Ben hissediyorum pit pit pit 4 yada 5 defa pit pit atiyor kalp gibi eminim bebek olduguna.ilk baslangic hareketleri kizimda da bole oldu ama cok gec olduAy demee yerim ben onun hareketlerinii :)))
Onunla kim mutlu olmuyor ki gece kalkip kasiklayip yatiyorumBende bir markanın kavanoz çikolatasını yiyince karnımda çok hareket hissediyorum :)) Çocuğum onunla mutlu oluyor günde bir kaşık yiyorum karnım pıt pıt oluyor hemen :))
Bana 2 gun arayla ikiside geldiSol üstte menü sekmesi var, orda kuponlar ve kampanyalara tıkladım öyle sipariş ettim canım. Bu arada şu an iki ayrı beden için kampanya var ikisini de aynı anda sipariş edebiliyorsun ben yanlışlıkla yaptım ama iki ürün siparişi diye mail geldi tabi ikisini de gönderiler mi bilmiyorum :))
Erkek diyorsun yani kızdır belkiAa erkekler erken hareket edıyor derler :))
Ozaman oyledır dogru hıssetmıssındır bende de seyırme oluyor ama bebegın hareketı olmadıgı kesın dıye düşünüyorum ne bileyim :)
Dedım ya sımdı bıle arada bır tık oluyor yok yaaa daha erken dıyorum :) sadece hıssedıyorm yerını falan okadar.
Ama ılk hareketı unutmuyorum seyırme ama o atma derınden dı bayaaa belırgındı aglamıstım hatta20hafta da kı boyleee resmen harekettıı ayyy yerımmmmmmm...
ama sizler hıssedıyor olabılırsınızzzz herkes farklı oluyor.
GAz gibi gelmiyor bana da ama doktora falan söylesem saçmalama der eminim, benim de 2. , 2. Daha erken hissedilir derler ama bu kadar da erken olmaz heralde olsun benzetmek bile güzelCanim günlerimiz yakın bende hissediyorum ama kondurmadim buraya bile yazmadim ama ikinci hamileliğim gaz gibi değil
Biliyorlar ultrasonda bebeği gördüğüm hafta söyledim, sen ben yaptın söyledin mi?Çalışan arkadaşlar çalıştığınız yerdeki insanlar hamile olduğunuzu biliyor mu?
Anladim canım. Benim de söylemeye niyetim yoktu ama okulda kötü olunca millet anladı. Ben de memnun değilim açıkçasıBenim okulda baya öğrenen oldu canım. Zaten birine söyleyince yayıldı biraz. Çok memnun değilim bu durumdan ama nasıl olsa öğreneceklerdi deyip teselli ediyorum kendimi
Ben kendim söylemedim. Ama okulda bulantılara şahit olunca anladılar. Bugün biri de kesin anladı yayacaktır. Herkes söylemiş burda sanırım ben panik olmuştum erken öğrendiler diye. İyi hissettim şimdiBiliyorlar ultrasonda bebeği gördüğüm hafta söyledim, sen ben yaptın söyledin mi?
Bizim erkek hocalardan bilmeyenler var ama diğer herkes biliyor, bilsinler bence ona göre davranırlar en azından birazcık duyarlılarsaBen kendim söylemedim. Ama okulda bulantılara şahit olunca anladılar. Bugün biri de kesin anladı yayacaktır. Herkes söylemiş burda sanırım ben panik olmuştum erken öğrendiler diye. İyi hissettim şimdi
Benim baya bi kişi biliyor geçen hafta öğrenildi ama sıkıntı yapmıyorum ben ya her şey Allah'tan birileri bilince veya bilmeyince durum değişmez kiBen kendim söylemedim. Ama okulda bulantılara şahit olunca anladılar. Bugün biri de kesin anladı yayacaktır. Herkes söylemiş burda sanırım ben panik olmuştum erken öğrendiler diye. İyi hissettim şimdi
Benim de bu hafta herkes ogrenir. Ben en basta ben bileyim cekindim nolur nolmaz sonra aciklama yapmayim diye. Olacak olsa ilerde de olur tabi. Ama burda üç kisi de calistiklari yerlere soylemis cok rahatladim simdi. Bence de bilsinler canim en azindan kimse can sıkmaz. Kendi anlayanlar yayinca bizzat soylemediklerim küsecek sanirim yapcak bisey yok :)Bizim erkek hocalardan bilmeyenler var ama diğer herkes biliyor, bilsinler bence ona göre davranırlar en azından birazcık duyarlılarsa
Öyle canım haklısın. Bizim okulda dört ay olmadan millet söylemeyince acaba çok mu erken oldu diye düşündüm ama söyleyenler olmuş rahatladım baya. Gebelikten sanırım cok hassasım sanki bilinmeyince sanki rahat olacakmışım gibi hissettim önceden. Tabi değişen bişey olmucak belki böyle daha rahat ederimBenim baya bi kişi biliyor geçen hafta öğrenildi ama sıkıntı yapmıyorum ben ya her şey Allah'tan birileri bilince veya bilmeyince durum değişmez ki
İkinci benim ki bende bilemedim
Ben hissediyorum yuzde bir milyon eminim bebek o.kizimda gec hisettim hatirladigim kadariyla.
Ozaman dogrudur bırde sımdı daha ıyı bıldıgın ıcın emınsındır :) bende acabaaa oluyorum ama yok ya ufak dıyorum ılerı kı haftalarda daha derın oldugu ıcın :) benım oyleydı en azından ama seyırme hareket bende de oluyor daha dıkkatlı dınlemem lazım:))Ben hissediyorum pit pit pit 4 yada 5 defa pit pit atiyor kalp gibi eminim bebek olduguna.ilk baslangic hareketleri kizimda da bole oldu ama cok gec oldu
Hic beklemiyordum simdiden
yok yok erkek demıyorum oglnu gec hıssettım dedın ya ona sasrdım :) Allah gonlune gore versın ınsallah saglıklaErkek diyorsun yani kızdır belki3.yü düşünmeyince iki cinsiyet de olsun istiyorum ama tabiki bi oğluş daha gelirse de çok sevinirim :) önce sağlık
3 ay dolsun herkese söyleyecektim dersin :)Benim de bu hafta herkes ogrenir. Ben en basta ben bileyim cekindim nolur nolmaz sonra aciklama yapmayim diye. Olacak olsa ilerde de olur tabi. Ama burda üç kisi de calistiklari yerlere soylemis cok rahatladim simdi. Bence de bilsinler canim en azindan kimse can sıkmaz. Kendi anlayanlar yayinca bizzat soylemediklerim küsecek sanirim yapcak bisey yok :)
Aaa bende de oluyor yaa bebek mi şimdi o yerim yA yerimBen hissediyorum pit pit pit 4 yada 5 defa pit pit atiyor kalp gibi eminim bebek olduguna.ilk baslangic hareketleri kizimda da bole oldu ama cok gec oldu
Mantıklı haftaya soran olursa kesinlikle bu cümleyi kurayım :)3 ay dolsun herkese söyleyecektim dersin :)
Ben hissediyorum pit pit pit 4 yada 5 defa pit pit atiyor kalp gibi eminim bebek olduguna.ilk baslangic hareketleri kizimda da bole oldu ama cok gec oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?