- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Yok canım kötü düşünme artık balayı dönemine giriyoruz biraz biraz rahatlayacağızGünaydın hanımlar
Ben bu hafta kontrole gidemedim. Haftaya kaldı. Ama kendimi bir garip hissediyorum. Hiç bir belirtim kalmadı sankibebeğime birşey mi oldu diye endişe ediyorum. Ne kadar tedirginsem artık, sabaha kadar kabus görüyorum günlerdir. Aranızda belirtileri azalan kaybolan var mı?
Yani yoksa buna sevinmeli miyim bilmiyorum
Günaydın canım , benim de belirtilerimin hepsi kayboldu en ufak bir belirti yok ama gayet normal bu da .Günaydın hanımlar
Ben bu hafta kontrole gidemedim. Haftaya kaldı. Ama kendimi bir garip hissediyorum. Hiç bir belirtim kalmadı sankibebeğime birşey mi oldu diye endişe ediyorum. Ne kadar tedirginsem artık, sabaha kadar kabus görüyorum günlerdir. Aranızda belirtileri azalan kaybolan var mı?
Zaten siyah saçlıydım ve siyaha boyuyordum bakımla birlikte . Beyazımda yok senin gibi :) o yüzden hiç sorun olmuyor saçkızlar saçlarınızın boyası geldimi benimki 3 renk oldu allahtan beyaz yok
Ben varim.zaten ole cok bulanti kusmam yoktu.hafif var yok arasi yokluyordu.belim ve kasiklarim cok agrirdi.bir aksam aniden agrilar gitti.hic 1 sey yok.hatta belim agriyor diye bile zor geliyordu kizimda 0 belirti yasamistim cunku.Günaydın hanımlar
İnş biter canım en kısa zamanda hamileliğin tadını çıkarırsınızbenim biliyorlar doktor randevusu mide bulantısı oldugu için erkenden ögrendiler :):)
Çoğu kişinin belirtiler bu zamanlardan sonra azalıyormuş tarihimiz aynı bence bebeğin sağlıklıdır bende belirtilerim artık azalsın die gün sayıyorumm bence sevinmelisin :)
Darısıı başımıza inş. :) Mide bulantısı durumu geçse de bi rahat nefes alsak :)
Benim omreydi canım sarılar baya aşada saçlarım çok inceldi yıprandı oyüzden biraz kestirip jendi haline bırakmayı düşünüyorumkızlar saçlarınızın boyası geldimi benimki 3 renk oldu allahtan beyaz yok
Günaydın hanımlar
Doktorların da bir dediği bir dediğini tutmuyor cıdden ben kızımda 9 haftalıkken falan duyuyordum hatta ultrasonda denedık hareket ettıkce soyledım tum hareketleri bildim doktorum cok zayıfsın ondan duyuyorsun dedi. 20 hafta cok gec. Hatta yanılmıyorsam 16.haftada falan duyuluyor en gecKuzum benim kendi doktorumda sskdaki debu haftalarda cok zor demisti 20. Haftadan once duyulmaz demisti. Anneler benzetiyor yada baska birseyle karistiriyorlar demisti. Tabi hastanede bunuduyanlarin bircogu ozellikle 2. Hamilelik olanlar mutlaka duyuluyor dedi ben de aradayim o sebepten benim haftam erken ama ben bile hissediyorum sanki degisik
Ben 10 sene sarı kullandım canım ,evlendikten sonra ombreye geçtim ,kendi dip saçımın üstüne yaptırdığım için sıkıntı olmadı,uçlarda sarılarım kaldı.Bebek doğduktan sonra tekrar ombre yaptırıcamkızlar saçlarınızın boyası geldimi benimki 3 renk oldu allahtan beyaz yok
İnş biter canım en kısa zamanda hamileliğin tadını çıkarırsınız
Benim de göğüs hassasiyeti azaldı bulantım devam ediyor ama dünden beri bir garip hissediyorum sanki icim bosmus gibi hamile değilmişim gibi garip.Günaydın hanımlar
İnşallah söylerler canım ben devlete sorduğum zaman 16.haftadan önce söylemiyoruz demişlerdi,kız bebeklerde kürtaj oluyormuş,o yüzden paylaşmıyorlarmış.Yoksa bütün doktorlar da 12.haftadan itibaren çok rahat bir şekilde çıkıntıdan da ,kemik yapısından da biliyorlar.Bu olaya çok kızıyorum.Millet ileriye gider,biz geriye gidiyoruz.”kız kadar hayırlı bir evlat var mı “acabaBakalim inşallah söylerler. Resim eklemeyi isterim ama verdikleri resim karaltı gibi hiç bir şey anlaşılmıyor:)) söylemezler se 2 hafta sonra özel e gideceğim o zaman öğrenirim insallah
Yanı sana doktorun ılac verdı boyle olman daha mı ıyı? Ilac kullansan ne olacak kı sonucta rahatsızsın baska ılaclar kullananlar napsın bence cok hata yapıyorsun canım. Doktorun emınım sana kızacaktır. Açlıktan ölmeye ramak kaldı dıyorsun ınan saskınımBulanti hic gecmedi ilaci da icmek istemedigim icin kendimi.zorluyorum. Ve ben ekmek dahil herşeyin kokusundan asiri derecede tiksiniyorum. Ekmek icin denmez ama oyle maalesef. Acliktan ölmeye ramak var resmen. Bunlardan haric bagirsaklarim da calismiyor hic agrilar sizilar bulantilar beni cok zorluyor. Bi benim.mi boyle geciyor ya herkes cok rahat
ya benimde sarıydı kapatmıştım kumrala hamilelikte açıldıkça açıldı yine sarılar çıktı bu sefer 3 renge dönüştü çok kötü duruyo boyamak da istemiyorum ama 9 ay nasıl böyle kullancam bilmiyorumBen 10 sene sarı kullandım canım ,evlendikten sonra ombreye geçtim ,kendi dip saçımın üstüne yaptırdığım için sıkıntı olmadı,uçlarda sarılarım kaldı.Bebek doğduktan sonra tekrar ombre yaptırıcam
keşke bende ombre yapmış olsaydım dipten sarı olunca dip boyası sorunu olduBenim omreydi canım sarılar baya aşada saçlarım çok inceldi yıprandı oyüzden biraz kestirip jendi haline bırakmayı düşünüyorum
Ayy ben onu dusuk tehlıkem ın basındayken yasadım ıkısı bır aradaBenim de boğazım o şekilde,2 sene önce de orta kulak iltihabı yaşamıştım korkuyorum yine olsun. Napcaksın sen ben de yapayım
Valla canım bend anlmaiyrmYa iste o degilsir herhalde sende ayni seyden bahsediyorsun muhtemelen yok canim o degildir dimi o mudur
Kan uyuşmazlığı biri pozitif biri negatif olunca oluyor diye biliyorum canım benKizlar benle eşimin kan grubu 0 rh pozitif kan uyusmazligi olurmu
Boğaz enfeksiyonu bebeğe zarar vermedi ama de mi ondan korkuyorum acısını gectimAyy ben onu dusuk tehlıkem ın basındayken yasadım ıkısı bır aradaustune hem de boynum tutulmustu ayyy aklıma geldi sabaha kadar agladım cok kotu dıbe vurmustum Allah vermesınnnn amannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?