Canimm benim baya zor geciyor ya randevum var yarin ve ben tam manasiyla bitik durumdayim. Hersey üst üste geliyor ve sanirim hamileligin bütün semptomlarini yasayacagim. Sen nasilsin ? Ben giremiyorum artik kaldı ki telefonu elime bile almiyorum
Bogaz icin en etkili iki ilac zencefil bal karabiber karisimi birde pekmez keciboynuzu canim ben astim hastasiyim bunlarla da gecmiyor benim ama en azindan bende baya hafifletiyor. Ilac icmeyecegim hergün ilaca yonelir oldum resmen bulantidan hayata küstüm üstüne üstlük bagirsaklarim da calismiyor.Merhaba arkadaşlar. Hamileliğin başından beri rahatsız eden halsizligim, iki gündür boğaz ağrısı ve baş ağrısıyla tavan yaptı. İlaç hic icmedim bulantim çok olmasına rağmen. Şimdi de ilaçsız atlatmaya çalışıyorum. Kış çayı alacaktım ama içerisinde etkisini bilmediğim bitkilerin varligi beni sadecede ıhlamur-kuşburnu ikilisine yönlendirdi. Limon ve balla arkadaşları hopurdetiyorum. Başka öneriniz varsa yazmanızdan memnun olurum.
Valla bence sen hicbiyere yazma bulantıdan sürünürken bunu okuyunca ister istemez kiskaniyorsunEvet bazı kalıp yargılar var :) inşallah kimsenin nazarı değmez böyle çok iyiyim maşallah :)
Sağol canım deneyeceğim. Allah sana da şifa versin.Bogaz icin en etkili iki ilac zencefil bal karabiber karisimi birde pekmez keciboynuzu canim ben astim hastasiyim bunlarla da gecmiyor benim ama en azindan bende baya hafifletiyor. Ilac icmeyecegim hergün ilaca yonelir oldum resmen bulantidan hayata küstüm üstüne üstlük bagirsaklarim da calismiyor.
Sen nasıl oldun canim ? Bulantilar gectimi moral ver bana geciyor deAnladim canım. Benim de söylemeye niyetim yoktu ama okulda kötü olunca millet anladı. Ben de memnun değilim açıkçası
Eee senin haftan benden gerideymis ben ondesin saniyordum gerci hemen hemen ayniyiz ama benimde gec dollenmeSağolasın canım. Benim geç döllenme 9+2 oldu anca daha ikili iki hafta sonra :)
Ne olduuuu bulantımı yıneCanimm benim baya zor geciyor ya randevum var yarin ve ben tam manasiyla bitik durumdayim. Hersey üst üste geliyor ve sanirim hamileligin bütün semptomlarini yasayacagim. Sen nasilsin ? Ben giremiyorum artik kaldı ki telefonu elime bile almiyorum
Kuzum benim kendi doktorumda sskdaki debu haftalarda cok zor demisti 20. Haftadan once duyulmaz demisti. Anneler benzetiyor yada baska birseyle karistiriyorlar demisti. Tabi hastanede bunuduyanlarin bircogu ozellikle 2. Hamilelik olanlar mutlaka duyuluyor dedi ben de aradayim o sebepten benim haftam erken ama ben bile hissediyorum sanki degisikAa erkekler erken hareket edıyor derler :))
Ozaman oyledır dogru hıssetmıssındır bende de seyırme oluyor ama bebegın hareketı olmadıgı kesın dıye düşünüyorum ne bileyim :)
Dedım ya sımdı bıle arada bır tık oluyor yok yaaa daha erken dıyorum :) sadece hıssedıyorm yerını falan okadar.
Ama ılk hareketı unutmuyorum seyırme ama o atma derınden dı bayaaa belırgındı aglamıstım hatta20hafta da kı boyleee resmen harekettıı ayyy yerımmmmmmm...
ama sizler hıssedıyor olabılırsınızzzz herkes farklı oluyor.
Bulanti hic gecmedi ilaci da icmek istemedigim icin kendimi.zorluyorum. Ve ben ekmek dahil herşeyin kokusundan asiri derecede tiksiniyorum. Ekmek icin denmez ama oyle maalesef. Acliktan ölmeye ramak var resmen. Bunlardan haric bagirsaklarim da calismiyor hic agrilar sizilar bulantilar beni cok zorluyor. Bi benim.mi boyle geciyor ya herkes cok rahatNe olduuuu bulantımı yıne
Saglikla giysin insallah canim . K.AtatürkTeyzelerim bugün annem dayanamadı gitti bana ciciler aldı..
Eki Görüntüle 2210874 Eki Görüntüle 2210875 Eki Görüntüle 2210876
Saglikla giysin insallah canim . K.Atatürksenin poncige de
Sağlıkla giysin küçük paşan canımTeyzelerim bugün annem dayanamadı gitti bana ciciler aldı..
Eki Görüntüle 2210874 Eki Görüntüle 2210875 Eki Görüntüle 2210876
Kızlar ya bişey soracağım size aranızda illaki yaptıran olmuştur veya bilgisi olan. Ben demirhayat sigortadan doğum paketi almayı düşünüyorum ama etrafımdan “sakın,sakın tamamen yalan sonradan extra ücret çıkarıyorlar”diyenler olduğu için açıkcası çok tedirginim. Sizce olabilirmi böyle bişey ?
Hadi ya vallaha canım ben bugün belkide 3 kez aradım 3 ündede açıp güzel ilgilendiler. Ama sen şimdi böyle diyince işkillendim. Birde acaba eşim polis memuru bu sigorta şirketleri indirim yapıyormu memurlara bi bilgin varmı?Ben Demir Hayatı en az 30 kez aradım inanılmaz sorumsuzca bir kurum ve dönüş yapmıyorlar..Şu gün ararız bu gün ararız diye kestirip atıyorlar..
Ha fiyatlar konusunda dalavere dönüyor mü o kadarını maalesef bilemiyorum.
Ama izlenim olarak hiç iyi bir izlenimi yok..
Ah ah keşke geçen nisan ayında Allianz paketime ekletseydim dogumuda
Hadi ya vallaha canım ben bugün belkide 3 kez aradım 3 ündede açıp güzel ilgilendiler. Ama sen şimdi böyle diyince işkillendim. Birde acaba eşim polis memuru bu sigorta şirketleri indirim yapıyormu memurlara bi bilgin varmı?
Peki daha önceden yaptırdığın allianz sigortadan memnun kaldınmı? Yani sana herhangi bi fazladan ödeme çıkmadı değilmi?
Demir hayat sigorta benim gittigim hastane için dörtlü tarama ayrıntılı ultrason epidural sezeryan bir kaç bişey daha karsilamiyordu yani sigorta aldığında bunlar ekstra masraf tabi doğru duymuşsun canım.Kızlar ya bişey soracağım size aranızda illaki yaptıran olmuştur veya bilgisi olan. Ben demirhayat sigortadan doğum paketi almayı düşünüyorum ama etrafımdan “sakın,sakın tamamen yalan sonradan extra ücret çıkarıyorlar”diyenler olduğu için açıkcası çok tedirginim. Sizce olabilirmi böyle bişey ?
Nasılsın her şey yolunda mı?benim de akşamları şişiyor:) banyo yapmak çok zevkli kocaman bi göbüşle:)
Benim de boğazım o şekilde,2 sene önce de orta kulak iltihabı yaşamıştım korkuyorum yine olsun. Napcaksın sen ben de yapayımKızlar gittim,geldim.Kbb doktoruna gittim,zaten düşük tehlikesi olmadığı sürece Kadın Doğum ilgilenmiyormuş.Boştan yere gittim,geldim.Serum ,tuzlu su olduğu için benim hastalığımı iyileştirmezmiş,sadece Parol kullanabilirsin dedi.Bunu duymak için doktora gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?