Kızlaarrrrr helppp. Bugün 39+3 oldum. Kontrolüm vardi bebek 3.850 kg olarak gösterdi. Doktorum da bebek fazla kilo alacağı icin sancıyı ve 40. Haftayı beklemeden akşam yatış yapmamı önerdi. Sancı da yok zaten Açılma olmamış henüz. Bu şekilde doğum yapan var mi aranızda veya etrafınızda. Bana da dua eder mısınız ayrıca çok endişeliyim
Ben varım canım suni sancı ile dört beş saat sonra doğum yapmıştim 3.5 doğdu zaten rahime başka bir ilaç daha veriyorlar açılma olsun diye inşallah kolay olur. Epidural isteyebilirsin zorlanırsan dualarımdasın
Ben 38+3 um.Izne ayrilayim da uzun uzun evde dinleneyim diyordum ama gun gectikce inanilmaz bir sabirsizlik hali basladi bende.Sancim gelmeyecek mi,suyum gelmeyecek mi?42 ye kadar bekleyenler var.Ben de mi bekleyecegim diye sitrese girdim..Hayirli zamanda dogsunlar ama ben de cok sabirsizim.:)
Sabah 10da rahim açıcı propess fitil yerleştirdi doktorum. 11:30 gibi açılma ve sancılar başladı. Akşam 20:22de de kızımı normal doğumla dünyaya getirdim. 53 cm ve 3485 gr dı.
Sabah 10da rahim açıcı propess fitil yerleştirdi doktorum. 11:30 gibi açılma ve sancılar başladı. Akşam 20:22de de kızımı normal doğumla dünyaya getirdim. 53 cm ve 3485 gr dı.
Meraba kızlar 39+1im ne bir belirti ne kasılma ne sancı var. Gelmiyor bizim oğlan,hem devlete gidiyorum hem özelde takipliyim.özele güvenmedim iki hafta önce sezaryen dedi iri dedi diye. Bebeğimi o hafta 3900 ölçmüştü dün gittim devlete 3800ölçüldü. Baş bir iki cm normalden fazla normal doğum olurmu bilemiyorum neye karar vermeliyim kaldım arada.bu kiloda normal yapanınız varmı ? Ölçülen kilodan az çıkacağını düşünüyorum bekleyim diyorum. Zorlamak yavruma zarar verir diye de korkum var. Özelde ki doktor çok korkuttu sağolsun kanala takılır ex olur dedi ruhsuz bi şekilde.gitmek istemiyorum ona napıcam akıl almaya ihtiyacım var.
Aaaa çok sevindim. İnan kendim yapmış gibi sevindim şu an. Gebelik sıkıntılı süreç bitti Allah'ın izniyle. Hepsi geçti, kalan bir şey varsa o da geçecek Allah'ın izniyle
Ah canım sorma öyle ani gelişti ki herşey ben hala doğurduğuma inanamıyorum sancım vardı dr geldim açıklık üç cm dediler beş saat sonra gece üçte de oğlumu kucağıma verdiler herşey çok ani gelişti ki hala 37+2 deydim
kızlar yazan soran herkesten allah razı olsun ben hala nasıl doğduğuna anlam veremedim süpriz yaptı benim paşam biraz daha kendimi toplayınca tüm doğum sürecimi yazacağım allahım hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah