2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hic fikrim yok ama defalarca sarkar mi gecikir mi vs dedim is gunu kelimesi gecmedi 7 ile 10 gun arasi ulaşır dediler

Canım doktorun sana olumsuz konuşmamıştı
Hayırlı olsun canım bizim aynı gidiyor neredeyse senle. bana da kız dedi Çarşamba günü 6,57 mm’ydi. :) bir sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi dimi
Boyları bile aynıymış normalde evet canım 25 aralıkta çağırmıştı ama benim idrarımda yanma vardı canım idrar verdim dün 3 güne çıkarmış pazartesi sonuç için gidicem ama normalde 1 ay sonraydı canım. Ayy inşallah hayırlısıyla cimcime olarak kalırlar

Bende bu hafta bir kaç kere senin yaşadığın gibi derinden seğirme yaşadım vücudumu da iyi tanıyorum ama bebek değildir dedim erken çünkü demi.

Canim günlerimiz yakın bende hissediyorum ama kondurmadim buraya bile yazmadim ama ikinci hamileliğim gaz gibi değil

Bende bu hafta bir kaç kere senin yaşadığın gibi derinden seğirme yaşadım vücudumu da iyi tanıyorum ama bebek değildir dedim erken çünkü demi.
Ilk gebelıgın mı bılemedım kı canım anlasılıyor ya ıcerden oldugu bence de erken ama bılemıyorum yani kesın konusmak ıstemem

Evet sor.bana doktorum sadece onu kullanabilirsin dedi eczacidan da teyit aldim.rahatlatiyor en azindan

Ben hissediyorum yuzde bir milyon eminim bebek o.kizimda gec hisettim hatirladigim kadariyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…