2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim randevum vardi bugün uzun uzun anlattim.dertlerimi bulanti ilacina ek 2 ilac daha verdi arti olarak 3 kilo vermissin dedi bebek çok sükür iyi ama seni iyi gormedim dedi multivitaminler bagirsak duzenleyici koku onleyici bulanti hapi ayrica 2 en gec 3 hafataya gecer dedi umarim gecer psikolojim baya bozuk çünkü ben de yatak odasindan cikamiyorum canim hersey kokuyor 2 yasindaki.oglun da normal oyun istiyor simdi ilgilenecek kimse yokmu yada kres falan ?

İnşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ben çok şaşırdım turşu ekşi tuzlu şeyler yedim erkek deyince çok şaşırdım

3 ay bittiği içindir, içini ferah tut. Bi de bi süre yok olup birden geri de geliyorlar, bana çok oldu..

Agzin bal yesin insallah doktorumda boyle soyledi 3 ay dedi ama kilo verdigim icin ilac kullanmama lüksün yok dedi 20 aralikta tekrar gidicem kilo verimi durmazsa serum takilacakmis brnim toplamda 5 kilo gitti peki koku hassasiyetin varmiydi gectimi ?

İç ilaclarınııııı sakın ıcmemezlık yapma sen demek bebek demek kendıne dıkkat etmelısın.
Senın adına sevındım canım masallah

Canim ben toplamda 5 kilo vermis oldum o sebepten bi ton ilac verdi suan bana bebek iyiymis cok sukur baya oynadi zipladi ama ben beslenemedigim icin ona degil suan bana buyuk zarari olurmus halsizlik tansiyon vs gibi vitamini de yiyerek alamadigim icin hap olarak verdi iste ama gececek dedi yuzdun kuyruguna geldin dedi. Haline sukret kuzum belirti olmasin bak surunuyoruz. Soylerler bence 15. Haftada kimisi 13. 14. Haftada bile ogreniyor canim benim de ayin 10unda devlette randevum

Canım ben doktora dedim bulantı hapı hiç işe yaramıyo dedim o normal dedi. Arada seruma gel dedi. Hesabıma göre geçmesine daha 3 hafta var. Kilo verme olayı da zor canım toplam kaç kilo verdin. Pazartesi rapor almaya çalışcam iki gün dinlensem bile inanılmaz rahatlıcam

Benim doktorum zayıfladığını için bu ilaç önerisinde bulunmadı. Valla bu hamilelik bana çok koydu. Yani şu koku Allahım. Koku hassasiyetin şöyleydi bende. Eşim de dahil olmak üzere , banyodan gelen lagim kokusu , koltuklar battaniye yastık nevresim makinadan çıkmış temiz camasir kokusu bile midemi bulandırır,direkt klozete kosardim. Mutfağa giremiyorum bile. Bı çorba yapsam mutlaka 2 kez kusuyordum. Sonra artık esim birşeyler yaptı,kayınvalidem akrabalar yemeğe çağırdı filan . Başkasının hazırladığı sofraya oturunca daha iyi yiyordum. Benim koku hassasiyetim daha yeni bu hafta geçti. Arada yine bazı kokular midemi bulandırıyor tabi ama eskisi gibi değil. Maşallah diyim kendime. Bu halimi görünce inanamıyorum gectigine.

İnşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ben çok şaşırdım turşu ekşi tuzlu şeyler yedim erkek deyince çok şaşırdım
Bence o hurafe ben de hamile kaldığımdan beri hep ekşi yiyorum,en sevdiğim çikolatayı bile çok nadir yerim.Ama benimki de erkek

Benim sorunum gidayla canim agzimdan besin gecmiyor derdim sikintim o ama gececek diyorsunuz ya o kadar ferahliyorum ki anlatamam senin de gectigine cok sevindim canim

Toplamda 5 kilo oldu canim hamilelik oncesi kilomunda asagisina dustum yani ilaclar az cok fayda ediyor bana da 20sinde randevum ikili test icin o zamana gecmemis olursa serum takilacak gün aşiri banada sen serumla mi dayaniyorsun yeme icme nasil yapiorsun ?

Ne guzel anlatmışsınız duygularımızı. Gerçekten ağzımdaki acı tat beni hayattan sogutuyor resmen. Evimin her kösesi kokuyor duramıyorum evde. Yemek yapamıyorum. İnsallah geçecek diye bekliyorum. Sizin adınıza cok sevindim.

Koku beni de mahvediyor ama ben ekstra olarak yemekte yiyemiyorum -5 kilodayim suan gececegi zamani bekliyorum bende .

Aç yaşıyorum açıkcası. Kendi doktoruma arada gidiyorum seruma. İlaçları başka doktora gitmiştim o dedi işe yaramaması normal diye. Sabah bulantıyla az ekmek. Arada bi iki kraker. Az su. Akşam az patates bu şekilde. Arada kusarsam da yemiyorum yine bıktım bulantıdan. Ben de hamilelik öncesi kiloma düştüm yüzüm gözüm çöktü baya

Serum. Ise yariyormu ki benim doktorum bu ilaclarida dene gecmezse gun asiri seruma gelirsin dedi hem kendini zorlama hrm yemeye bak diyor ben de anlamadim. Ben de ac yasiyorum

Kızlar inşallah geçer en kısa sürede ,benim bulantılarım geçse bile buzdolabının kapısını hala açarken çok tedirginim,yine aynı şeyleri yaşayacak gibi hissediyorum.Kendimi iyi hissettiğim zamanlarda birkaç günlük yemek yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…