Ya altı üstü 1 haftacik söyleseler neolur sanki:)Canım ben devlete sorduğumda 16. Haftadan sonra demişti söylemeyebilirler yani
Canim benim de 6 gündür falan belirtim yok sadece çok ac kalınca migdem bulanıyor onun dışında normal rutinime döndüm ama buda beni korkutmuyor değil senin gibi bir şey oldu da hissetmiyormuyum acaba diye . Çarşamba kontrolüm var inşallah iyidir bebislerimizGünaydın hanımlar
Ben bu hafta kontrole gidemedim. Haftaya kaldı. Ama kendimi bir garip hissediyorum. Hiç bir belirtim kalmadı sankibebeğime birşey mi oldu diye endişe ediyorum. Ne kadar tedirginsem artık, sabaha kadar kabus görüyorum günlerdir. Aranızda belirtileri azalan kaybolan var mı?
Yani yoksa buna sevinmeli miyim bilmiyorum
İnşallah söylerler canım ben devlete sorduğum zaman 16.haftadan önce söylemiyoruz demişlerdi,kız bebeklerde kürtaj oluyormuş,o yüzden paylaşmıyorlarmış.Yoksa bütün doktorlar da 12.haftadan itibaren çok rahat bir şekilde çıkıntıdan da ,kemik yapısından da biliyorlar.Bu olaya çok kızıyorum.Millet ileriye gider,biz geriye gidiyoruz.”kız kadar hayırlı bir evlat var mı “acaba
Bir de yolda bitter çikolatanı ye ,öyle gir ultrasyonuna ,bitter hem anneyi kg aldırmıyor
Ballı zencefil tarifi için de çok teşekkür ederim arkadaşlar ,çok iyi geldi
Anne negatifse bebek pozitif olunca oluyor diye biliyorum.anne de baba da negatif olursa problem yok ya da ikisi de pozitif olursa problem yokKizlar benle eşimin kan grubu 0 rh pozitif kan uyusmazligi olurmu
Yok canım bısey olmadı cogunluk kulagımdaydı ama yemek yutamıyordumBoğaz enfeksiyonu bebeğe zarar vermedi ama de mi ondan korkuyorum acısını gectim
Bebeğe zararı yok,ben dün akşam çok ağladım ,belki de bebeğim iyileştirdi beni de ,çok şükür Bugün Ayağa kalkabildik (Bebek antikor gönderiyor ya anneye ) ama eve gelince de bal+zencefil+karabiber karışımını yapıp içtimBoğaz enfeksiyonu bebeğe zarar vermedi ama de mi ondan korkuyorum acısını gectim
Kesinlikle katılıyorum düşüncene ,ben de 5 gün ilaç içmemek için direndim,dün akşam hastanelik oldum.Parol ya da mide bulantı ilacının zaten bir zararı olsa,doktor vermezYanı sana doktorun ılac verdı boyle olman daha mı ıyı? Ilac kullansan ne olacak kı sonucta rahatsızsın baska ılaclar kullananlar napsın bence cok hata yapıyorsun canım. Doktorun emınım sana kızacaktır. Açlıktan ölmeye ramak kaldı dıyorsun ınan saskınım
Yine senin olay temiz olmuş canım sevindim :)) ben de bu hafta rapor alcam muhtemelen duymayan kalmaz artık :) gerçi artık duysalar da umursamam tek benim zannediyordum. Okul ortamı berbat zaten kimsenin umursayacağını da sanmam bi yerde iyiYok ya mesela ben geçen hafta raporlu olunca ilk zümrem öğrendi sonra raporun üzerinde gebelik yazdığı için memurlarımız :) dün de öğretmenler odasında yemek Muhabbeti yapılınca müdahale ettim yemek konuşmayın artık midem bulanıyor diyeböylece baya bi öğrenildi :))
Öyle tabı kı hadı bogazımız şişiyor evde dogal caglar ballar gecerse cok ıyı ama gecmıyorsa tabı kı ılac takvıyesı alabılırız. Bulantı yuzunden yemek yememek asırı halsız dusmek cok yanlısKesinlikle katılıyorum düşüncene ,ben de 5 gün ilaç içmemek için direndim,dün akşam hastanelik oldum.Parol ya da mide bulantı ilacının zaten bir zararı olsa,doktor vermez
Terbiyesizlik etmişler. Net. Böyle anne olmaya ne var ne demek. Dün de densizin biri bana haftalardır berbat görünüyorsun psikolojik sorunlu duruyosun dedi. İnan milletle çok mesafeliyim buna rağmen böyle. Gerçi bunu diyen adam millete neler diyo. Patavatsız insanlardan hoşlanmıyorumBenim çok şükür bulantı vs olmadı. Çoğu kişi bildiği için a hiç bulantın yok ben şöyleydim böyleydim, hadi yine iyisin, böyle anne olmaya ne var gibi saçma şeyler söylüyorlar. Bu durumdan çok rahatsızım
Ayyy canım benim çok sevindim ,Paşalar çoğalıyor forumda ,sağlıkla sıhhatle kucağına al ,ben annemin yaptığı 5 kglık turşuyu yarıya indirdimHamileliğimin ilk haftaları çok zordu bulantılarım kusmam vs. Hep ekşi yedim tatlı yiyince midem bulandı ama %99 oğlum olcakmış
Canım biz aynıyız sanırım hafta olarak. Bulantılar tam gaz devam. Bu hafta haftasonu dahil 7 gün çalıştım. Yarın da iş var. Haftada bi okulda sinir krizi kıvamına geliyorum bulantılarla iğrenç oluyo. Beterin beteri var yani kuzum :)) geceleri uyuyamıyorum 4 saat uykuyla işe geldim. Bide patavatsız insanlarla uğraşıyorum. Canım burnumda bulantıdan saatlerdir mahvoldum dün adamın teki bana berbat görünüyosun psikolojik sorunlu duruyosun dedi. Patavatsız biri millete başka şeyler de diyo da. Etrafta çirkin sorunlu geziyomuşum öğrenmiş oldumEee senin haftan benden gerideymis ben ondesin saniyordum gerci hemen hemen ayniyiz ama benimde gec dollenme
Benim de artık öğrendiler. Bulantı olmasa kamufle edecektim ama olmadı :)))benim biliyorlar doktor randevusu mide bulantısı oldugu için erkenden ögrendiler :):)
Çoğu kişinin belirtiler bu zamanlardan sonra azalıyormuş tarihimiz aynı bence bebeğin sağlıklıdır bende belirtilerim artık azalsın die gün sayıyorumm bence sevinmelisin :)
Darısıı başımıza inş. :) Mide bulantısı durumu geçse de bi rahat nefes alsak :)
İlaç mı kullandın canımYok canım bısey olmadı cogunluk kulagımdaydı ama yemek yutamıyordumben hemen doktora gıttım gectı cok sukur bı hafta olmadan
Bunu bilmiyordum bak sen minnoşumun yeteneklerine :) ben de içeyim aksam onu taze zencefil miBebeğe zararı yok,ben dün akşam çok ağladım ,belki de bebeğim iyileştirdi beni de ,çok şükür Bugün Ayağa kalkabildik (Bebek antikor gönderiyor ya anneye ) ama eve gelince de bal+zencefil+karabiber karışımını yapıp içtim
Tabı kı asla gecmezdı kulagımın ıcıne kamerayla baktı doktor fena olmuştuİlaç mı kullandın canım
Bana da soluksun diyorlar,dudaklarının rengi değişmiş diyorlar iş arkadaşlarımdan. Bilen var bilmeyen var işteTerbiyesizlik etmişler. Net. Böyle anne olmaya ne var ne demek. Dün de densizin biri bana haftalardır berbat görünüyorsun psikolojik sorunlu duruyosun dedi. İnan milletle çok mesafeliyim buna rağmen böyle. Gerçi bunu diyen adam millete neler diyo. Patavatsız insanlardan hoşlanmıyorum
Saol canım cevap verdiğin icinAnne negatifse bebek pozitif olunca oluyor diye biliyorum.anne de baba da negatif olursa problem yok ya da ikisi de pozitif olursa problem yok
Bebeğe zarar vermeyen bir sürü ilac var kullanmak lazım tabii de şimdi ben bulunduğum yerdeki doktorlara güvenmiyorum sağlık cok iyi değil. Biraz doğal seyler deniyim olmadı doktora gitcem kronik faranjitim var boğazım ağrıypr kuruyorTabı kı asla gecmezdı kulagımın ıcıne kamerayla baktı doktor fena olmuştuılacsız ımkanszdı damlalar hemen gecırdı hıc bır zararı olmaz dedı. Hatta kulagıma damlatıp az bekleyıp kalk demıstı zaten hepsı dısarı cıkıyordu :)) neyse ki ıyılestım :)
Rica ederim canım ama doktoruna da sor bunu biz de pozitifiz genelde anne negatif olunca endişeleniyorlarSaol canım cevap verdiğin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?