,ben de oraya Gebe Okuluna gittim ,gitmişken bir de bebeğimi kontrol ettiriyim dedim,ultrasyon ile baktılar,ultrasyon kağıdı verince de şaşırdım hatta ,vermiyorlar zannediyordum.Keşke almasaydım ,bebeğin nerde olduğunu bile anlayamadım ,anlayan varsa bana da desin
Ben de özele gidiyorum zaten ,Bebek bile belli değil ,ben bunun nesini anı,hatıra olarak saklıyımDevlette ki ultrason makineleri şans işi sanırım sizinkileri görünce ne kadar net bi görüntüm varmış diyebildim sadece
Ben de özele gidiyorum zaten ,Bebek bile belli değil ,ben bunun nesini anı,hatıra olarak saklıyım
Kızlar hamilelikte çevreden yaşadığım ve rahatsız olduğum durumları yazdım,sizin de var mı böyle gereksiz tipler çevrenizde ???
Nub cuları alayımm :) bu kez başka doktora gittim. Bu da başka cinsiyet dedi
Canım çok şükür bende inanıyorum bebeğin seni bırakmıycak sana sıkı sıkı tutunmuş cumanın hürmetine rabbim onu sana bağişlasın İnşallah 10 gün sonrada daha güzel haberlerini alirizMerhaba kızlar,evimize döndük,dinleniyoruz.çok şükür bebeğim Benimle ve sağlıklı.kanamam şuan durdu ama rahimde yoğun kanama alanı göründü ultrasonda Progestana devam,hiç kalkmadan yatıyorum.10 gün sonra tekrar kontrolüm var.inşallah güzel haberlerle gelirim,Allh hepimizin evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin.yapılması gereken herşey yapıldı ama daha 10 haftalık ve ilk gebelik olduğu için doktorlar düşebilir yani normal gözüyle bakıyorlar malesef.bu tavırları da beni ayrı sinir etti.ama inanıyorum bebeğim beni bırakmayacak.hepinize teşekkür ederim,iyi ki varsınız
Ayyy şok resmen böyle olmakta bir başka kız die severken alişirken birden erkek oluyor gerçekten 4.ay dolmadan kesin gözüyle bakmamak lazımKızlar benim çok yakın bi arkadaşımda hamile 11. Haftada %80 kız dediler 16 haftada başka bi doktor kesin kız dedi dün ayrıntılıda erkek demiiş doktor şok oldu. Ya benimde gözüm korktu böyle olunca
Düz yatınca belli olmuyor muDüz yatmış bebiş yan olanı zor anlıyorum :)
Düz yatınca belli olmuyor mu
Büyük ihtimal kız dedi doktorum canım :)) ense kalınlığı 1mm çıktı.
Ya ben de anlamıyorum çok ama bişeyler gösterdi tahminde bulundu bu diğeri kemik yapısından tahminde bulunmuştu :)Ben anlayamıyorum canım benden kaynaklı bellidir tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?