aynen bencede şans amaan bana çıkmaz dedim sonra belki çıkar dedim :)Katılmışsındır çekilişe canım ben siteyi kurcalayınca gördüm bu bilgileri. Bundan sonrası şans, ya çıkarsa :))
Bana da kızo andırıyor benziypr demişti,alışveriş yapma diye diyim dedim :)
Benım 58di carsambaKızlar sizin bebeğinizin boyu burda yazılan kadar mı canlarım
Aynen bende hissediyorum ama bebek hareketi değilmiş öyle diyorlar:) biz öyle düşünüp mutlu olalımMerhabalar herkese, sayfalar birikmiş yine, bir sorum var benim karnımın alt tarafında seyirme hissediyorum dünden beri, çok erken olmasa bebeğin hareketi dicem ama daha çok çok erken , var mı böyle bi durum sizde de?
Canım bulantılar yüzünden vitaminsiz kalıyoruz ondan oluyor kara dut özü ya da pekmezi iyi geliyor. MâşâAllah ya cinsiyet hemen belli oluyor mu bende Pazartesi gidicem görünür mü acaba?Kızlar 3 gündür ağzımın ici yara dilim dudağım yanağım yara damaklarim şiş dün diş etlerim kanadı bu sorunu yaşayan var mı bu haftalarda 11+4 üz bugün bu arada kızımız geliyor kısmetse
Maşallah onun o hareketleri nasıl mutlu ediyo değil mi bizi kalbim pır pır ediyo onu emra dan izlerkenKizlar kontrolden geldim.
Ense kalınlığı 1.2 cm çıktı. Boyumuz da 7cm olmus teyzeleri. 2 gun onden gidiyoruz. 12+6 yız normalde ama ultrasonda 13+1 cıktı.
Cok iyi beslenemedigimi düşünüyordum bulantı ve yanmadan dolayi ama 2kg almışım . Şok oldum
Uyuyormus kuzum. Ben niye hareket etmiyo deyince dr karnıma bastirdi biraz ultrason aletini uyandi yavrum. Minik minik kolunu bacagini cekti döndü. Ilk kez hareketli gördüm. Cok mutlu oldum.
Dr ben büyük risk görmüyorum ama kan testi de yapalim dedi. Kan sonuclarım yarin ve ikili test sonuçları haftaya çıkacak.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Ben de oğlumu 17. Haftada ve çok nadir hissederdim, ama bu seyirmeye çok benziyordu da bebek değildir tabini ama acaba mı diye düşünmek bile insanı mutlu ediyor :)Kızlar hareketler ıcın erken bilemedim... bende de bazen bı ıkı atmalar oluyor ama kızımın ılk hareketı 16.haftada derınden ve ıcerden bir atmaydı...yanı oyle dışardan atma gıbı degıldı... yasadıgım ıcın yazmak istedim...
Ama bebişim büyüdüü artık hep ıcerden top gbı hıssedıyorum :))) o bıle yetıyor sımdılıkk
Seni o kadar iyi anlıyorum ki insan önce sağlık diyor bebek diyor cinsiyet secmek ne lüks :) tevrik ederim canım Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inş hepimizin hattaYok canım alışveriş yapmam daha da zaten ablamdan kalacak herşey ben sadece hoşuma giden birşey olursa alcam benziyor deseydi ben de değişebilir diye düşünecektim ama öyle demedi hayırlısı olsun ilk çocuğunuz 2 yıl sonra aşılamayla oldu o yüzden cinsiyete hiç takılmadık hatta merak etmiyorduk bile :)
Canım sana kız mı tahmin edilmiş :) ya kaşbin ne kadar temizmiş maşallah istediğin mi olacak yoksaBenım 58di carsamba
Ya canım maşallah.. ben de dün 13+1 dim ve 7.1 cm diKizlar kontrolden geldim.
Ense kalınlığı 1.2 cm çıktı. Boyumuz da 7cm olmus teyzeleri. 2 gun onden gidiyoruz. 12+6 yız normalde ama ultrasonda 13+1 cıktı.
Cok iyi beslenemedigimi düşünüyordum bulantı ve yanmadan dolayi ama 2kg almışım . Şok oldum
Uyuyormus kuzum. Ben niye hareket etmiyo deyince dr karnıma bastirdi biraz ultrason aletini uyandi yavrum. Minik minik kolunu bacagini cekti döndü. Ilk kez hareketli gördüm. Cok mutlu oldum.
Dr ben büyük risk görmüyorum ama kan testi de yapalim dedi. Kan sonuclarım yarin ve ikili test sonuçları haftaya çıkacak.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Seni o kadar iyi anlıyorum ki insan önce sağlık diyor bebek diyor cinsiyet secmek ne lüks :) tevrik ederim canım Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inş hepimizin hatta
Tesekkur ederım canımCanım sana kız mı tahmin edilmiş :) ya kaşbin ne kadar temizmiş maşallah istediğin mi olacak yoksa
Canım bulantılar yüzünden vitaminsiz kalıyoruz ondan oluyor kara dut özü ya da pekmezi iyi geliyor. MâşâAllah ya cinsiyet hemen belli oluyor mu bende Pazartesi gidicem görünür mü acaba?
Tahmin icin cok erken dedi. Ama kıza benziyor dedi. Kesin olarak bir ay sonra soylerim dedi.Ya canım maşallah.. ben de dün 13+1 dim ve 7.1 cm diben de ilk kez hareketlerni dün gördüm çok duygulandım harika bi his gerçekten cinsiyet öğrenebildin mi peki ? Benim sıpa döndü totosunu yattı sonra biraz tatlı yiyip tekrar girdim azcıcıkk hareketliydi nazlıyız biraz yani göstermedi
Aa erkekler erken hareket edıyor derler :))Ben de oğlumu 17. Haftada ve çok nadir hissederdim, ama bu seyirmeye çok benziyordu da bebek değildir tabini ama acaba mı diye düşünmek bile insanı mutlu ediyor :)
Net konuşmadıysa değişeblir sana da diyimTesekkur ederım canımAy öyle dedi taramayı yapan doktor ama bakalım beklemedeyım
Evet canım bizim minik mucizelerimiz onlar.Maşallah onun o hareketleri nasıl mutlu ediyo değil mi bizi kalbim pır pır ediyo onu emra dan izlerken
Ay eğer hissettğim kuzumsa nasıl mutlu oldum şimdi:) damar atması gibi tık tıktı. Bi de bazı zamanlarda sanki yerleştiği yerde baskı hissediyorum bilmem normal mi :))Aa erkekler erken hareket edıyor derler :))
Ozaman oyledır dogru hıssetmıssındır bende de seyırme oluyor ama bebegın hareketı olmadıgı kesın dıye düşünüyorum ne bileyim :)
Dedım ya sımdı bıle arada bır tık oluyor yok yaaa daha erken dıyorum :) sadece hıssedıyorm yerını falan okadar.
Ama ılk hareketı unutmuyorum seyırme ama o atma derınden dı bayaaa belırgındı aglamıstım hatta20hafta da kı boyleee resmen harekettıı ayyy yerımmmmmmm...
ama sizler hıssedıyor olabılırsınızzzz herkes farklı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?