2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bogaz icin en etkili iki ilac zencefil bal karabiber karisimi birde pekmez keciboynuzu canim ben astim hastasiyim bunlarla da gecmiyor benim ama en azindan bende baya hafifletiyor. Ilac icmeyecegim hergün ilaca yonelir oldum resmen bulantidan hayata küstüm üstüne üstlük bagirsaklarim da calismiyor.

Sağol canım deneyeceğim. Allah sana da şifa versin.

Ne olduuuu bulantımı yıne

Kuzum benim kendi doktorumda sskdaki debu haftalarda cok zor demisti 20. Haftadan once duyulmaz demisti. Anneler benzetiyor yada baska birseyle karistiriyorlar demisti. Tabi hastanede bunuduyanlarin bircogu ozellikle 2. Hamilelik olanlar mutlaka duyuluyor dedi ben de aradayim o sebepten benim haftam erken ama ben bile hissediyorum sanki degisik

Ne olduuuu bulantımı yıne
Bulanti hic gecmedi ilaci da icmek istemedigim icin kendimi.zorluyorum. Ve ben ekmek dahil herşeyin kokusundan asiri derecede tiksiniyorum. Ekmek icin denmez ama oyle maalesef. Acliktan ölmeye ramak var resmen. Bunlardan haric bagirsaklarim da calismiyor hic agrilar sizilar bulantilar beni cok zorluyor. Bi benim.mi boyle geciyor ya herkes cok rahat

Kızlar ya bişey soracağım size aranızda illaki yaptıran olmuştur veya bilgisi olan. Ben demirhayat sigortadan doğum paketi almayı düşünüyorum ama etrafımdan “sakın,sakın tamamen yalan sonradan extra ücret çıkarıyorlar”diyenler olduğu için açıkcası çok tedirginim. Sizce olabilirmi böyle bişey ?

Ben Demir Hayatı en az 30 kez aradım inanılmaz sorumsuzca bir kurum ve dönüş yapmıyorlar..Şu gün ararız bu gün ararız diye kestirip atıyorlar..
Ha fiyatlar konusunda dalavere dönüyor mü o kadarını maalesef bilemiyorum.
Ama izlenim olarak hiç iyi bir izlenimi yok..

Ah ah keşke geçen nisan ayında Allianz paketime ekletseydim dogumuda

Hadi ya vallaha canım ben bugün belkide 3 kez aradım 3 ündede açıp güzel ilgilendiler. Ama sen şimdi böyle diyince işkillendim. Birde acaba eşim polis memuru bu sigorta şirketleri indirim yapıyormu memurlara bi bilgin varmı?
Peki daha önceden yaptırdığın allianz sigortadan memnun kaldınmı? Yani sana herhangi bi fazladan ödeme çıkmadı değilmi?

Canım beni baz alma yine tabi ki araştır aman sıkıntı çıkmasın işin görülsünde..

Ben ve eşim Nisan ayında Allianz ile tanıştık çünkü maalesef devlet sigortamiz yoktu.
Bizim paketimiz yatarak ve ayakta sınırsız tedavi paketi.
Hiç para almıyorlar degil..Bazı şeyler ücretsiz bazılarında ise %80 ödeme yapıyorlar....
Böyle çok anlaşılır olmadı ssoyle bir örnek vereyim ben bu temmuz ayında 2 MR Bir çok da kan tahlilleri verdim bir günde Özel hastanenin bana çıkardığı hesap 1900 dü sigortam provizyon verdi ve ben sadece 130 TL kadar ödeme yaptım..
Sadece bazı koşullarda desteklemiyor.Onlarin listesi var geçmişten gelen hastalıklar vs olursa..Ama böyle bir durumda hekiminle konuşup şikayetine 1 aydır ve yazar bu sorunda kalkar..

Ha işte tek kötü bir şey varsa doğum , diş, psikiyatri , estetik kapsamiyor

Demir hayat sigorta benim gittigim hastane için dörtlü tarama ayrıntılı ultrason epidural sezeryan bir kaç bişey daha karsilamiyordu yani sigorta aldığında bunlar ekstra masraf tabi doğru duymuşsun canım.

Benim de boğazım o şekilde,2 sene önce de orta kulak iltihabı yaşamıştım korkuyorum yine olsun. Napcaksın sen ben de yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…