2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ay eğer hissettğim kuzumsa nasıl mutlu oldum şimdi:) damar atması gibi tık tıktı. Bi de bazı zamanlarda sanki yerleştiği yerde baskı hissediyorum bilmem normal mi :))
Canım sen tasıyorsun daha ıyı bılırsın belkıde hıssedıyorsun zaten bebek olmada bıle onların etkısıyle olan bısey :))))
Bende oldugu yer agır top gıbı :) ellıyorummm seslenıyorummm :))) annesi yesın totosunu
Kızımda harekete kadar tam hamılelıgımı derınden hıssedemıyordum ama bunda sımdıden deliriyorumm yaaa :)) acaba annelıgı yasadıgım ıcın mı bılmıyorum

Çok şükür canım gözün aydın

Kızlar benim grip de faranjitte geçmedi,şimdi eşimi bekliyorum,acile gideceğiz,kadın Doğuma mı gidiyim ?

Amin hep beraber inşallah canım

Öyle diyorlar burdakiler ,2.gebelik daha cabuk hissediliyormuş :) ya ne güzel annelik

Sende benim canımsin ama

Hıı baya net konuşmuş :)
Ama yıne de net gormem ınsanoglu uzman bıle olsa olur yanılabılır bebekler yerınde durmuyor:) kendı doktoruma gıdeyım oda derse ehh barı yaymaya baslarım
Öyle diyorlar burdakiler ,2.gebelik daha cabuk hissediliyormuş :) ya ne güzel annelik
evet yaaa evlat Allah olmayan herkese nasip etsın insallah her zaman dua edıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…