2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bana da soluksun diyorlar,dudaklarının rengi değişmiş diyorlar iş arkadaşlarımdan. Bilen var bilmeyen var işte
Ben hergün uykusuzum. Heryanım sivilcelendi. 4 kilo civarı kilo verdim yüzüm çöktü gözlerimin altı mor. The walking dead gibi gezdiğimi biliyorum zaten de yüzüme yüzüme hergün denmesine gerek yok yani :) ben biri kötü duruyosa nasılsın iyi misin derim en fazla. patavatsız insana tahammülüm yok cidden zaten hormon olarak yarı deli moddayım :)

Bana da soluksun diyorlar,dudaklarının rengi değişmiş diyorlar iş arkadaşlarımdan. Bilen var bilmeyen var işte
Nasıl bi dengesizliktir ya yok soluksun dudak rengin değişmiş sana ne kardeşim içimiz de bi fabrika işliyor nasıl normal olabiliriz ki . Düşüncesizler çok etrafımız da

Nasıl bi dengesizliktir ya yok soluksun dudak rengin değişmiş sana ne kardeşim içimiz de bi fabrika işliyor nasıl normal olabiliriz ki . Düşüncesizler çok etrafımız da
Veee özellikle bunu yapan da erkek ;erkeğin dedikoducusu,kadından pis olurmuş diye boşuna dememişler

Hahah yarı deli modu bende de var ama ben olabilir diyorum onlara 2 kilo almışım kilo vermişsin diyorlar

Ya sorma 2 kilo almışım zayıflamışsın diyorlar ne diyeyim onlara,gülüyorum bebeğim iyi olsun annesi soluk olsun nolcak

Hahah yarı deli modu bende de var ama ben olabilir diyorum onlara 2 kilo almışım kilo vermişsin diyorlar
Millet amma garip arkadaş ya. Kilo farketseler aaa çok almışsın diyecekler heralde :) amma inceleyip yorum yapıyolar. Ben millete dikkat etmediğimden bana garip geliyor. Farketsem bile yüzüne gidip demem yani ama varya güldüğüma bakma dün bu cümleyi kuran adamı az daha boğacaktım artık o kadar sinirlendim. Manyak ya. Psikolojik sorunlu duruyosun dedi resmen

Merhaba arkadaslar 2li testi yaptıranlar veya yaptırmayacaklar varmı. Biz yaptırmamaya karar verdik. Siz ne düsünüyorsunuz?

Dogal yontemlerı dene canım benım zaten gececek bısey değildi...
bogaz agrısı da yasamıstım bı hafta ıhlamur bal lımon meyve corba falan derken gecmişti... ama gecmezse oyle gıdersın...
Benimde kronık bronsıtım varrr o dahaa fena her sene bır kere hastanelık oluyorum tek dılegım hamıleyken olmamak... cunku onu ılaclarla serumla bıle ıkı uc haftada iyilesıyorum. Cokgecmıs olsun canım

İnşallah öğrenirsin canım :) tabi bir de gösterirse bebiş. Benim sıpa sakladı :)

Merhaba kızlar. Yine bu müddet buraya bakamadim. Arada girip yaşadığım zorluğu anlatıyordum. Çok şükür 2 gündür iyiyim. 5. haftadan itibaren baslayan sıkıntıli surec sanırım geçti. Bulantilarim ve kusmalardan sonra 3 hafta şiddetli mide ağrısı çekmiştim. O agri adete beni yerden yere vurdu. Bu sürede evim bana dar geldi. Herşey gozume batiyordu. Eşim,eşyalar koltuk battaniye nevresim herşey ama herşey şiddetli bir şekilde kokuyordu. Hiç geçmeyecek sanıyordum. Şimdi 2 gündür yeniden doğmuş gibiyim. 2 aydır hasret kaldığım suyu artık icebiliyorum. Mandalinanın ve portakalın kabuğunu dakikalarca kokluyorum.nasil bir güzel kokuymus bu. Sanki yeniden hissediyorum. Sağlık en güzel nimet. çok şükür. Şimdi hastaneye geldik ve ilk defa agrisizim. Ve bebeğin cinsiyetini öğreneceğiz inşallah gösterirse tabi :) elhamduelhamd.

Kızlar benimde iş yerimde herkes duydu neredeyse hatta bu hafta birisi aa sen hamile misin dedi göbüş baya belli etti kendini çünkü :) onun dışında müdürüme fln söyledim sürekli izin alıyorum tozlu bi ortamda çalışıyorum vs bilinmesi daha iyi oldu zaten 3 ayı geçtiği için bilinmesinde sıkıhtı yok diye düşünüyorum
Merhaba arkadaslar 2li testi yaptıranlar veya yaptırmayacaklar varmı. Biz yaptırmamaya karar verdik. Siz ne düsünüyorsunuz?
Ben yaptırdım canım çoğu kişide yaptırdı burad a

Aman bosver takma oyle modunu düsürenleri hic ayrica hepimiz oyleyiz kolaydi cunku o kadar bulantim koku hassasiyetim icin ilac verdi ben yine kilo vermişim 3 kilo hicbisey yiyip icemiyorum hala gececek diyor doktorum gececek deyin ya.ayrica rapor alsana sen canim 1 2 hafta yat evde

Bizim14.hafta bitecek . Bizde eşimle yaptırmama kararı aldık. Ne verirse kabulumuz. Zaten sonuç olumsuz çıkarsa birşey yapilamiyormus. En güzeli dua. Çok güzel bir kitap temin ettim Onları okuyorum. Vitamin demir folik asit hiç bu ilaç takviyesi de almadık. Tabi kan değerlerim iyiydi.

Ilaci almaya basladim ekstra 2 tane daha yazdı bugün 3 kilo daha vermisim ama bebek gayet saglikli dedi sadece boyle giderse seni kaybedicez dedi koku icinde ilac verdi kilo verme olayi durmazsa onu da kullanicam multivitamin verdi arti olarak 22aralik ikili test randevusu verdi ozamana kadar belirtiler gecmez ise serum takariz dedi ayrica kocaman olmuş ya

Birinin dedigi digerini tutmuyor gerçekten bana duyulmaz imkansiz anneler karistiriyorlar dedi ben de uzatmadim ne diyim. Bana simdi bile duyuyorum hissediyorum gibi geliyor

Merhaba ben 14. Haftadayim ve ben 7 kilo verdim. Göbeğini hafif cikmasuna rağmen kilo kaybı yaşadım. Çok şiddetlidir bulantilarim. Günde 5 kez mutlaka istifra ediyordum. Hafta olarak değil de gün olarak 3. Ayı doldurduktan sonra daha iyi oluyorsunuz. Bende henüz 2 gündür iyiyim. Bunun dışında serumlar la ayakta kalmistim. Emin olun geçiyor . Bazılarının geçme süresi farklı tabi ama genelde gün olarak 3.aydan sonra daha iyiye gittiğini farkedeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…