Korkma canım benim korkutmak için söylemedimmm. Bazı bebişler başlarda ilerde bazıları sonradan öyle bir gelişiyor kiYok geç döllenme felan değil. Tam zamanında ilerliyor. Şuanda ne ileri ne geri. 13+2 deyiz. Yani 14. Hafta içerisinde. Doktorum da herşeyin normal ve yolunda olduğunu söyledi. Ense kalınlığımız 1,0 çıktı.
Allah Allah yaa acaba ben mi yanlış anladım ki boy uzunluğunu. Yarın ultrason görüntümden bakıp yazayım tekrar şuanda evde değilim çünkü
Benimki gibi tutmayan var mı yaa
Günaydın tatlım Hacettepe ‘ye gittin mi ,ne yaptın ?Bizdede tam tersi eşim hacettepede istiyor ben özel taraftarıyım :). Bakalım nasıl olacak doktorlarını çok iyi duymuş eşim.
Canım ben demir hayat yaptırdım ben de baya araştırdım ikilemde kaldım hastanenin kendi paketi ile demir hayat arasındaKızlar ya bişey soracağım size aranızda illaki yaptıran olmuştur veya bilgisi olan. Ben demirhayat sigortadan doğum paketi almayı düşünüyorum ama etrafımdan “sakın,sakın tamamen yalan sonradan extra ücret çıkarıyorlar”diyenler olduğu için açıkcası çok tedirginim. Sizce olabilirmi böyle bişey ?
Geçmiş olsun canım gitmeseydin de bu sefer napsam diycektin için rahatlamiş oldu en azındanKızlar gittim,geldim.Kbb doktoruna gittim,zaten düşük tehlikesi olmadığı sürece Kadın Doğum ilgilenmiyormuş.Boştan yere gittim,geldim.Serum ,tuzlu su olduğu için benim hastalığımı iyileştirmezmiş,sadece Parol kullanabilirsin dedi.Bunu duymak için doktora gittim
Canim geçmiş olsun inşallah en kısa sürede geçer. Merak etme 1 kaç haftaya tik diye keser . Ben 7 gündür çok iyiyim tak diye kesildi decavit vitamine başladım ondan mi nedir bilmiyorum bazen diğer kızlar gibi Ben dr korkuyorum belirti yok acaba iyimi diye :)Canimm benim baya zor geciyor ya randevum var yarin ve ben tam manasiyla bitik durumdayim. Hersey üst üste geliyor ve sanirim hamileligin bütün semptomlarini yasayacagim. Sen nasilsin ? Ben giremiyorum artik kaldı ki telefonu elime bile almiyorum
Gunaydinnn canimGünaydın herkeze
Günaydın canim hamileliğin en heyecanlı güzel taraflarından biri dr cinsiyet öğrenmek sanırım.Günaydınlar bugün doktora gitçez inşallah öğreniriz cinsiyetini
Günaydın tatlım hadi hayırlısıGünaydınlar bugün doktora gitçez inşallah öğreniriz cinsiyetini
Devlette 16. haftadan önce cinsiyet nedeniyle kürtajın önüne geçilmesi için söylenmiyor demişlerdi buradaki arkadaşlar ama bilemiyorum ben hiç gitmedim devlete. Ama ultrason fotosu ile burda tahmin yapabilen arkadaşlar var. Buraya eklersen sana da tahminler gelecektir :)Canim geçmiş olsun inşallah en kısa sürede geçer. Merak etme 1 kaç haftaya tik diye keser . Ben 7 gündür çok iyiyim tak diye kesildi decavit vitamine başladım ondan mi nedir bilmiyorum bazen diğer kızlar gibi Ben dr korkuyorum belirti yok acaba iyimi diye :)
Gunaydinnn canim
Günaydın canim hamileliğin en heyecanlı güzel taraflarından biri dr cinsiyet öğrenmek sanırım.
Ben de çarşamba devlete gidicem inşallah söylerler. Kızlar 15 haftada devlet söyler mi
Bakalim inşallah söylerler. Resim eklemeyi isterim ama verdikleri resim karaltı gibi hiç bir şey anlaşılmıyor:)) söylemezler se 2 hafta sonra özel e gideceğim o zaman öğrenirim insallahDevlette 16. haftadan önce cinsiyet nedeniyle kürtajın önüne geçilmesi için söylenmiyor demişlerdi buradaki arkadaşlar ama bilemiyorum ben hiç gitmedim devlete. Ama ultrason fotosu ile burda tahmin yapabilen arkadaşlar var. Buraya eklersen sana da tahminler gelecektir :)
Her ultrasonda hala sağlıklı olduğunu bilmek bile yeterince güzel bir haber zaten:) devlette özlediğin bebeğini görürsün, özelde de cinsiyetini öğrenirsin hayırlısıyla :) bizim de 2 haftamız kaldı ikili teste bebeğimi göreceğim diye heyecan dorukta şimdiden :))Bakalim inşallah söylerler. Resim eklemeyi isterim ama verdikleri resim karaltı gibi hiç bir şey anlaşılmıyor:)) söylemezler se 2 hafta sonra özel e gideceğim o zaman öğrenirim insallah
Canim geçmiş olsun inşallah en kısa sürede geçer. Merak etme 1 kaç haftaya tik diye keser . Ben 7 gündür çok iyiyim tak diye kesildi decavit vitamine başladım ondan mi nedir bilmiyorum bazen diğer kızlar gibi Ben dr korkuyorum belirti yok acaba iyimi diye :)
Gunaydinnn canim
Günaydın canim hamileliğin en heyecanlı güzel taraflarından biri dr cinsiyet öğrenmek sanırım.
Ben de çarşamba devlete gidicem inşallah söylerler. Kızlar 15 haftada devlet söyler mi
Boğaz ağrısı için tantum sprey vermişti aile hekimiMerhaba arkadaşlar. Hamileliğin başından beri rahatsız eden halsizligim, iki gündür boğaz ağrısı ve baş ağrısıyla tavan yaptı. İlaç hic icmedim bulantim çok olmasına rağmen. Şimdi de ilaçsız atlatmaya çalışıyorum. Kış çayı alacaktım ama içerisinde etkisini bilmediğim bitkilerin varligi beni sadecede ıhlamur-kuşburnu ikilisine yönlendirdi. Limon ve balla arkadaşları hopurdetiyorum. Başka öneriniz varsa yazmanızdan memnun olurum.
Yalnız değilsin ama belki ben senin bi tık altınımdır, sabah bulantı gece yatarken bulantı sürekli öğürme hali sabah akşam mutlaka çıkarıyorum canım hiç bir şey yemek istemiyor yediğim de çıkarıyorum zaten, evde battaniyeyle bütünleşiyorum bütün gün oturma odasından çıkamıyorum çünkü her yer kokuyor iki hamileliğimde de evim bana kokuyor mutfağa giremiyorum 2 yaşında oğlum var hiç ilgilenemiyorum ve resmen bana tepkili huyu suyu değişti çok üzülüyorum, geçen bulantı ilacını kullandım bulantı var da daha az hissediliyor gibi bi etki yaptı sadeceBulanti hic gecmedi ilaci da icmek istemedigim icin kendimi.zorluyorum. Ve ben ekmek dahil herşeyin kokusundan asiri derecede tiksiniyorum. Ekmek icin denmez ama oyle maalesef. Acliktan ölmeye ramak var resmen. Bunlardan haric bagirsaklarim da calismiyor hic agrilar sizilar bulantilar beni cok zorluyor. Bi benim.mi boyle geciyor ya herkes cok rahat
Canım 3 ayı tamamladık benim yorulduğumda bel ağrısı dışında belirtinm kalmadı mide bulantısı göğüs hassasiyetim yok oldu 2 haftadır sen stres yapma bişeycik olmamıştır bebişineGünaydın hanımlar
Ben bu hafta kontrole gidemedim. Haftaya kaldı. Ama kendimi bir garip hissediyorum. Hiç bir belirtim kalmadı sankibebeğime birşey mi oldu diye endişe ediyorum. Ne kadar tedirginsem artık, sabaha kadar kabus görüyorum günlerdir. Aranızda belirtileri azalan kaybolan var mı?
Yani yoksa buna sevinmeli miyim bilmiyorum
Benim de fazlasıyla azaldı belirtilerim. Hafta başında o kadar çok kafama taktım ki rüyama girdi, rüyamda ultrasonla bebeğime bakıyor doktor ve “bebek küçülmüş büyütmen lazım 15 hafta geridesin” diyorGünaydın hanımlar
Ben bu hafta kontrole gidemedim. Haftaya kaldı. Ama kendimi bir garip hissediyorum. Hiç bir belirtim kalmadı sankibebeğime birşey mi oldu diye endişe ediyorum. Ne kadar tedirginsem artık, sabaha kadar kabus görüyorum günlerdir. Aranızda belirtileri azalan kaybolan var mı?
Çalışan arkadaşlar çalıştığınız yerdeki insanlar hamile olduğunuzu biliyor mu?
Günaydın hanımlar
Canım 3 ayı tamamladık benim yorulduğumda bel ağrısı dışında belirtinm kalmadı mide bulantısı göğüs hassasiyetim yok oldu 2 haftadır sen stres yapma bişeycik olmamıştır bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?