2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Serum. Ise yariyormu ki benim doktorum bu ilaclarida dene gecmezse gun asiri seruma gelirsin dedi hem kendini zorlama hrm yemeye bak diyor ben de anlamadim. Ben de ac yasiyorum
Serum psikolojik olarak da iyi geliyo canım. Bi gün içinde herşeyi kusarsan git bence. İlaçlar inşallah sende işe yarar. Başka hangi ilaçları yazdı. Zorlama bence yemek yemeye ben bi kere zorladım sonrası daha kötü oldu. Açlığa yine alıştım bi şekilde

Bence başarılı bir şeyler yapıyorsun da ortada taşlama var,meyve veren ağaç taşlanır :)

Aman dikkat et kendine canım sıcak tut ayağını sırtını,olmaysın bronşit ıhlamur sıkıntılı bir çay değil de mi bitki çayları zararlı diye sadece zencefil içiyordum

Koku beni de mahvediyor ama ben ekstra olarak yemekte yiyemiyorum -5 kilodayim suan gececegi zamani bekliyorum bende .
Ben de 5 kilo verdim ama doktor mide bulantı hapı vermedi normal dedi. Bundan sonra bakacağız dedi. İkili test sonucum iyi çıktı sadece benim tsh dusuktu bebek seni guatr yapıyor ama kontrol edeceğiz dedi. 3 hafta sonra gel dedi. Bakalim
Hayırlısıyla geçer insallah zaman da hepimiz kendimize geliriz.

Aman dikkat et kendine canım sıcak tut ayağını sırtını,olmaysın bronşit ıhlamur sıkıntılı bir çay değil de mi bitki çayları zararlı diye sadece zencefil içiyordum
Ah canım oyle yapıyorum sende dıkkat et kendıne...
Hayır gunde ıkı fıncan ıcebılırsın bana doktorlarım da ıcebılırsın dedı bak ıstersen netten zararsız.
Bır fıncan ıc ıstıyorsan ıcıne ball lımon koyy mıs gıbı şifaaa... pekmez de olur

Tamam bakalım içeyim iyi gelsin ya boğazım ağrıypr sık sık

Çok şükür ki annem geldi memleketten bir aydır bizimle her şeyimizi o yapıyor yoksa çok daha kötü durumda olurdum ben, oğlum yine de arada beni istiyor haklı olarak düzeleyim telafi ederim inşallah , bu arada ilaçlar inşallah fayda eder hemencecik geçer inşallah bu halimiz :)

Selam kızlar dün randevum vardı cinsiyet tahmininde bulundu doktor erken ama kız olarak görüyorum dedi burun kemiği ense kalınlığına baktı herşey çok normal şükürler olsun. Oğlumda kan da vermiştim şimdi kan vermesen de olur gibi konuştu doktor kararsız kaldım ne yapmalıyım sizce

Dün arkadaşı aradım adamın derdi ne bu nasıl saçma cümleler diye. Ona daha kötülerini söylemiş karakteri bu dedi. Taşlama olsa sevinirdim cidden :)
Şey deseydin sen de,insan kendine benzeyeni gözünden tanırmış ona laf atmış olurdun bak tüh

Kızlar bugün kontrolüm vardı.
Alttan da muayene oldum ama sadece ışıkta bakmakla yetindi akıntıdan dolayı fitil verdi. Fitil kullanan arkadaşlar var mı ? Sakıncası olsa vermezdi diye düşünüyorum ama yine de sizlere sormak istedim.

Öncelikle geçmiş olsun, zolain mi verdi, bi arkadaşım kullanıyor bi zararı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…