2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
aysegul34 aysegul34 bizimki en son 10.5 düşmüştü
Cuma yine kontrol var
Ama gecmedi bence
Hala dilinde gözünde goruyorum sariliklar
Aynen canim en gec 2-2.5 saate besliyorum. Alarm kuruyorum
Insallah atlatiriz biran once

Kızlar 1 numara bebek bezini kaç hafta kullanıyor bebekler? Evde 40 tane var 1 numara ama daha da almalı mıyım sizce? Yoksa 2 numaraya mı geçiliyor hemen tecrübeli anneler yazarsa çok sevinirimmm 🙏 Adana Optimum civil mağazasında prima bezde çok indirim var
Ben bir paket almıştım ama yetmedi daha birkaç hafta kullanılır

canım bebeğin sarılığı nasıl oldu? @mutluanneadayi benimki biraz düzeldi gibi. Ama asla doymak bilmiyor mama aldırdım eşime dün sütümde azdı ağladı durdu mama verdim uyudu allaha şükür. Mememi 1 saatte emse doymuyor bende sağıyorum 60 cc içiriyorum o zaman doyuyor baya uyuyor
Bend mama veriyorum
Sütüm yetmiyor:(

Zaten 4cm olmadan epidural verilmiyor 2 saatte anca 4 cm oldu acilmam yavas ilerledi ondan sonrada epidurali taktilar ondan sonrasi cok guzeldi rahatti

İnşallah gece olmazsa doğum epidural ile olmasını çok istiyorum, hem doğum sırasında ağrısız hem sonrasında her işini yapabilirsin... Gerçi bu gidişle zamanı geçtiği için sezeryan olmam gerekecek gibi duruyor süreç ama hayırlısı hepimiz için:dua:

İnşallah gece olmazsa doğum epidural ile olmasını çok istiyorum, hem doğum sırasında ağrısız hem sonrasında her işini yapabilirsin... Gerçi bu gidişle zamanı geçtiği için sezeryan olmam gerekecek gibi duruyor süreç ama hayırlısı hepimiz için:dua:
Epidural oldum
Dikiş ağırlarım hala var
Doğum sonrası da vardı öyle hemen ayaklanılmıuor

Şişlkten bahsetmşsnz benm de son bir haftadır ayaklarm feci şişti shreğin ayakları gbi oldu ve acyor artık ağlayasm geliyor.Ayakkabılarmn hiçbiri olmyor zaten büyüktü agaklarm 40 numara ayakkabılar ayağma grmyor:KK55:

Bende depend aldim hasta bezi zor olmuştu ilk doğumda şimdi bunu deneyeceğim mamayi ihtiyaç olursa da alırsın canım inşallah gerek kalmaz

Mama konusunda çok kararsızım acaba almasam mı, yani hangi markayı alacağımı bilemedim Instagram'da gıda dedektifinin incelemelerine göre bakıyordum. Belki almam illhtiyac olursa alırım dediğin gibi canım.
Deeprnd büyük boy al
Büyük boy mu alayım? Onu da düşündüm 66 kiloyum şu an büyük boy daha mı iyi olur?

Kızlar bende doğum yaptım kontrolüm vardı bugün bebeğimin nstleri hep hareketsiz çıkıyordu birde belim tutulmuştu doktorum öncelikle bel ağrım olduğu için doğum tarihini erkene alacağını söyledi bugğn 3 kez nstye girdim hareket yok serum verdiler 4.nst yine hareketsiz acilden sezaryen oldum 2300 gr emme refleksi tam oluşmadığı için yoğun bakımda ama durumu iyi hamdolsun iki kez kordon boynuna dolanmış Allah korumuş bu arada ikili testimiz riskli çıkmıştı ve doğru çıktı bir melek annesiyim artık bizim için dua edin 💕

Kızlar bende doğum yaptım kontrolüm vardı bugün bebeğimin nstleri hep hareketsiz çıkıyordu birde belim tutulmuştu doktorum öncelikle bel ağrım olduğu için doğum tarihini erkene alacağını söyledi bugğn 3 kez nstye girdim hareket yok serum verdiler 4.nst yine hareketsiz acilden sezaryen oldum 2300 gr emme refleksi tam oluşmadığı için yoğun bakımda ama durumu iyi hamdolsun iki kez kordon boynuna dolanmış Allah korumuş bu arada ikili testimiz riskli çıkmıştı ve doğru çıktı bir melek annesiyim artık bizim için dua edin 💕

Geçmiş olsun canim ve gözünüz aydin
Toparlar merak etme
İcerideki riski atlttiniz çok şükür
Sen morlaini yuksek tut sütün gelsin
O hemen toparlargorursun

Back
X