2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Slm bugün kontrolümüz vardı 10haftalık olmuş bebeğim 12.hafta 2li test için yeniden gidicem.bugün 2li test olur sanmıştım düşük sonrası hemen hamile kaldığımdan adet tarihi sıkıntılı ama en azından tahmini adet tarihine göre gelişim güzel ilerliyor
Resim yükledim kızlar ama ben bu usg Fotoğraflarından hiç bişi anlamıyorum başını poposunu bile ayıramıyorum ki nerde cinsiyet tahmini anlayanlardan yorum bekliyorum

Kızlar öncelikle cinsiyeti öğrenenlere hayırlı olsun, sağlıklı hayırlı evlatlar olsun diliyorum
Cinsiyet konusunda benim içimden geçen bir şey yok. Ne kız ne de erkek hissediyorum. Ama öğrendikten sonra saçma yorumlara maruz kalmamak adına, cinsiyet soranlara tahmin et bakalım başarılı mısın bu konularda diyorum, bu şekilde öğrendikten sonra kendileri kazanmış ya da kaybetmiş hissetsinler bana bulaşmasınlar istiyorum. Ben her şekilde evladımı kazanmış olacağım nasılsa

Kızlar bu arada birşey danışıcam benim bugüne kadar hiç ağrım sızım vs olmadı. Bugün karnımda sanki her an adet olcakmışım gibi bir ağrı var yada soğuk almışım gibi mi desem çok yoğun değil ama hissettiriyor. Doktora yazdım 1 parol iç geçmezse gel hemen dedi. Siz bu tip ağrılar yaşıyormusunuz?

Kızlar hamilelikte çevreden yaşadığım ve rahatsız olduğum durumları yazdım,sizin de var mı böyle gereksiz tipler çevrenizde ???
Ay ben bunu alayim musadenle allah nasip ederde bebegimi aciklayinca her yere yapistiricam simdiden bilipte turk kahvesine izin mi verdi doktorun icme ya o nasil doktormus sigarayi birakmiyorsun vah vahh balik ye balik gel bakim karnina ellim diyenler uzerine alsin.sende saolasin basimda ki delilerin tum dediklerini yazmissin

Ne dediler peki,kemik yapısından da çok net bulunabiliyorlar
İlk doktor 11+4 te açı bulamamış kızı andırıyor demişti. Bugün başka doktora gittim 12+5 ti erkek dedi çıkıntı var ama erken daha dedi bilmiyorum yani farklı dediler

Bana nub tahmini yok mu :)

Eklentiler

• E680156A-1E47-4317-8F00-09506ACA713F.webp
    26 KB · Görüntüleme: 52
Regl doneminse olabiliyor

Bende çok ısrar ettim mecbur inceledi sağolsun :)) Ama daha çok küçük diye de ekledi. Bacak arasını gösterdi şuanda boş görünüyor ona göre söylüyorum bunu değişebilir dedi :)

kafayı ve ayakları gördüm sanki
benim özeldeki doktorumun ultrosunu daha karanlık ben devletinkini daha çok beğendim nedense

Al canım benim ,ben gerizekalı görümceme yazdım,anlarsa ,herkesin içerisinde ?kalabalıkta göbeğime ellemeye çalışıyor ki biz o zaman duyurmamıştık bile.Bu arada doktor günde 1 tane Türk kahvesine izin verdi

Arkadaşlar yazdıklarım gelmiyormu yazdıklarıma cvp alamıyorum ben çalıştığımdan sürekli yazamıyorum acaba az yazanlar YÖKmu sayılıyor eğer öyleyse boşuna yazmayayım

Arkadaşlar yazdıklarım gelmiyormu yazdıklarıma cvp alamıyorum ben çalıştığımdan sürekli yazamıyorum acaba az yazanlar YÖKmu sayılıyor eğer öyleyse boşuna yazmayayım
nub için bebeğin çok küçük daha canım. ben göremedim. görenler varsa yazsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…