2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok canım kötü düşünme artık balayı dönemine giriyoruz biraz biraz rahatlayacağız

kızlar saçlarınızın boyası geldimi benimki 3 renk oldu allahtan beyaz yok

Günaydın canım , benim de belirtilerimin hepsi kayboldu en ufak bir belirti yok ama gayet normal bu da .

Ben varim.zaten ole cok bulanti kusmam yoktu.hafif var yok arasi yokluyordu.belim ve kasiklarim cok agrirdi.bir aksam aniden agrilar gitti.hic 1 sey yok.hatta belim agriyor diye bile zor geliyordu kizimda 0 belirti yasamistim cunku.
Yinede aniden gidince korktum agrilar hatta yazdim burada ama artik yavas yavas bitecek dediler

İnş biter canım en kısa zamanda hamileliğin tadını çıkarırsınız

Bebgime biseymi oldu hissi hepimizde var bence
Hissedemedigmiz icin
Bebegim iyi büyüyor diye telkinde bulun kendinesurekli

Doktorların da bir dediği bir dediğini tutmuyor cıdden ben kızımda 9 haftalıkken falan duyuyordum hatta ultrasonda denedık hareket ettıkce soyledım tum hareketleri bildim doktorum cok zayıfsın ondan duyuyorsun dedi. 20 hafta cok gec. Hatta yanılmıyorsam 16.haftada falan duyuluyor en gec

kızlar saçlarınızın boyası geldimi benimki 3 renk oldu allahtan beyaz yok
Ben 10 sene sarı kullandım canım ,evlendikten sonra ombreye geçtim ,kendi dip saçımın üstüne yaptırdığım için sıkıntı olmadı,uçlarda sarılarım kaldı.Bebek doğduktan sonra tekrar ombre yaptırıcam

Benim de göğüs hassasiyeti azaldı bulantım devam ediyor ama dünden beri bir garip hissediyorum sanki icim bosmus gibi hamile değilmişim gibi garip.

Bakalim inşallah söylerler. Resim eklemeyi isterim ama verdikleri resim karaltı gibi hiç bir şey anlaşılmıyor:)) söylemezler se 2 hafta sonra özel e gideceğim o zaman öğrenirim insallah
İnşallah söylerler canım ben devlete sorduğum zaman 16.haftadan önce söylemiyoruz demişlerdi,kız bebeklerde kürtaj oluyormuş,o yüzden paylaşmıyorlarmış.Yoksa bütün doktorlar da 12.haftadan itibaren çok rahat bir şekilde çıkıntıdan da ,kemik yapısından da biliyorlar.Bu olaya çok kızıyorum.Millet ileriye gider,biz geriye gidiyoruz.”kız kadar hayırlı bir evlat var mı “acaba
Bir de yolda bitter çikolatanı ye ,öyle gir ultrasyonuna ,bitter hem anneyi kg aldırmıyor
Ballı zencefil tarifi için de çok teşekkür ederim arkadaşlar ,çok iyi geldi

Yanı sana doktorun ılac verdı boyle olman daha mı ıyı? Ilac kullansan ne olacak kı sonucta rahatsızsın baska ılaclar kullananlar napsın bence cok hata yapıyorsun canım. Doktorun emınım sana kızacaktır. Açlıktan ölmeye ramak kaldı dıyorsun ınan saskınım

ya benimde sarıydı kapatmıştım kumrala hamilelikte açıldıkça açıldı yine sarılar çıktı bu sefer 3 renge dönüştü çok kötü duruyo boyamak da istemiyorum ama 9 ay nasıl böyle kullancam bilmiyorum
Benim omreydi canım sarılar baya aşada saçlarım çok inceldi yıprandı oyüzden biraz kestirip jendi haline bırakmayı düşünüyorum
keşke bende ombre yapmış olsaydım dipten sarı olunca dip boyası sorunu oldu

Benim de boğazım o şekilde,2 sene önce de orta kulak iltihabı yaşamıştım korkuyorum yine olsun. Napcaksın sen ben de yapayım
Ayy ben onu dusuk tehlıkem ın basındayken yasadım ıkısı bır arada ustune hem de boynum tutulmustu ayyy aklıma geldi sabaha kadar agladım cok kotu dıbe vurmustum Allah vermesınnnn amannn

Ayy ben onu dusuk tehlıkem ın basındayken yasadım ıkısı bır arada ustune hem de boynum tutulmustu ayyy aklıma geldi sabaha kadar agladım cok kotu dıbe vurmustum Allah vermesınnnn amannn
Boğaz enfeksiyonu bebeğe zarar vermedi ama de mi ondan korkuyorum acısını gectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…