Benim son 5 günüm benim doktor 41’e kadar bekleriz yoksa suni veririz diyorBende hala doğum yapmayanlardanim. Doktor görünce dogur artık diyor. Bebek asagidaymis kanala girmeye çalışıyor dedi dun.On güne doğsun yoksa sezeryan olur dedi. Ama ben hiç sancı hissetmiyorum
Dun suyu iyi dedi nst sonucunada herşey iyi dedi .çatı muayenesinde normal dogum yapabilirsin ama son haftaya kalırsa zorlanirsin diyor onun için erken bekliyor galibaneden ama daha 17 gün var 40 haftaya.
InsaALLAH kolayca dogurveririz hepimizBende 35.haftadan sonra hep yaptım bunlari canm meme ucu hariç. o biraz riskli gbi süt gelebilir bide daha once bebegin kalp ritmini değiştiriyor diye duymuştum meme ucu uyarmak icin haftan erken bence şöyle bi 38 39 olsan daha iyi. insallah nimetlerini toplarım o kadr squat merdiven bacaklarım pertperine masajına ayrıca deginicem 36da yapmaya basladim ilk yaptigimla şimdilerde yaptığım arasin da o kadr fark varki ilk yaptigimda yanmalar ağrılar oluyor du suan olmuyor hiçbiri:)
Maşallah sizde sona yaklasmissiniz kolay doğumlar olur inşallah. Bana on gune dogur suniye girmeyelim yoksa sezeryan dedi. Kizimda son haftalara kadar dogmayacak gibi geliyor banaBenim son 5 günüm benim doktor 41’e kadar bekleriz yoksa suni veririz diyor
Masallah canim. Bana da gece verilcek propess sonra uyu falan dedi doktor. Peki o fitilden sonra açılma kaç cm oldu. Yani açılma başladı direkt suni şancı mi verdiler kendi sancin ile mi dogurdun. Çok teşekkürler bu arada kızlar yanıtlarınız icin.
Gozunaydin canim.Allah anali babali buyutsun.Sancin nasildi?Ya benim de yokluyor bu aralar karnimin alt tarafinda 3 dakika falan suruyor.Nefesimi kesiyor ama geciyor devami yok.Takip ediyorum tekrarlamiyor.Ah canım sorma öyle ani gelişti ki herşey ben hala doğurduğuma inanamıyorum sancım vardı dr geldim açıklık üç cm dediler beş saat sonra gece üçte de oğlumu kucağıma verdiler herşey çok ani gelişti ki hala 37+2 deydim ☺
himm olabilir belki bebek irilesir diye demistir . ah ah 37 den beri gelsin diye dua ediyorum gelmiyor . neler yapmıyorumDun suyu iyi dedi nst sonucunada herşey iyi dedi .çatı muayenesinde normal dogum yapabilirsin ama son haftaya kalırsa zorlanirsin diyor onun için erken bekliyor galiba
egzersiz , yürüyüş ve pilatese 34 de perineye 35+larda başladım merdiven ve squat 37 de başladım aslinda squat öncede yapıyordum da 5 10 kadar anca . bu arada yürüyüşü gittikçe artırdım . cinsel ilişki de iyi olur demisti ebe onu da deniyoruz su 2 3 gündür yapmıyoruz sancim vardi cok kotu ishaldim meger sanci ishaldenmis ishal ve kramp gecti bugun sanci da yok aman aman .InsaALLAH kolayca dogurveririz hepimizmeme ucunu sadece banyodan sonra yağla yapıyorum(göbeğime sürmüşken onlarada suruyorum) bende squat ve perine yapali o bolgemin genlestigini hissediyorum resmen.perine çok faydalı epizyosuz doğum için, perineye kaçıncı hafta başladın canim
himm olabilir belki bebek irilesir diye demistir . ah ah 37 den beri gelsin diye dua ediyorum gelmiyor . neler yapmıyorumduşun altında squat bile yaptım banamisin demiyor. dun doktor bi bakaym alttan da tetiklenir belki dogum dedi ama 1 2 saat agri yasadim geri gecti cocugun rahatini hic birsey kaçıramıyor kanala girdi 1 haftadan fazla oldu hatta ama ne bu gelmiyorum ısrarı bilmiyorum
Bende squat plates perine ara ara yapıyordum şimdi 35+2deyiz perineye ve squata ağırlık verdim erken mi başladım bilmiyorum da egitimdeyken 34den sonra başlayın denmişti.hergun squat çömelme haftada 3gunde perine yapıyorum.cinsel ilişkiden de sogudum nedense hiç içinden gelmiyoregzersiz , yürüyüş ve pilatese 34 de perineye 35+larda başladım merdiven ve squat 37 de başladım aslinda squat öncede yapıyordum da 5 10 kadar anca . bu arada yürüyüşü gittikçe artırdım . cinsel ilişki de iyi olur demisti ebe onu da deniyoruz su 2 3 gündür yapmıyoruz sancim vardi cok kotu ishaldim meger sanci ishaldenmis ishal ve kramp gecti bugun sanci da yok aman aman .
Ikinci olacak benim inşallah evet çok yanıyor canın ama kesinlikle normal diyorum sonrasında daha iyi bakıyorsun bebeyine ve kendin de yara beresiz çabuk iyileşiyorsun2.doğumunu yapacak tecrübeli annelere bir sorum var.orda burda birsürü doğum hikayelerini okuyunca biraz tedirginlik oldu bende gece gece.aslinda normal istiyorum ama henüz çatı kontrolü falan yapılmadı.doktorumda yaşından dolayı ve bebek iri olursa riskli olabilir normal doğum dedi (yaşım 34) ve normal doğumda çok zorlanan tramva yaşayan annelerin hikayelerinide okudum.bilemiyorum napsam sezeryanda korkutuyor açıkçası.doktorumda sezeryan olarak spinal tercih ediyor.sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
insallah canim . sen bol yürüyüş yap çömel çömel kalk dün doktor bile dedi çömel kalk surekli sancini tuttur dedi demekki tetikliyor cidden . insalh beklemez son haftanı cunku stres artıyor. suan sürekli hareket sayıyorum kakasini yapmaz insalh diye dua ediyorum endişeler artıyor .gelmeye hiç niyetleri yok gibi son ana kadar beklemek istiyorlar bana da kanala girmeye çalışıyor yüzünün yarısını görüyoruz diye gösterdi ultrason da ama bence gelmeyecek son haftaya kadar inşallah hayırlısıyla kisa surede gelmeye niyetlenirlerde alırız kucagimiza
Canim senin de bebegine kavusma vaktin gelmis..Genelde nisan geldikten 2-3 gun sonra diyorlar..Kızlar benimde nişanım geldi. Pembemsi bişey lekelenme gibi gittim 1 parmak açılmam var dk. eve yolladı sancın ve ya suyun olursa gel dedi bu gün bi şey olmayacak gibi
İnşallah canım benimle aynı haftada olan bi tanıdığım 5 gündür 1 parmak açıklıkla geziyor o da zor geldi gelicek sürekli heyecan. Sabah uyandım tualetimi yapamıyorum acıdan bu gün çok canım acıyor tualetimi yapamıyorum olsun artıkCanim senin de bebegine kavusma vaktin gelmis..Genelde nisan geldikten 2-3 gun sonra diyorlar..
bende ama sırf dogum başlasın diye . belkide sırf ondan yapiorum diye bi ise yaramiyorBende squat plates perine ara ara yapıyordum şimdi 35+2deyiz perineye ve squata ağırlık verdim erken mi başladım bilmiyorum da egitimdeyken 34den sonra başlayın denmişti.hergun squat çömelme haftada 3gunde perine yapıyorum.cinsel ilişkiden de sogudum nedense hiç içinden gelmiyor
Anladim canim.Valla ben de artik olsun diyorum ama ne nisan ne sanci ne su ne bir belirti.Arada sancim oluyor ama devami yok:)İnşallah canım benimle aynı haftada olan bi tanıdığım 5 gündür 1 parmak açıklıkla geziyor o da zor geldi gelicek sürekli heyecan. Sabah uyandım tualetimi yapamıyorum acıdan bu gün çok canım acıyor tualetimi yapamıyorum olsun artık
insalah guzel bir doğumun olur canm 1 2 güne olur Allah 'ın izniyle insalh :)Kızlar benimde nişanım geldi. Pembemsi bişey lekelenme gibi gittim 1 parmak açılmam var dk. eve yolladı sancın ve ya suyun olursa gel dedi bu gün bi şey olmayacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?