- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Taze zencefil de olur,ben de toz vardı ondan yaptımBunu bilmiyordum bak sen minnoşumun yeteneklerine :) ben de içeyim aksam onu taze zencefil mi
Ben hergün uykusuzum. Heryanım sivilcelendi. 4 kilo civarı kilo verdim yüzüm çöktü gözlerimin altı mor. The walking dead gibi gezdiğimi biliyorum zaten de yüzüme yüzüme hergün denmesine gerek yok yani :) ben biri kötü duruyosa nasılsın iyi misin derim en fazla. patavatsız insana tahammülüm yok cidden zaten hormon olarak yarı deli moddayım :)Bana da soluksun diyorlar,dudaklarının rengi değişmiş diyorlar iş arkadaşlarımdan. Bilen var bilmeyen var işte
Nasıl bi dengesizliktir ya yok soluksun dudak rengin değişmiş sana ne kardeşim içimiz de bi fabrika işliyor nasıl normal olabiliriz ki . Düşüncesizler çok etrafımız daBana da soluksun diyorlar,dudaklarının rengi değişmiş diyorlar iş arkadaşlarımdan. Bilen var bilmeyen var işte
Veee özellikle bunu yapan da erkek ;erkeğin dedikoducusu,kadından pis olurmuş diye boşuna dememişlerNasıl bi dengesizliktir ya yok soluksun dudak rengin değişmiş sana ne kardeşim içimiz de bi fabrika işliyor nasıl normal olabiliriz ki . Düşüncesizler çok etrafımız da
Teşekkür ettim canım karışıtırıp yapayım akşam benim boğaz hemen kuruyor iğrenc bir şey şu faranjitTaze zencefil de olur,ben de toz vardı ondan yaptım
Hahah yarı deli modu bende de var ama ben olabilir diyorum onlaraBen hergün uykusuzum. Heryanım sivilcelendi. 4 kilo civarı kilo verdim yüzüm çöktü gözlerimin altı mor. The walking dead gibi gezdiğimi biliyorum zaten de yüzüme yüzüme hergün denmesine gerek yok yani :) ben biri kötü duruyosa nasılsın iyi misin derim en fazla. patavatsız insana tahammülüm yok cidden zaten hormon olarak yarı deli moddayım :)
Ayy sorma işyerinin dedikodu çarkını erkekler döndürüyor. Kadınlar sakin benceVeee özellikle bunu yapan da erkek ;erkeğin dedikoducusu,kadından pis olurmuş diye boşuna dememişler
Ya sorma 2 kilo almışım zayıflamışsın diyorlarNasıl bi dengesizliktir ya yok soluksun dudak rengin değişmiş sana ne kardeşim içimiz de bi fabrika işliyor nasıl normal olabiliriz ki . Düşüncesizler çok etrafımız da
Millet amma garip arkadaş ya. Kilo farketseler aaa çok almışsın diyecekler heralde :) amma inceleyip yorum yapıyolar. Ben millete dikkat etmediğimden bana garip geliyor. Farketsem bile yüzüne gidip demem yaniHahah yarı deli modu bende de var ama ben olabilir diyorum onlara2 kilo almışım kilo vermişsin diyorlar
Dogal yontemlerı dene canım benım zaten gececek bısey değildi...Bebeğe zarar vermeyen bir sürü ilac var kullanmak lazım tabii de şimdi ben bulunduğum yerdeki doktorlara güvenmiyorum sağlık cok iyi değil. Biraz doğal seyler deniyim olmadı doktora gitcem kronik faranjitim var boğazım ağrıypr kuruyor
İnşallah öğrenirsin canım :) tabi bir de gösterirse bebiş. Benim sıpa sakladı :)Ya altı üstü 1 haftacik söyleseler neolur sanki:)
Canim benim de 6 gündür falan belirtim yok sadece çok ac kalınca migdem bulanıyor onun dışında normal rutinime döndüm ama buda beni korkutmuyor değil senin gibi bir şey oldu da hissetmiyormuyum acaba diye . Çarşamba kontrolüm var inşallah iyidir bebislerimiz
Ya sorma ben kendimi bildim bileli kız istiyorum saglikli olsunda ne aldırması:) 1 hafta var altı üstü 16 . Haftaya biraz yumuşak olup söyler ler inşallah. Yoksa 2 haftaya özel e gidicem zaten o zaman öğrenirim insallah
Yaşayan ve çeken bilir ben bıktım artık bir de boğazını kuru tutmamaya çalış ,sakız çiğne sakız da iyi geliyorTeşekkür ettim canım karışıtırıp yapayım akşam benim boğaz hemen kuruyor iğrenc bir şey şu faranjit
Ben yaptırdım canım çoğu kişide yaptırdı burad aMerhaba arkadaslar 2li testi yaptıranlar veya yaptırmayacaklar varmı. Biz yaptırmamaya karar verdik. Siz ne düsünüyorsunuz?
Aman bosver takma oyle modunu düsürenleri hic ayrica hepimiz oyleyiz kolaydi cunku o kadar bulantim koku hassasiyetim icin ilac verdi ben yine kilo vermişim 3 kilo hicbisey yiyip icemiyorum hala gececek diyor doktorum gececek deyin ya.Canım biz aynıyız sanırım hafta olarak. Bulantılar tam gaz devam. Bu hafta haftasonu dahil 7 gün çalıştım. Yarın da iş var. Haftada bi okulda sinir krizi kıvamına geliyorum bulantılarla iğrenç oluyo. Beterin beteri var yani kuzum :)) geceleri uyuyamıyorum 4 saat uykuyla işe geldim. Bide patavatsız insanlarla uğraşıyorum. Canım burnumda bulantıdan saatlerdir mahvoldum dün adamın teki bana berbat görünüyosun psikolojik sorunlu duruyosun dedi. Patavatsız biri millete başka şeyler de diyo da. Etrafta çirkin sorunlu geziyomuşum öğrenmiş oldum
Bizim14.hafta bitecek . Bizde eşimle yaptırmama kararı aldık. Ne verirse kabulumuz. Zaten sonuç olumsuz çıkarsa birşey yapilamiyormus. En güzeli dua. Çok güzel bir kitap temin ettim Onları okuyorum. Vitamin demir folik asit hiç bu ilaç takviyesi de almadık. Tabi kan değerlerim iyiydi.Merhaba arkadaslar 2li testi yaptıranlar veya yaptırmayacaklar varmı. Biz yaptırmamaya karar verdik. Siz ne düsünüyorsunuz?
Ilaci almaya basladim ekstra 2 tane daha yazdı bugün 3 kilo daha vermisim ama bebek gayet saglikli dedi sadece boyle giderse seni kaybedicez dedi koku icinde ilac verdi kilo verme olayi durmazsa onu da kullanicam multivitamin verdi arti olarak 22aralik ikili test randevusu verdi ozamana kadar belirtiler gecmez ise serum takariz dedi ayrica kocaman olmuş yaYanı sana doktorun ılac verdı boyle olman daha mı ıyı? Ilac kullansan ne olacak kı sonucta rahatsızsın baska ılaclar kullananlar napsın bence cok hata yapıyorsun canım. Doktorun emınım sana kızacaktır. Açlıktan ölmeye ramak kaldı dıyorsun ınan saskınım
Birinin dedigi digerini tutmuyor gerçekten bana duyulmaz imkansiz anneler karistiriyorlar dedi ben de uzatmadim ne diyim. Bana simdi bile duyuyorum hissediyorum gibi geliyorDoktorların da bir dediği bir dediğini tutmuyor cıdden ben kızımda 9 haftalıkken falan duyuyordum hatta ultrasonda denedık hareket ettıkce soyledım tum hareketleri bildim doktorum cok zayıfsın ondan duyuyorsun dedi. 20 hafta cok gec. Hatta yanılmıyorsam 16.haftada falan duyuluyor en gec
Merhaba ben 14. Haftadayim ve ben 7 kilo verdim. Göbeğini hafif cikmasuna rağmen kilo kaybı yaşadım. Çok şiddetlidir bulantilarim. Günde 5 kez mutlaka istifra ediyordum. Hafta olarak değil de gün olarak 3. Ayı doldurduktan sonra daha iyi oluyorsunuz. Bende henüz 2 gündür iyiyim. Bunun dışında serumlar la ayakta kalmistim. Emin olun geçiyor . Bazılarının geçme süresi farklı tabi ama genelde gün olarak 3.aydan sonra daha iyiye gittiğini farkedeceksinizAman bosver takma oyle modunu düsürenleri hic ayrica hepimiz oyleyiz kolaydi cunku o kadar bulantim koku hassasiyetim icin ilac verdi ben yine kilo vermişim 3 kilo hicbisey yiyip icemiyorum hala gececek diyor doktorum gececek deyin ya.ayrica rapor alsana sen canim 1 2 hafta yat evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?