2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim kilosundan ziyade bas çevresi ve pelvis uyumu onemli olan yani çatı muayenesinde doktorun catin iyi bebek dogar derse bi sorun olacağını sanmıyorum hatta bebek 3800den aşağı bile doğabilir biliyorsun ultrason yanılmaları oluyor . :)

Son düzenleme:
Benim kızım 3710 doğmuştu.Doktor muayenede 4 kilo bile doğurmaya müsait çatın demişti.Çatı muayenen önemli bu durumda..

Eve yeni geldim kızlar. Nst de duzenli ve yuksek sancilarim cikti ama ben agri aci hissetmiyorum sadece karnim sertlesiyor kasilmayi hissediyorum. Doktorum bunlar dogum sancisi senin simdi kivranman lazim normalde dedi, çatı muayenesi yapti 1 cm aciklik ama bebek hala kanala inmemis, bu sanciya gore bebegin kanala girmis olmasi ve acikligin daha fazla olmasi gerekirdi dedi. Bebegin inmesini engelleyen bi etken yani kordon vs olup olmadigindan emin olmak icin doppler cekildi sorun cikmadi, cikmadi ama cikmayacagi anlamina gelmez 24 saat takip et hareketlerini en ufak azalmada gel hemen dedi. Basina gelen var mi ki acaba

Ay evet propess dimi. Benim de onunla baslaticaklar. Ilaç sonrasi 4 -5 cm açılma oluyomus sonrası suni vericeklermis. Allah razı olsun canim ya insalah senin gibi 5 saate doğurmak nasip olur. Peki o ilaçla kac cm açılman olmuştu. Epidural da yapılcak bu arada

Sabah 10da rahim açıcı propess fitil yerleştirdi doktorum. 11:30 gibi açılma ve sancılar başladı. Akşam 20:22de de kızımı normal doğumla dünyaya getirdim. 53 cm ve 3485 gr dı.
Masallah canim. Bana da gece verilcek propess sonra uyu falan dedi doktor. Peki o fitilden sonra açılma kaç cm oldu. Yani açılma başladı direkt suni şancı mi verdiler kendi sancin ile mi dogurdun. Çok teşekkürler bu arada kızlar yanıtlarınız icin.

merhaba canim. 40 haftan doldu mu? takvimin yokta :)

Kızlar birde normal doğum için squat,çömelip perine masajı,meme ucu uyarılması yapmaya başladım.meryem ana oyunda geldi ve hurmada yiyorum günde 5kez.Rabbim hepimizi sağlıkla bir avazda kolayca kavuştursun bebeklerimize

Canım bende 39+2 ve geçen haftada bu haftada kilosu aynı çıktı son haftalar çok az alıyor dedi doktor
Canim valla benim son 2 haftadır 300 gr aliyor. Geçtiğimiz hafta 3.500 idi. Karin çevresi de geniş almaya müsait. 42 haftaya kalsam bilemiyorum kaç kg olur benim poncik aliyo yani son haftada olsa

Bende 35.haftadan sonra hep yaptım bunlari canm meme ucu hariç. o biraz riskli gbi süt gelebilir bide daha once bebegin kalp ritmini değiştiriyor diye duymuştum meme ucu uyarmak icin haftan erken bence şöyle bi 38 39 olsan daha iyi. insallah nimetlerini toplarım o kadr squat merdiven bacaklarım pert perine masajına ayrıca deginicem 36da yapmaya basladim ilk yaptigimla şimdilerde yaptığım arasin da o kadr fark varki ilk yaptigimda yanmalar ağrılar oluyor du suan olmuyor hiçbiri:)

Bende hala doğum yapmayanlardanim. Doktor görünce dogur artık diyor. Bebek asagidaymis kanala girmeye çalışıyor dedi dun.On güne doğsun yoksa sezeryan olur dedi. Ama ben hiç sancı hissetmiyorum

Bende hala doğum yapmayanlardanim. Doktor görünce dogur artık diyor. Bebek asagidaymis kanala girmeye çalışıyor dedi dun.On güne doğsun yoksa sezeryan olur dedi. Ama ben hiç sancı hissetmiyorum
neden ama daha 17 gün var 40 haftaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…