Aynen senin tarifin derinden aynı bölgeden farklı bir sey hamile değilken hiç yaşamadığını.Ben hissediyorum pit pit pit 4 yada 5 defa pit pit atiyor kalp gibi eminim bebek olduguna.ilk baslangic hareketleri kizimda da bole oldu ama cok gec oldu
Hic beklemiyordum simdiden
Yok ya mesela ben geçen hafta raporlu olunca ilk zümrem öğrendi sonra raporun üzerinde gebelik yazdığı için memurlarımız :) dün de öğretmenler odasında yemek Muhabbeti yapılınca müdahale ettim yemek konuşmayın artık midem bulanıyor diyeÖyle canım haklısın. Bizim okulda dört ay olmadan millet söylemeyince acaba çok mu erken oldu diye düşündüm ama söyleyenler olmuş rahatladım baya. Gebelikten sanırım cok hassasım sanki bilinmeyince sanki rahat olacakmışım gibi hissettim önceden. Tabi değişen bişey olmucak belki böyle daha rahat ederim
Ilk once 2 3 defa ayni yerdeydi sonuncuda yer degismisti.bebeginde artik ilerledigini dusundum.Peki hep ayni nokta mi
Yer degistiriyo mu
Bende yukari doğru ilerledi o pitpit zamanla
Ama bi haftadir hissetmiyorum
Atatürk zıbınına bayıldım,nerden aldın ?Teyzelerim bugün annem dayanamadı gitti bana ciciler aldı..
Eki Görüntüle 2210874 Eki Görüntüle 2210875 Eki Görüntüle 2210876
Bence bebekAaa bende de oluyor yaa bebek mi şimdi o yerim yA yerim
Oyshonun hamile ve emzirme sutyeni cok rahat denemelisin.Kızlar iyi akşamlar işten geldim yorgun argın yemek derken çok sayfa olmuş okuyamadım çok sayfa olmuş. Şimdiden sıkıtnsı olan varsa hemen geçsin inşallah ve hepimizin mutluluğu heyacanı dair olur umarım. Kızlar birşey soracağım tecrübe eden vardır belki. Şimdi ben rahat olsun diye sütyenleri telsiz süngersiz falan rahat birşeyler aldım ama gögüs uçlarım çok belli oluyor. Bunun içinde gögüs ucu kapatıcı aldım ama bunlarda bildiğin yapışkanlı bunun zararı olurmu?
Atatürk zıbınına bayıldım,nerden aldın ?
Benim çok şükür bulantı vs olmadı. Çoğu kişi bildiği için a hiç bulantın yok ben şöyleydim böyleydim, hadi yine iyisin, böyle anne olmaya ne var gibi saçma şeyler söylüyorlar. Bu durumdan çok rahatsızımAnladim canım. Benim de söylemeye niyetim yoktu ama okulda kötü olunca millet anladı. Ben de memnun değilim açıkçası
Anne vasfi icin kusman lazim : )))he de gec banada kizimda diyorlardi aynisini ohh ne rahat ole 10 tane doğurur insan diye.Benim çok şükür bulantı vs olmadı. Çoğu kişi bildiği için a hiç bulantın yok ben şöyleydim böyleydim, hadi yine iyisin, böyle anne olmaya ne var gibi saçma şeyler söylüyorlar. Bu durumdan çok rahatsızım
Ne olduki canım geçmiş olsun hayırdır önce yazdın belki ama geçmişi okuyamadım.Kızlar gittim,geldim.Kbb doktoruna gittim,zaten düşük tehlikesi olmadığı sürece Kadın Doğum ilgilenmiyormuş.Boştan yere gittim,geldim.Serum ,tuzlu su olduğu için benim hastalığımı iyileştirmezmiş,sadece Parol kullanabilirsin dedi.Bunu duymak için doktora gittim
Evet bazı kalıp yargılar var :) inşallah kimsenin nazarı değmez böyle çok iyiyim maşallah :)Anne vasfi icin kusman lazim : )))he de gec banada kizimda diyorlardi aynisini ohh ne rahat ole 10 tane doğurur insan diye.
Yarın gidip bakayım canım ya aldıklarımla çok rahat ama şöyle bir sıkıntı yaşadım. Askılarındaki ayar yerleri metalmiş ve benim metale alarjim var kabardım yeni almam lazım zatenOyshonun hamile ve emzirme sutyeni cok rahat denemelisin.
Ben sungersiz sutyen takinca makyaj pamugu koyuyordum
Kronik faranjitim var canım benim ,hamile kalmadan önce majezik sprey+Arveles ile bile zor geçiriyordu,5 gündür devam ediyordu,artık dayanamadım,doktora gittim,o da Parol iç dedi.Parol bana leblebi gibi gelen bir ilaç;9 ay boyunca ne yapıcam bilmiyorumNe olduki canım geçmiş olsun hayırdır önce yazdın belki ama geçmişi okuyamadım.
Geç döllenme falan var mı canım seninkini burda ne diyor yaklaşık 74 mm di mi :) oyy minnoşlarımız limon kadar yahu
Yok geç döllenme felan değil. Tam zamanında ilerliyor. Şuanda ne ileri ne geri. 13+2 deyiz. Yani 14. Hafta içerisinde. Doktorum da herşeyin normal ve yolunda olduğunu söyledi. Ense kalınlığımız 1,0 çıktı.
Allah Allah yaa acaba ben mi yanlış anladım ki boy uzunluğunu. Yarın ultrason görüntümden bakıp yazayım tekrar şuanda evde değilim çünkü
Benimki gibi tutmayan var mı yaa
Geçmiş olsun canım. Bana temizliğe gelen abla bir karışım yapmıştı bal limon zencefil karabiber falan boğaza harika geliyor ve bende geçende oldum ondan içtim çok rahatlattı. O tarz birşey işe yararmı ki acaba sendede?Kronik faranjitim var canım benim ,hamile kalmadan önce majezik sprey+Arveles ile bile zor geçiriyordu,5 gündür devam ediyordu,artık dayanamadım,doktora gittim,o da Parol iç dedi.Parol bana leblebi gibi gelen bir ilaç;9 ay boyunca ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?