2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bazen bende de oluyor ve oo tedirginlik şüphe hiç bitmiyor ne tuaftır ki rahatsız olunca da sanki bebek iyiymiş gibi bir his doğuyor birşey yoktur canım sıkıntı yapma canım

İsteyebilirsin tabi canım ücretsiz izinde olduğun zaman isteyemezsin sadece
Ben seneye çalışmayı düşünmüyorum zaten çocuğum 1 yaşına gelene kadar ben bakayım annem kayınvalidem uzakta

Canım 3 ayı tamamladık benim yorulduğumda bel ağrısı dışında belirtinm kalmadı mide bulantısı göğüs hassasiyetim yok oldu 2 haftadır sen stres yapma bişeycik olmamıştır bebişine

Yok canım kötü düşünme artık balayı dönemine giriyoruz biraz biraz rahatlayacağız

Günaydın canım , benim de belirtilerimin hepsi kayboldu en ufak bir belirti yok ama gayet normal bu da .

Bebgime biseymi oldu hissi hepimizde var bence
Hissedemedigmiz icin
Bebegim iyi büyüyor diye telkinde bulun kendinesurekli

Benim de göğüs hassasiyeti azaldı bulantım devam ediyor ama dünden beri bir garip hissediyorum sanki icim bosmus gibi hamile değilmişim gibi garip.

3 ay bittiği içindir, içini ferah tut. Bi de bi süre yok olup birden geri de geliyorlar, bana çok oldu..

Bazen bende de oluyor ve oo tedirginlik şüphe hiç bitmiyor ne tuaftır ki rahatsız olunca da sanki bebek iyiymiş gibi bir his doğuyor birşey yoktur canım sıkıntı yapma canım

Tek olmadığımı duymak rahatlattı biraz beni :)
Teşekkür ederim kızlar İnş sorun yoktur meleklerimizde. Bulantıları olanların da Allah yardımcıları olsun.

Ben 5 gün rapor aldım dinlendim madem ortamın da öyle kötü al raporunu yat evinde canım ya

Kızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuş İnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin küçük prensin

Kızlaaar bugün balon patlattık dün doktor arkadaşımıza söylemişti cinsiyeti bugünde deniz kenarında balon patlattık vee oğluşumuz oluyormuuş İnşallah sizde bian önce öğrenirsiniz canlar :))
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin küçük prens :)

Gözün aydın kuzum :)) valla senin için aklımdan kız geçiyordu ama demek erkekmis .
Sağlıkla gelsin küçük prens

Hadi gözünüz aydın canım. Ben de merak etmiştim naptınız diye nasıldı balon patlatma olayı nasıl oldu :) biz de yapacağız ya çok merak ediyorum

Gözünüz aydın saglıkla inşallah:) balon patlatma nasıl oldu foto atarmısın:)

Ay ne güzel ya 10 gün sonra randevum var benimde 13+5 olucam kesin derse bizde balon patlatıcaz kağıda yazmasını isticem cinsiyeti inş bebişim gösterir yaa

Hayırlı olsun canım erkek annesi olmakta güzel. Sürekli enerji patlaması yaşayan bir erkek, koşan ,bağıran ,çiyuuuf çiyuuuf devamlı savaş oyunu oynama iç güdüsü olanbir erkeğe ömrünü adamak inanılmaz bir deneyim
Evladın kızı erkeği yok ama kız çocukları ile erkek çocukları çok farklılar

Gozunaydin canim
İcinden ne geciyordu tuttumu tahminin

Gözünüz aydın sağlıkla gelsin küçük prens :)
Sağol canımm :)
Gözün aydın kuzum :)) valla senin için aklımdan kız geçiyordu ama demek erkekmis .
Sağlıkla gelsin küçük prens
Ay herkes kız diyordu benimde içime hala kız doğuyor ama erkekmiş yani organ taraması varmış 1 ay sonra genede o zamana kadar hiç bişey almıcam hahah :))
Hadi gözünüz aydın canım. Ben de merak etmiştim naptınız diye nasıldı balon patlatma olayı nasıl oldu :) biz de yapacağız ya çok merak ediyorum
Güzeldi canım deniz kenarına gittik güneş vardı baya :) 10dan geriye saydık eşim balonu patlattı benimde ödüm koptu ayyyy diye bağırdım bi baktım mavi eşimle sarıldık kocaman öyle :))
Ay ne güzel ya 10 gün sonra randevum var benimde 13+5 olucam kesin derse bizde balon patlatıcaz kağıda yazmasını isticem cinsiyeti inş bebişim gösterir yaa
inşallah canım benim doktorda arkadaşıma mesaj attı sonra arkadaşım balonu ayarladı yaptık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…