2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok ya mesela ben geçen hafta raporlu olunca ilk zümrem öğrendi sonra raporun üzerinde gebelik yazdığı için memurlarımız :) dün de öğretmenler odasında yemek Muhabbeti yapılınca müdahale ettim yemek konuşmayın artık midem bulanıyor diye böylece baya bi öğrenildi :))

Kızlar gittim,geldim.Kbb doktoruna gittim,zaten düşük tehlikesi olmadığı sürece Kadın Doğum ilgilenmiyormuş.Boştan yere gittim,geldim.Serum ,tuzlu su olduğu için benim hastalığımı iyileştirmezmiş,sadece Parol kullanabilirsin dedi.Bunu duymak için doktora gittim

Oyshonun hamile ve emzirme sutyeni cok rahat denemelisin.
Ben sungersiz sutyen takinca makyaj pamugu koyuyordum

Anladim canım. Benim de söylemeye niyetim yoktu ama okulda kötü olunca millet anladı. Ben de memnun değilim açıkçası
Benim çok şükür bulantı vs olmadı. Çoğu kişi bildiği için a hiç bulantın yok ben şöyleydim böyleydim, hadi yine iyisin, böyle anne olmaya ne var gibi saçma şeyler söylüyorlar. Bu durumdan çok rahatsızım

Anne vasfi icin kusman lazim : )))he de gec banada kizimda diyorlardi aynisini ohh ne rahat ole 10 tane doğurur insan diye.

Ne olduki canım geçmiş olsun hayırdır önce yazdın belki ama geçmişi okuyamadım.

Oyshonun hamile ve emzirme sutyeni cok rahat denemelisin.
Ben sungersiz sutyen takinca makyaj pamugu koyuyordum
Yarın gidip bakayım canım ya aldıklarımla çok rahat ama şöyle bir sıkıntı yaşadım. Askılarındaki ayar yerleri metalmiş ve benim metale alarjim var kabardım yeni almam lazım zaten pamuk güzel fikirmiş

Ne olduki canım geçmiş olsun hayırdır önce yazdın belki ama geçmişi okuyamadım.
Kronik faranjitim var canım benim ,hamile kalmadan önce majezik sprey+Arveles ile bile zor geçiriyordu,5 gündür devam ediyordu,artık dayanamadım,doktora gittim,o da Parol iç dedi.Parol bana leblebi gibi gelen bir ilaç;9 ay boyunca ne yapıcam bilmiyorum

Geç döllenme falan var mı canım seninkini burda ne diyor yaklaşık 74 mm di mi :) oyy minnoşlarımız limon kadar yahu

Yok geç döllenme felan değil. Tam zamanında ilerliyor. Şuanda ne ileri ne geri. 13+2 deyiz. Yani 14. Hafta içerisinde. Doktorum da herşeyin normal ve yolunda olduğunu söyledi. Ense kalınlığımız 1,0 çıktı.
Allah Allah yaa acaba ben mi yanlış anladım ki boy uzunluğunu. Yarın ultrason görüntümden bakıp yazayım tekrar şuanda evde değilim çünkü
Benimki gibi tutmayan var mı yaa ‍

Kaç hatırlıyorsunki canım kafana takılan nedir? 1,0 olması mı?

Merhaba arkadaşlar. Hamileliğin başından beri rahatsız eden halsizligim, iki gündür boğaz ağrısı ve baş ağrısıyla tavan yaptı. İlaç hic icmedim bulantim çok olmasına rağmen. Şimdi de ilaçsız atlatmaya çalışıyorum. Kış çayı alacaktım ama içerisinde etkisini bilmediğim bitkilerin varligi beni sadecede ıhlamur-kuşburnu ikilisine yönlendirdi. Limon ve balla arkadaşları hopurdetiyorum. Başka öneriniz varsa yazmanızdan memnun olurum.

Geçmiş olsun canım. Bana temizliğe gelen abla bir karışım yapmıştı bal limon zencefil karabiber falan boğaza harika geliyor ve bende geçende oldum ondan içtim çok rahatlattı. O tarz birşey işe yararmı ki acaba sendede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…