2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
benımkı yanda pasa pasa yatıyor zaten sezaryan olucam 38 alıcak nasıpse

Kızlar asprin kullanıp hala kesmeyen varmı,yada hangi haftalarda kestiniz aspirini

Kızlar 32 haftalik oluyoruz yeni doğan bir bebeği günde ne kadar emzirmeliyiz tecrübeli anneler tavsiyelerde bulunurlarsa çok mutlu olurum

Böyle döner olmasını düşünmemiştim ona göre bakarım o zaman. Teşekkürler

Kızlar 32 haftalik oluyoruz yeni doğan bir bebeği günde ne kadar emzirmeliyiz tecrübeli anneler tavsiyelerde bulunurlarsa çok mutlu olurum
Yenidoğan memeden inmemeli. Saati süresi yoktur bunun o bebek memede olmalı ki sütun devamı olsun. Çocuk istedikçe emzirin. Eğer uyuyorsa iki saatte bir uyandırıp emzirin. Doktorlar bazen bir memeyi 10dk sonra ötekini 10 dk derler. Hayır tecrübeyle sabit ki bebek emdiği kadar... Beslenmesinin süresi yoktur bebeğin. Birinci meme bitmeden ikinciye geçmeyin. İkinci bitince tekrar bire alın.
Anneliğin ilk üç ayı memeler arza göre süt üretir tamamen hormonal. Bebek ne kadar isterse o kadar üretir. 4 ay itibariyle artık otomatiğe bağlıyor memeler. Instagramdan emzrime danismanlarini takip edin. Bazen çocuk doktorları hemşireleri yanlış yönlendiriyor.

Kis ayında doğacak malum ne kadar arayla duş aldırmalıyız peki

Kızlar ne gibi şikayetleriniz var benim sancım ve çatı ağrım oluyor cuma randevum var nstye bağlarlar mı hiç bilmiyorum ne zormuş hamilelik ya 30'a kadar ne güzel rwhattım
Canim arabadan inemedim cati agrisindan o dereceyim aradim doktorumu aninda gel dedi. Gittik nst ye bagladilar, alttan muayne etti masallah zirh gibi rahim agzn sancim da yaoanci sanciymis, kabiz olmustum ben bel agrsi ve karin sancsi yaparmis bi de sistit olabilir dedi onlemini aldi haftaya tahlil alicak yani kabizlik, gaz sancisi ve sistit karistiriliyormus . Kemik agrisi da duzenli mineral kullanimiyla geciyor korkma her sanci erkenn dogum deil

Gunaydin herkese.Benim doktorum bebegimin sadece kilosunu soyluyor.Boyunu olcemiyoruz dedi.Tek tek olcuyor.Kafa cevresini,bacak,kol kemiklerini..Haftasi ile uyumlu diyor ama tam boyunu soylemiyor hic.
Tam.boy olculmuyor zaten degerleri bi seyle carpip tam boyu buluyoruz demisti doktorum benim kiz gecen hafta 43 cm idi

Tam.boy olculmuyor zaten degerleri bi seyle carpip tam boyu buluyoruz demisti doktorum benim kiz gecen hafta 43 cm idi☺
Evet oyleymis:)) Bir arkadas da yazdi..Fl degerini 7 ile carpiyormussun..Ben de ultrason kagidima bakip bir hesaplayayim kizimin boyunu:))

merhaba bayanlar 32. haftadayız bu hafta mide bulantım çarpıntım ve tansiyon düşüklüğü problemimiz başladı ikinci hamileliğim ilkinde böyle olmamıştı aynı durumda olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…