Farklı markaymış zararlı değildir cnm arkadaş sorun tekrarlayınca bi daha yazdırdı fitili hattaTeşekkür ediyorum Gyno Lomexin verdi. İki tane var içerisinde..
Bazen bende de oluyor ve oo tedirginlik şüphe hiç bitmiyor ne tuaftır ki rahatsız olunca da sanki bebek iyiymiş gibi bir his doğuyor birşey yoktur canım sıkıntı yapma canımGünaydın hanımlar
Ben bu hafta kontrole gidemedim. Haftaya kaldı. Ama kendimi bir garip hissediyorum. Hiç bir belirtim kalmadı sankibebeğime birşey mi oldu diye endişe ediyorum. Ne kadar tedirginsem artık, sabaha kadar kabus görüyorum günlerdir. Aranızda belirtileri azalan kaybolan var mı?
Yani yoksa buna sevinmeli miyim bilmiyorum
Merhaba arkadaslar 2li testi yaptıranlar veya yaptırmayacaklar varmı. Biz yaptırmamaya karar verdik. Siz ne düsünüyorsunuz?
İsteyebilirsin tabi canım ücretsiz izinde olduğun zaman isteyemezsin sadeceYine senin olay temiz olmuş canım sevindim :)) ben de bu hafta rapor alcam muhtemelen duymayan kalmaz artık :) gerçi artık duysalar da umursamam tek benim zannediyordum. Okul ortamı berbat zaten kimsenin umursayacağını da sanmam bi yerde iyişu sene bittiği gibi okuldan tayini isticem. Yalnız bizim doğum zamanına denk geliyo tayinler yine de tayin isteyebiliyor muyuz
Canım 3 ayı tamamladık benim yorulduğumda bel ağrısı dışında belirtinm kalmadı mide bulantısı göğüs hassasiyetim yok oldu 2 haftadır sen stres yapma bişeycik olmamıştır bebişine
Benim de fazlasıyla azaldı belirtilerim. Hafta başında o kadar çok kafama taktım ki rüyama girdi, rüyamda ultrasonla bebeğime bakıyor doktor ve “bebek küçülmüş büyütmen lazım 15 hafta geridesin” diyortabi ilk uyandığımda moralim bozuldu ama sonra eşime anlattım çok güldük sürekli telkin ediyor beni kafama takmamam için
benim biliyorlar doktor randevusu mide bulantısı oldugu için erkenden ögrendiler :):)
Çoğu kişinin belirtiler bu zamanlardan sonra azalıyormuş tarihimiz aynı bence bebeğin sağlıklıdır bende belirtilerim artık azalsın die gün sayıyorumm bence sevinmelisin :)
Darısıı başımıza inş. :) Mide bulantısı durumu geçse de bi rahat nefes alsak :)
Yok canım kötü düşünme artık balayı dönemine giriyoruz biraz biraz rahatlayacağız
Günaydın canım , benim de belirtilerimin hepsi kayboldu en ufak bir belirti yok ama gayet normal bu da .
Ben varim.zaten ole cok bulanti kusmam yoktu.hafif var yok arasi yokluyordu.belim ve kasiklarim cok agrirdi.bir aksam aniden agrilar gitti.hic 1 sey yok.hatta belim agriyor diye bile zor geliyordu kizimda 0 belirti yasamistim cunku.
Yinede aniden gidince korktum agrilar hatta yazdim burada ama artik yavas yavas bitecek dediler
Bebgime biseymi oldu hissi hepimizde var bence
Hissedemedigmiz icin
Bebegim iyi büyüyor diye telkinde bulun kendinesurekli
Benim de göğüs hassasiyeti azaldı bulantım devam ediyor ama dünden beri bir garip hissediyorum sanki icim bosmus gibi hamile değilmişim gibi garip.
Ya altı üstü 1 haftacik söyleseler neolur sanki:)
Canim benim de 6 gündür falan belirtim yok sadece çok ac kalınca migdem bulanıyor onun dışında normal rutinime döndüm ama buda beni korkutmuyor değil senin gibi bir şey oldu da hissetmiyormuyum acaba diye . Çarşamba kontrolüm var inşallah iyidir bebislerimiz
Ya sorma ben kendimi bildim bileli kız istiyorum saglikli olsunda ne aldırması:) 1 hafta var altı üstü 16 . Haftaya biraz yumuşak olup söyler ler inşallah. Yoksa 2 haftaya özel e gidicem zaten o zaman öğrenirim insallah
3 ay bittiği içindir, içini ferah tut. Bi de bi süre yok olup birden geri de geliyorlar, bana çok oldu..
Bazen bende de oluyor ve oo tedirginlik şüphe hiç bitmiyor ne tuaftır ki rahatsız olunca da sanki bebek iyiymiş gibi bir his doğuyor birşey yoktur canım sıkıntı yapma canım
Ben 5 gün rapor aldım dinlendim madem ortamın da öyle kötü al raporunu yat evinde canım yaCanım ben doktora dedim bulantı hapı hiç işe yaramıyo dedim o normal dedi. Arada seruma gel dedi. Hesabıma göre geçmesine daha 3 hafta var. Kilo verme olayı da zor canım toplam kaç kilo verdin. Pazartesi rapor almaya çalışcam iki gün dinlensem bile inanılmaz rahatlıcam
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin küçük prensinKızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuşİnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin küçük prens :)Kızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuşİnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
Gözün aydın kuzum :)) valla senin için aklımdan kız geçiyordu ama demek erkekmis .Kızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuşİnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
Hadi gözünüz aydın canım. Ben de merak etmiştim naptınız diye nasıldı balon patlatma olayı nasıl oldu :) biz de yapacağız ya çok merak ediyorumKızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuşİnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
Gözünüz aydın saglıkla inşallah:) balon patlatma nasıl oldu foto atarmısın:)Kızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuşİnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
Ay ne güzel ya 10 gün sonra randevum var benimde 13+5 olucam kesin derse bizde balon patlatıcaz kağıda yazmasını isticem cinsiyeti inş bebişim gösterir yaaKızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuşİnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
Bnide eklermisin Bnde haziranda bekliyorum yavrumu yasim26 27 haziran gibi insaaallhHadi hadi hadiii tek kaldım buralarda gelen yok midir acaba :))
Hayırlı olsun canımKızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuşİnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
Kızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuşİnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
Sağol canım benim inşallah hepimizin meleği sağlıkla gelsin :)Gözün aydın canım sağlıkla gelsin küçük prensin
Sağol canımm :)Gözünüz aydın sağlıkla gelsin küçük prens :)
Ay herkes kız diyordu benimde içime hala kız doğuyor ama erkekmiş yani organ taraması varmış 1 ay sonra genede o zamana kadar hiç bişey almıcam hahah :))Gözün aydın kuzum :)) valla senin için aklımdan kız geçiyordu ama demek erkekmis .
Sağlıkla gelsin küçük prens
Güzeldi canım deniz kenarına gittik güneş vardı baya :) 10dan geriye saydık eşim balonu patlattı benimde ödüm koptu ayyyy diye bağırdım bi baktım mavi eşimle sarıldık kocaman öyle :))Hadi gözünüz aydın canım. Ben de merak etmiştim naptınız diye nasıldı balon patlatma olayı nasıl oldu :) biz de yapacağız ya çok merak ediyorum
inşallah canım benim doktorda arkadaşıma mesaj attı sonra arkadaşım balonu ayarladı yaptık :))Ay ne güzel ya 10 gün sonra randevum var benimde 13+5 olucam kesin derse bizde balon patlatıcaz kağıda yazmasını isticem cinsiyeti inş bebişim gösterir yaa
Fotoğraf değilde video var onuda buraya atamam ama nasıl yapsakkiGözünüz aydın saglıkla inşallah:) balon patlatma nasıl oldu foto atarmısın:)
Farklı markaymış zararlı değildir cnm arkadaş sorun tekrarlayınca bi daha yazdırdı fitili hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?