2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bana 2 gun arayla ikiside geldi

Erkek diyorsun yani kızdır belki 3.yü düşünmeyince iki cinsiyet de olsun istiyorum ama tabiki bi oğluş daha gelirse de çok sevinirim :) önce sağlık

Canim günlerimiz yakın bende hissediyorum ama kondurmadim buraya bile yazmadim ama ikinci hamileliğim gaz gibi değil
GAz gibi gelmiyor bana da ama doktora falan söylesem saçmalama der eminim, benim de 2. , 2. Daha erken hissedilir derler ama bu kadar da erken olmaz heralde olsun benzetmek bile güzel

Benim okulda baya öğrenen oldu canım. Zaten birine söyleyince yayıldı biraz. Çok memnun değilim bu durumdan ama nasıl olsa öğreneceklerdi deyip teselli ediyorum kendimi
Anladim canım. Benim de söylemeye niyetim yoktu ama okulda kötü olunca millet anladı. Ben de memnun değilim açıkçası

Biliyorlar ultrasonda bebeği gördüğüm hafta söyledim, sen ben yaptın söyledin mi?
Ben kendim söylemedim. Ama okulda bulantılara şahit olunca anladılar. Bugün biri de kesin anladı yayacaktır. Herkes söylemiş burda sanırım ben panik olmuştum erken öğrendiler diye. İyi hissettim şimdi

Ben kendim söylemedim. Ama okulda bulantılara şahit olunca anladılar. Bugün biri de kesin anladı yayacaktır. Herkes söylemiş burda sanırım ben panik olmuştum erken öğrendiler diye. İyi hissettim şimdi
Bizim erkek hocalardan bilmeyenler var ama diğer herkes biliyor, bilsinler bence ona göre davranırlar en azından birazcık duyarlılarsa

Benim baya bi kişi biliyor geçen hafta öğrenildi ama sıkıntı yapmıyorum ben ya her şey Allah'tan birileri bilince veya bilmeyince durum değişmez ki

Bizim erkek hocalardan bilmeyenler var ama diğer herkes biliyor, bilsinler bence ona göre davranırlar en azından birazcık duyarlılarsa
Benim de bu hafta herkes ogrenir. Ben en basta ben bileyim cekindim nolur nolmaz sonra aciklama yapmayim diye. Olacak olsa ilerde de olur tabi. Ama burda üç kisi de calistiklari yerlere soylemis cok rahatladim simdi. Bence de bilsinler canim en azindan kimse can sıkmaz. Kendi anlayanlar yayinca bizzat soylemediklerim küsecek sanirim yapcak bisey yok :)

Benim baya bi kişi biliyor geçen hafta öğrenildi ama sıkıntı yapmıyorum ben ya her şey Allah'tan birileri bilince veya bilmeyince durum değişmez ki
Öyle canım haklısın. Bizim okulda dört ay olmadan millet söylemeyince acaba çok mu erken oldu diye düşündüm ama söyleyenler olmuş rahatladım baya. Gebelikten sanırım cok hassasım sanki bilinmeyince sanki rahat olacakmışım gibi hissettim önceden. Tabi değişen bişey olmucak belki böyle daha rahat ederim

İkinci benim ki bende bilemedim

Ben hissediyorum yuzde bir milyon eminim bebek o.kizimda gec hisettim hatirladigim kadariyla.

Ben hissediyorum pit pit pit 4 yada 5 defa pit pit atiyor kalp gibi eminim bebek olduguna.ilk baslangic hareketleri kizimda da bole oldu ama cok gec oldu
Hic beklemiyordum simdiden
Ozaman dogrudur bırde sımdı daha ıyı bıldıgın ıcın emınsındır :) bende acabaaa oluyorum ama yok ya ufak dıyorum ılerı kı haftalarda daha derın oldugu ıcın :) benım oyleydı en azından ama seyırme hareket bende de oluyor daha dıkkatlı dınlemem lazım:))
Erkek diyorsun yani kızdır belki 3.yü düşünmeyince iki cinsiyet de olsun istiyorum ama tabiki bi oğluş daha gelirse de çok sevinirim :) önce sağlık
yok yok erkek demıyorum oglnu gec hıssettım dedın ya ona sasrdım :) Allah gonlune gore versın ınsallah saglıkla

3 ay dolsun herkese söyleyecektim dersin :)

Kızlaar öğlen yazamadım şuan yazıyorum bugün randevumuz vardı ikili tarama testimizin sonucu çıktı allaha şükür herşey iyi dedi doktor. 3lü ve 4lü tarama testine gerek yokmuş yaşım genç olduğu için. Cinsiyet için baktı çok fazla kasılmam vardı gene sade soda iç tekrar gel bakalım dedi içtim yarım saat sonra tekrar baktı bu sefer gördü arkadaşımıza msj attı yarın balon patlatıcaz bakalım :)) ama %90 erkek olduğunu düşünüyorum geçen hafta ağzından kaçırıp oğluşa benziyor demişti çünkü, her ne kadarda kız hissetsem hala :))

Kızlar iyi akşamlar işten geldim yorgun argın yemek derken çok sayfa olmuş okuyamadım çok sayfa olmuş. Şimdiden sıkıtnsı olan varsa hemen geçsin inşallah ve hepimizin mutluluğu heyacanı dair olur umarım. Kızlar birşey soracağım tecrübe eden vardır belki. Şimdi ben rahat olsun diye sütyenleri telsiz süngersiz falan rahat birşeyler aldım ama gögüs uçlarım çok belli oluyor. Bunun içinde gögüs ucu kapatıcı aldım ama bunlarda bildiğin yapışkanlı bunun zararı olurmu?

Ben hissediyorum pit pit pit 4 yada 5 defa pit pit atiyor kalp gibi eminim bebek olduguna.ilk baslangic hareketleri kizimda da bole oldu ama cok gec oldu
Hic beklemiyordum simdiden

Peki hep ayni nokta mi
Yer degistiriyo mu
Bende yukari doğru ilerledi o pitpit zamanla
Ama bi haftadir hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…