2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
devletin ultrasonu canım. bebek yatıyo aslında ama, göremediysen canın sağolsun canım önemli değil
Aynı dertten bende de var da o yüzden sordum,Turgut Özal Hastanesi var burda önceden özel hastaneydi,sonradan devlete geçti,ama hastanenin içi on numara filan,ben de oraya Gebe Okuluna gittim ,gitmişken bir de bebeğimi kontrol ettiriyim dedim,ultrasyon ile baktılar,ultrasyon kağıdı verince de şaşırdım hatta ,vermiyorlar zannediyordum.Keşke almasaydım ,bebeğin nerde olduğunu bile anlayamadım ,anlayan varsa bana da desin

Eklentiler

• 08DD8146-4D8C-4079-8BAD-FD3E97AE403A.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 70
Günlerimiz seninle aynı canım demekki oluyor bu haftalarda ben üç günde bir pruloton depot iğne yaptırıyorum progestandan daha etkili dedi doktorum. Her doktor başka bişey diyor devlete gittim oradaki doktorda progestan 6-7 haftalarda etki eder diyor bu haftalarda çok yapılacak bişey yok diyor içimize sinmedi özeldeki doktoruma gittim o yoktu başka doktor baktı acilde pruloton daha iyi dedi tabi herkesin sıkıntısı farklı belki ona göre hareket ediyorlardır benim de kahverengi leke geliyor azaldı çok şükür Rabbime. İnşâAllah sağlıkla kucağımıza alırız sıkıntısız bi şekilde

Devlette ki ultrason makineleri şans işi sanırım sizinkileri görünce ne kadar net bi görüntüm varmış diyebildim sadece

Eklentiler

• 2018_11_12_09_30_IMG_8385.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 147
:)) kağıdın solunda kafası var bence

Nub cuları alayımm :) bu kez başka doktora gittim. Bu da başka cinsiyet dedi

Eklentiler

• FF9E64EC-6D19-4075-8352-0086380CC5E0.webp
    26 KB · Görüntüleme: 157
Kızlar hamilelikte çevreden yaşadığım ve rahatsız olduğum durumları yazdım,sizin de var mı böyle gereksiz tipler çevrenizde ???

Canım birde bunların misli doğumdan sonra oluyor daha sinir bozucu asıl onlara net engel koymak lazım bir bebeği, çocugu annesinden başka kimse çok iyi bilemez, tanıyamaz. İlk bebekte olsa öyle. Onu en iyi anne hisseder.

Canım çok şükür bende inanıyorum bebeğin seni bırakmıycak sana sıkı sıkı tutunmuş cumanın hürmetine rabbim onu sana bağişlasın İnşallah 10 gün sonrada daha güzel haberlerini aliriz

Kızlar benim çok yakın bi arkadaşımda hamile 11. Haftada %80 kız dediler 16 haftada başka bi doktor kesin kız dedi dün ayrıntılıda erkek demiiş doktor şok oldu. Ya benimde gözüm korktu böyle olunca
Ayyy şok resmen böyle olmakta bir başka kız die severken alişirken birden erkek oluyor gerçekten 4.ay dolmadan kesin gözüyle bakmamak lazım

Büyük ihtimal kız dedi doktorum canım :)) ense kalınlığı 1mm çıktı.

Benim de aynı sonuç çıktı ense kalınlığı. Ama doktorum cinsiyet konusunda bir yorum yapmadı maalesef
Ben kız hissediyorum, ama etrafımdaki çoğu kişi erkek olacak bak gör diyor Bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…