2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım ben devlete sorduğumda 16. Haftadan sonra demişti söylemeyebilirler yani
Ya altı üstü 1 haftacik söyleseler neolur sanki:)

Canim benim de 6 gündür falan belirtim yok sadece çok ac kalınca migdem bulanıyor onun dışında normal rutinime döndüm ama buda beni korkutmuyor değil senin gibi bir şey oldu da hissetmiyormuyum acaba diye . Çarşamba kontrolüm var inşallah iyidir bebislerimiz

Ya sorma ben kendimi bildim bileli kız istiyorum saglikli olsunda ne aldırması:) 1 hafta var altı üstü 16 . Haftaya biraz yumuşak olup söyler ler inşallah. Yoksa 2 haftaya özel e gidicem zaten o zaman öğrenirim insallah

Arkadaşlar ayrintili ultrason için şimdiden sira alan var mi özellikle devlete ve araştırma hastanesine gidenler bir de ayrintiliyi perinotologlar mi yapiyor her yerde?

Boğaz enfeksiyonu bebeğe zarar vermedi ama de mi ondan korkuyorum acısını gectim
Bebeğe zararı yok,ben dün akşam çok ağladım ,belki de bebeğim iyileştirdi beni de ,çok şükür Bugün Ayağa kalkabildik (Bebek antikor gönderiyor ya anneye ) ama eve gelince de bal+zencefil+karabiber karışımını yapıp içtim

Kesinlikle katılıyorum düşüncene ,ben de 5 gün ilaç içmemek için direndim,dün akşam hastanelik oldum.Parol ya da mide bulantı ilacının zaten bir zararı olsa,doktor vermez

Hamileliğimin ilk haftaları çok zordu bulantılarım kusmam vs. Hep ekşi yedim tatlı yiyince midem bulandı ama %99 oğlum olcakmış

Yine senin olay temiz olmuş canım sevindim :)) ben de bu hafta rapor alcam muhtemelen duymayan kalmaz artık :) gerçi artık duysalar da umursamam tek benim zannediyordum. Okul ortamı berbat zaten kimsenin umursayacağını da sanmam bi yerde iyi şu sene bittiği gibi okuldan tayini isticem. Yalnız bizim doğum zamanına denk geliyo tayinler yine de tayin isteyebiliyor muyuz

Kesinlikle katılıyorum düşüncene ,ben de 5 gün ilaç içmemek için direndim,dün akşam hastanelik oldum.Parol ya da mide bulantı ilacının zaten bir zararı olsa,doktor vermez
Öyle tabı kı hadı bogazımız şişiyor evde dogal caglar ballar gecerse cok ıyı ama gecmıyorsa tabı kı ılac takvıyesı alabılırız. Bulantı yuzunden yemek yememek asırı halsız dusmek cok yanlıs

Terbiyesizlik etmişler. Net. Böyle anne olmaya ne var ne demek. Dün de densizin biri bana haftalardır berbat görünüyorsun psikolojik sorunlu duruyosun dedi. İnan milletle çok mesafeliyim buna rağmen böyle. Gerçi bunu diyen adam millete neler diyo. Patavatsız insanlardan hoşlanmıyorum

Hamileliğimin ilk haftaları çok zordu bulantılarım kusmam vs. Hep ekşi yedim tatlı yiyince midem bulandı ama %99 oğlum olcakmış
Ayyy canım benim çok sevindim ,Paşalar çoğalıyor forumda ,sağlıkla sıhhatle kucağına al ,ben annemin yaptığı 5 kglık turşuyu yarıya indirdim eşim için pasta,kek yapıyorum ,çayın yanı boş gitmiyormuş

Eee senin haftan benden gerideymis ben ondesin saniyordum gerci hemen hemen ayniyiz ama benimde gec dollenme
Canım biz aynıyız sanırım hafta olarak. Bulantılar tam gaz devam. Bu hafta haftasonu dahil 7 gün çalıştım. Yarın da iş var. Haftada bi okulda sinir krizi kıvamına geliyorum bulantılarla iğrenç oluyo. Beterin beteri var yani kuzum :)) geceleri uyuyamıyorum 4 saat uykuyla işe geldim. Bide patavatsız insanlarla uğraşıyorum. Canım burnumda bulantıdan saatlerdir mahvoldum dün adamın teki bana berbat görünüyosun psikolojik sorunlu duruyosun dedi. Patavatsız biri millete başka şeyler de diyo da. Etrafta çirkin sorunlu geziyomuşum öğrenmiş oldum

Benim de artık öğrendiler. Bulantı olmasa kamufle edecektim ama olmadı :)))

Bunu bilmiyordum bak sen minnoşumun yeteneklerine :) ben de içeyim aksam onu taze zencefil mi

İlaç mı kullandın canım
Tabı kı asla gecmezdı kulagımın ıcıne kamerayla baktı doktor fena olmuştu ılacsız ımkanszdı damlalar hemen gecırdı hıc bır zararı olmaz dedı. Hatta kulagıma damlatıp az bekleyıp kalk demıstı zaten hepsı dısarı cıkıyordu :)) neyse ki ıyılestım :)

Bana da soluksun diyorlar,dudaklarının rengi değişmiş diyorlar iş arkadaşlarımdan. Bilen var bilmeyen var işte

Bebeğe zarar vermeyen bir sürü ilac var kullanmak lazım tabii de şimdi ben bulunduğum yerdeki doktorlara güvenmiyorum sağlık cok iyi değil. Biraz doğal seyler deniyim olmadı doktora gitcem kronik faranjitim var boğazım ağrıypr kuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…