- 18 Ekim 2018
- 877
- 1.052
- 28
- 36
Serum psikolojik olarak da iyi geliyo canım. Bi gün içinde herşeyi kusarsan git bence. İlaçlar inşallah sende işe yarar. Başka hangi ilaçları yazdı. Zorlama bence yemek yemeye ben bi kere zorladım sonrası daha kötü oldu. Açlığa yine alıştım bi şekildeSerum. Ise yariyormu ki benim doktorum bu ilaclarida dene gecmezse gun asiri seruma gelirsin dedi hem kendini zorlama hrm yemeye bak diyor ben de anlamadim. Ben de ac yasiyorum
Kıpır kıpırdi ya maşallah ilacimi gelir gelmez ictim digerlerini almam icin bisiler yemem gerek ugrasiyorum suan yemeye
Bence başarılı bir şeyler yapıyorsun da ortada taşlama var,meyve veren ağaç taşlanır :)Millet amma garip arkadaş ya. Kilo farketseler aaa çok almışsın diyecekler heralde :) amma inceleyip yorum yapıyolar. Ben millete dikkat etmediğimden bana garip geliyor. Farketsem bile yüzüne gidip demem yaniama varya güldüğüma bakma dün bu cümleyi kuran adamı az daha boğacaktım artık o kadar sinirlendim. Manyak ya. Psikolojik sorunlu duruyosun dedi resmen
Aman dikkat et kendine canım sıcak tut ayağını sırtını,olmaysın bronşitDogal yontemlerı dene canım benım zaten gececek bısey değildi...
bogaz agrısı da yasamıstım bı hafta ıhlamur bal lımon meyve corba falan derken gecmişti... ama gecmezse oyle gıdersın...
Benimde kronık bronsıtım varrr o dahaa fena her sene bır kere hastanelık oluyorum tek dılegım hamıleyken olmamak... cunku onu ılaclarla serumla bıle ıkı uc haftada iyilesıyorum. Cokgecmıs olsun canım
Evet fena bir şey ve sakızı deniycem gayet mantıklı. Ama sakız da cabuk acıktırıyor beni ahahahYaşayan ve çeken bilir ben bıktım artık bir de boğazını kuru tutmamaya çalış ,sakız çiğne sakız da iyi geliyor
Ben de 5 kilo verdim ama doktor mide bulantı hapı vermedi normal dedi. Bundan sonra bakacağız dedi. İkili test sonucum iyi çıktı sadece benim tsh dusuktu bebek seni guatr yapıyor ama kontrol edeceğiz dedi. 3 hafta sonra gel dedi. BakalimKoku beni de mahvediyor ama ben ekstra olarak yemekte yiyemiyorum -5 kilodayim suan gececegi zamani bekliyorum bende .
Ah canım oyle yapıyorum sende dıkkat et kendıne...Aman dikkat et kendine canım sıcak tut ayağını sırtını,olmaysın bronşitıhlamur sıkıntılı bir çay değil de mi bitki çayları zararlı diye sadece zencefil içiyordum
Tamam bakalım içeyim iyi gelsin ya boğazım ağrıypr sık sıkAh canım oyle yapıyorum sende dıkkat et kendıne...
Hayır gunde ıkı fıncan ıcebılırsın bana doktorlarım da ıcebılırsın dedı bak ıstersen netten zararsız.
Bır fıncan ıc ıstıyorsan ıcıne ball lımon koyy mıs gıbı şifaaa... pekmez de olur
Çok şükür ki annem geldi memleketten bir aydır bizimle her şeyimizi o yapıyor yoksa çok daha kötü durumda olurdum ben, oğlum yine de arada beni istiyor haklı olarak düzeleyim telafi ederim inşallah , bu arada ilaçlar inşallah fayda eder hemencecik geçer inşallah bu halimiz :)Benim randevum vardi bugün uzun uzun anlattim.dertlerimi bulanti ilacina ek 2 ilac daha verdi arti olarak 3 kilo vermissin dedi bebek çok sükür iyi ama seni iyi gormedim dedi multivitaminler bagirsak duzenleyici koku onleyici bulanti hapi ayrica 2 en gec 3 hafataya gecer dedi umarim gecer psikolojim baya bozuk çünkü ben de yatak odasindan cikamiyorum canim hersey kokuyor 2 yasindaki.oglun da normal oyun istiyor simdi ilgilenecek kimse yokmu yada kres falan ?
Ama sen yıne de bak benım doktorum arastırmalarım ıcebılırsın dıyor ama sen bak sor doktoruna ıcın rahat etsın.Tamam bakalım içeyim iyi gelsin ya boğazım ağrıypr sık sık
Tamam canımAma sen yıne de bak benım doktorum arastırmalarım ıcebılırsın dıyor ama sen bak sor doktoruna ıcın rahat etsın.
Dün arkadaşı aradım adamın derdi ne bu nasıl saçma cümleler diye. Ona daha kötülerini söylemiş karakteri bu dedi. Taşlama olsa sevinirdim cidden :)Bence başarılı bir şeyler yapıyorsun da ortada taşlama var,meyve veren ağaç taşlanır :)
Şey deseydin sen de,insan kendine benzeyeni gözünden tanırmışDün arkadaşı aradım adamın derdi ne bu nasıl saçma cümleler diye. Ona daha kötülerini söylemiş karakteri bu dedi. Taşlama olsa sevinirdim cidden :)
Kesinlikle canım erkeğin dedikoducusu kadından beterVeee özellikle bunu yapan da erkek ;erkeğin dedikoducusu,kadından pis olurmuş diye boşuna dememişler
Öncelikle geçmiş olsun, zolain mi verdi, bi arkadaşım kullanıyor bi zararı olmadıKızlar bugün kontrolüm vardı.
Alttan da muayene oldum ama sadece ışıkta bakmakla yetindi akıntıdan dolayı fitil verdi. Fitil kullanan arkadaşlar var mı ? Sakıncası olsa vermezdi diye düşünüyorum ama yine de sizlere sormak istedim.
Bana da minik bi prens gibi geldi :)Kızlar ağrılarımdan dolayı dayanamadim geldim doktora bebek iyi neyse ki. Nubcular ben çok anlamıyorum ama ikinci erkekim geliyor sanki 11+2
Öncelikle geçmiş olsun, zolain mi verdi, bi arkadaşım kullanıyor bi zararı olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?