2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arada oluyorsa az kaldı 2 gün sancılarım oldu bu gün nişan inşallah sende de çabucacık sağlıkla gelsin)
Sancılar nasıl bir şekilde hissettin en çok ben sancı olayını merak ediyorum.ilk hamileliğim de suyum geldiği için suni sancı vermişlerdi.

Arkadaşlar gelecekler artık reddedemedim. Dün aşırı yorgundum yapamam sandım ama bugün enerji doluyum. Beni düşünüyorlar ki geliyorlar dedim...
evet canım çok şükür Sonuna geldik sayılıyır. Hala inanamıyorum biliyor musun? Çok heyecanlıyım. Haftasonı bitince kavuşucam bebeğime:) çok şaşırıyorum ve heyecanlanıyorum.
Kolonya görür canım. Ebeler, hemşireler kullanma derse kullanmazsın.. yanına almakta bir sıkıntı yok ki

Çatı muayenesinde de iki ayrı görüş olduğundan zaten ikilemde kalıyorum yaDevlet çatın müsait derken özel de basık çatı dedi. Sanırsın başka yere baktılar. Ben anlamıyorum artık ya neye güvenip neye karar vereyim Kilosunun daha düşük çıkacağına inanıyorum açıkçası fazla gösteriyor gibi geliyor.

Benim kızım 3710 doğmuştu.Doktor muayenede 4 kilo bile doğurmaya müsait çatın demişti.Çatı muayenen önemli bu durumda..
Kilo 4ten fazla çıkınca devlet bile hemen sezaryen diyor. Belki doğunca yanılma payı daha az çıkacak ama risk almak istemiyorlar. Beni düşündüren baş çevresi, Allah korusun ya kanala takılırsa diye ödüm kopuyor Çatı muayenesine 38deyken normale müsaitsin demişti devlette, özeldeki basık dedi kim doğru söyledi nasıl bilcem.

Evet aynen.sende beynine telkinler verebilirsin aslında oksitosin salgıla diye ciddiyim beyin ne söylersen ona inanıyor ya ise yarayabilir diye düşündüm

Ben de hala inanamiyorum, 2 gun once bebegin yatagini kurduk, devamli yataga bakip duruyorum. Cok sukur bugunlerime.
Kolanyayi alacagim yanima dedigin gibi hemsirelere sorarim kullanmamda sorun var mi diye?
persembe gunu bana alttan bakilip ornek alinacak bakteri var mi diye bakilacak. Bir de kan tahlilleri yapilacakmis. Gunler yaklastikca heyecanlaniyorum.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama bebek anne karnında ne kadar durursa o kadar gaz sancisi az oluyormuş.bir de dünya ya tam hazır olma süresi de 38 +3mus bu konuda bilginiz var mı
9 ay 38+4de bittiği icin dünyaya gelmek icin en hazır zaman o zaman oluyor canm bu doğru . gaz konusunu bilmiyorum ama prematüre ve sezaryen bebeklerinde alerji ve kolik ihtimali daha yüksekmiş

9 ay 38+4de bittiği icin dünyaya gelmek icin en hazır zaman o zaman oluyor canm bu doğru . gaz konusunu bilmiyorum ama prematüre ve sezaryen bebeklerinde alerji ve kolik ihtimali daha yüksekmiş
Oglum.39+5 doğmuştu gaz problemi yaşamamıştık.duyunca acaba doğru olabilir mi diye dusundum. Belki bu sebebden bebekklerin gününde doğması daha iyi sanki tabi aceleci bebekleri saymazsak

genelde fazla gösteriyor cnm kilo. bu arada bnde devlete inan ilk dogumumda ozelde ebe bana catin cok dar cok zor bidogum olur demisti . devlette doktor çatı iyi demisti dogumu yaptıran ebe de çatı dar ama bebek iri degil Allahtan birz zorlanabilirsin soyle ikin faln demisti ama şükür dogum faslı fazla uzun sürmedi bnce 20 dk sürdü tam bilmiyorum ama . epizyo vardi ama bn epizyo olmaması icin hic birsey yapmamıştım ve zaten gebelik boyunca progestan kullanmıştım. ya bide çatı ya bakanların parmaklarını kullanıs şekillerine gore mi değişiyor bilmiyorum. bak sadece bi çatıda 3 ayrı görüş biri cok dar biri biraz dar biri uygun dedi

Son düzenleme:
Evet aynen.sende beynine telkinler verebilirsin aslında oksitosin salgıla diye ciddiyim beyin ne söylersen ona inanıyor ya ise yarayabilir diye düşündüm
olabilir aslinda. ya dogum stresten de gecikiyor bnm kizim var 2 yaşında ve su ara o kadr değişti ki doguma kendime adapte olamıyorum psikolojik olarak hazirlanamiyorum. perşembe günü sancim vardi kontrole gittim ve ağladım hastaneye girince smdi sancim var bni alırlar dogumhaneye diye bir stres bastı

Oglum.39+5 doğmuştu gaz problemi yaşamamıştık.duyunca acaba doğru olabilir mi diye dusundum. Belki bu sebebden bebekklerin gününde doğması daha iyi sanki tabi aceleci bebekleri saymazsak
sadece ondan değil canm herturlu bencede 39+lar dogum icin en ideal zaman cunku tam anlamıyla hazir oluyorlar . benm kizim 39+0da doğdu muthis gaz sancilari yasadik her gece 1 de kalkip saatlerce aglardi . ama dedigin dogruda olabilir bilemiyorum. :)

Hakkatten stresli bir olay bu doğum birde senin 2. Dimi hepsi ayrı güzel ve heyecanlı.kizin normal dogumlami olmustu? Ilk doğum zor oluyormu? Aynı şeyleri ilkindede yapmismiydin

Perine nasıl yapıyorsun? Açıyor mu yapınca? Kaç dk sürüyor ? Çok soru sordum ama merak ettim.benim bebek çok aşağıda yürüyüş ve fazla ayakta kalmak yasak bana şu anda.acaba bu masajı uygulayabilir miyim ben de önceki doğumdan epizyom var benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…