2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doğru galiba ilk 3 ayda ağrım vardı ama tabi şuankiyle kıyaslanamaz sırtımla birlikte ağrıyor ne nefes alabiliyorum ne uzanabiliyorım nede oturabiliyorum o kadar kötü yani

Allah yardımcımız olsun canım az kaldı biraz daha sabredelim

artık hamilelik cidden hissettiriyor kendini iyice, Allah'tan az kaldı bu haftalara çok şükür bin şükür

kızlar ben kararsız kaldım, nette çok farklı yorumlar var da...
şu lansinoh kremine ne zaman başlanıyordu kullanımına? kimi 1 ay kala kimi 1 hafta kala diyor kararsız kaldım açıkçası

34+2 oğlum 2650 gr 45 cm. Çok hareketli ve 1 hafta önde. Benim de ağrılarım ve boğaz reflüm başladı. Hastanede serum verdiler ve 6 saat yatış yaptım. Şuan sadece dinleniyorum. Nst de sancı çıktı. Yorulmak üzülmek ve stres yasak. Bugünden itibaren 40 gün kalmış oluyor. Çok şükür. İnşallah 38 'i geçer öyle doğar yavrum... Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar...

Kızlar birde tecrübeli annelere sormak aitediğim birşey var. Ben oto koltuğu ayrıca alcam zaten iyi birşey. Puset almama gerek var mı hastaneden çıkarken kullanılıyor yani onun dışında çok gerekli birşey mi puset? Veya alternatif olarak hastaneden çıkarken ne ile çıkabiliriz ne almalıyım puset yerine?

Oto koltuğu geriye dönenlerden 0 itibariyle mi alacaksın? Çünkü yenidogan öne dönük gidemez. Eğer arkaya bakan donenlerden alacaksan araba için ayrıca gerek yok. Hastaneden çıkarken de kucağına alıp koltuğuna yatirirsin

Kizlar dün bebegimin dolabini yerlestirdik odasini duzenledik falan biraz yoruldum aksamina kasıklarım cok agridi ozellikle sag, yatip uzaninca azalarak gecti, bugun de biraz ayakta kalsam yine agrim basliyor bu doguma kadar boyle mi gidecek ben hic ayakta duramicam mi yürüyemicem mi

Numaralandirdim. Eğer 2 yazandan alacaksan 1'e gerek yok. Ama 2 yazandan değil standart oto koltuğu alacaksan 1 şart.
Çünkü en az 9 10 ay onu kullanıyorsun. Hatta 1 yaşa kadar.
Bu koltukları çok araştırdım ben de ikinciye 0-18 düşündüm başta. Ama Çocuğun kesinlikle öne bakar şekilde gitmemesi gerek. Birakin kazayı sert frende bile göğse aldığı basınç ciddi soruna yol açabiliyor.
Satıcılar arkaya dönmesine gerek yok zaten yatara yakın pozisyon diyor ama tamamen satış yalanı.

Eklentiler

• IMG_20191003_163517.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20191003_163457.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 28
kızlar ben kararsız kaldım, nette çok farklı yorumlar var da...
şu lansinoh kremine ne zaman başlanıyordu kullanımına? kimi 1 ay kala kimi 1 hafta kala diyor kararsız kaldım açıkçası
ben aldım 1 hafta kala baslıycam

masallah cnm aynıyız senle senınkı bası asagıdamı

Cok teşekkürler canım

masallah cnm aynıyız senle senınkı bası asagıdamı
Size de maşallah Benim ki 1 ay önce döndü başı aşağıda. Yerleşmiş. Dr korkuttu bizi neredeyse doğuruyosun diye. Çömelebiliyor musun diye sormuştu. Diyetteydik 1 aydır. 3 hafta öndeydik. 1 hafta öne düşürdük. Sizin durum nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…