2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Korkma canım benim korkutmak için söylemedimmm. Bazı bebişler başlarda ilerde bazıları sonradan öyle bir gelişiyor ki

Canım ben demir hayat yaptırdım ben de baya araştırdım ikilemde kaldım hastanenin kendi paketi ile demir hayat arasında
Demir hayatın karşılamadığı şey 1. Ayrıntlı ultrason
Benim hastanemin paketi de karşılamıyordu bunu
2 sezeryanda epidural onu da artık bıraktım sezeryan olursa o zaman düşünürüz diye.
Demir hayatta 8 hastane pketinde 10 muayene var tahlilleri testleri aynı ölçüde karşılıyorlar
Hastane paketi alırsan karşılamadıklarında %20 indirm sağlıyormuş benim kurumumdan dolayı zaten hastanede bana %20 indirm sağlıyor onun dışında bi fark yoktu fiyatta ikisi de aynıydı ama demir hayatta %20 sini vergiden geri alıyorsun bu da ciddi bi para ediyor o yüzden ben demir hayatı seçtm
Demir hayatla doğum yapan arkadaşm oldu geçen aylarda ekstradan bi ödeme yapmadığını söyledi. Ben de sigortacıyı 3-5 kez arayıp sorm ekstra bişey çıkmıyor dedi bakalım artık..
demir hayatın kendi sitesinden değilde sigortacıdan yaptırınca sigortacınla muhattap oluyorsun çok daha iyi ilgileniyorlar

Geçmiş olsun canım gitmeseydin de bu sefer napsam diycektin için rahatlamiş oldu en azından

Canim geçmiş olsun inşallah en kısa sürede geçer. Merak etme 1 kaç haftaya tik diye keser . Ben 7 gündür çok iyiyim tak diye kesildi decavit vitamine başladım ondan mi nedir bilmiyorum bazen diğer kızlar gibi Ben dr korkuyorum belirti yok acaba iyimi diye :)
Günaydın herkeze
Gunaydinnn canim

Günaydınlar bugün doktora gitçez inşallah öğreniriz cinsiyetini
Günaydın canim hamileliğin en heyecanlı güzel taraflarından biri dr cinsiyet öğrenmek sanırım.

Ben de çarşamba devlete gidicem inşallah söylerler. Kızlar 15 haftada devlet söyler mi

Kızlaaarrr sürekli takip ediyorum ama çok yazamıyorum çalıştığım için bide 4 yaşında bi minnoş daha var yazmaya zamanım olmuyor. Biraz önce doktordan çıktık nub yorumlayanlar bi tahmin ediverin

Eklentiler

• D0B4652E-0967-4D8C-A00A-826D6FB74775.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 141
  • E54D2F23-068C-43E0-85D2-DAAAFA188D72.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 62
Herkese günaydın mutlu bir haftasonu olsun benim gibi cumartesi çalışanlarına da selam olsun hepsini okudum yazılanların ama alıntılayamadım, burdan toplu yazayım.
Kardeşimin kronik faranjiti var küçüklüğünden beri. Annem balın içerisine taze zencefil rendeleyip sabah akşam bir tatlı kaşığı yedirirdi kardeşime. Ama direk yutmadan, boğazın en arkasında tutabildiğin kadar tutmak daha faydalı oluyor. İlaçsız geçerdi belki işinize yarar.
Atatürk zıbına bayıldım, ben de direk araştırıp alacağım güzel günlerde giysin annesi :))
İşyerimde sadece üst yönetime hamile olduğumu söyledim ve kimseye söylememeleri için de tembihledim. İnsanların boş konuşmalarına tahammül edemiyorum ve bizim sektörde maalesef insanlar fazlasıyla acımasız. İkili test sonrası söylemeyi düşünüyorum. Ama keşke insan gibi iş arkadaşlarım olsaydı da mutluluğumu kaygılarımı paylaşabilseydim.
Bulantısı devam eden arkadaşlara bir an önce geçmesini diliyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah
Ben de bazen kasık ve göbek deliği arasında içten bir gıdıklanma hissediyorum, bebeğim annesi güldürüyor diye kendimi avutuyorum ama inşallah bebeğimdir hissettiğim
Çok mu uzun oldu sanki :))

Devlette 16. haftadan önce cinsiyet nedeniyle kürtajın önüne geçilmesi için söylenmiyor demişlerdi buradaki arkadaşlar ama bilemiyorum ben hiç gitmedim devlete. Ama ultrason fotosu ile burda tahmin yapabilen arkadaşlar var. Buraya eklersen sana da tahminler gelecektir :)

Bakalim inşallah söylerler. Resim eklemeyi isterim ama verdikleri resim karaltı gibi hiç bir şey anlaşılmıyor:)) söylemezler se 2 hafta sonra özel e gideceğim o zaman öğrenirim insallah

Bakalim inşallah söylerler. Resim eklemeyi isterim ama verdikleri resim karaltı gibi hiç bir şey anlaşılmıyor:)) söylemezler se 2 hafta sonra özel e gideceğim o zaman öğrenirim insallah
Her ultrasonda hala sağlıklı olduğunu bilmek bile yeterince güzel bir haber zaten:) devlette özlediğin bebeğini görürsün, özelde de cinsiyetini öğrenirsin hayırlısıyla :) bizim de 2 haftamız kaldı ikili teste bebeğimi göreceğim diye heyecan dorukta şimdiden :))

Canım ben devlete sorduğumda 16. Haftadan sonra demişti söylemeyebilirler yani

Boğaz ağrısı için tantum sprey vermişti aile hekimi

Yalnız değilsin ama belki ben senin bi tık altınımdır, sabah bulantı gece yatarken bulantı sürekli öğürme hali sabah akşam mutlaka çıkarıyorum canım hiç bir şey yemek istemiyor yediğim de çıkarıyorum zaten, evde battaniyeyle bütünleşiyorum bütün gün oturma odasından çıkamıyorum çünkü her yer kokuyor iki hamileliğimde de evim bana kokuyor mutfağa giremiyorum 2 yaşında oğlum var hiç ilgilenemiyorum ve resmen bana tepkili huyu suyu değişti çok üzülüyorum, geçen bulantı ilacını kullandım bulantı var da daha az hissediliyor gibi bi etki yaptı sadece

Günaydın hanımlar
Ben bu hafta kontrole gidemedim. Haftaya kaldı. Ama kendimi bir garip hissediyorum. Hiç bir belirtim kalmadı sanki bebeğime birşey mi oldu diye endişe ediyorum. Ne kadar tedirginsem artık, sabaha kadar kabus görüyorum günlerdir. Aranızda belirtileri azalan kaybolan var mı?
Yani yoksa buna sevinmeli miyim bilmiyorum

Canım 3 ayı tamamladık benim yorulduğumda bel ağrısı dışında belirtinm kalmadı mide bulantısı göğüs hassasiyetim yok oldu 2 haftadır sen stres yapma bişeycik olmamıştır bebişine

Benim de fazlasıyla azaldı belirtilerim. Hafta başında o kadar çok kafama taktım ki rüyama girdi, rüyamda ultrasonla bebeğime bakıyor doktor ve “bebek küçülmüş büyütmen lazım 15 hafta geridesin” diyor tabi ilk uyandığımda moralim bozuldu ama sonra eşime anlattım çok güldüksürekli telkin ediyor beni kafama takmamam için

Çalışan arkadaşlar çalıştığınız yerdeki insanlar hamile olduğunuzu biliyor mu?

benim biliyorlar doktor randevusu mide bulantısı oldugu için erkenden ögrendiler :):)

Çoğu kişinin belirtiler bu zamanlardan sonra azalıyormuş tarihimiz aynı bence bebeğin sağlıklıdır bende belirtilerim artık azalsın die gün sayıyorumm bence sevinmelisin :)

Canım 3 ayı tamamladık benim yorulduğumda bel ağrısı dışında belirtinm kalmadı mide bulantısı göğüs hassasiyetim yok oldu 2 haftadır sen stres yapma bişeycik olmamıştır bebişine

Darısıı başımıza inş. :) Mide bulantısı durumu geçse de bi rahat nefes alsak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…