2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

gözün aydin cnm :)

Ultrosanda görebiliyorlar rahimi aslında kapalılığını uzunluğunu.Bana da 16 haftada rahim ağzı kapalı uzunluğu iyi demişti açıklık için kemiklere bakıyorlar heralde
Bana da rahim uzunluğun iyi demişti sadece canım son zamanlar cok zormuş ya 9 ay cok güzel geçti ama şu son zamanlar hryecan sabırsızlık merak hepsi bi yandan valla bide ilk dogum olunca daha zor yarın 40 hafta oluyoruz biz pazartesi gittim en son herseye normal suyu falan demişti ama bebegim biraz iri 3.700 demişti doktor 4 ü geçecek diye de korkuyorum ne bileyim Allah hayırlısıyla yavrucuklarımıza kavuştursun bizi

Amin insallah.. Gözün aydır canm Allah analı babalı büyütsün

Ben de hem.ozele hem devlet hastanesine gidiyorum.dogumu devlet hastanesinde yapacam.ilk oğlumda da ebeler ve doktor yönünden sansliydim.ins bu bebeğimde de iyi insanlara denk gelirim.

Amin canm inşallah sağ Salim kavuşuruz.Benim daha geçen hafta 3700 dü Bebiş yarın özelde kontrolüm var bakalm kaç kg oldu.Devletteki doktorlar kilosunu ölçemediler baş aşağı döndüğünden heralde ama özeldeki ölçüyor anlamadım.ultrosanlarda yanıltıyor bence ben kendi kilo takibi yapıyorum bebek kilo alınca artış oluyor bazen çok az gram oynuyor o yüzden saki bana ultrosandaki kilodan daha az doğacak gibi geliyor. Bakalım hayırlısı artık son günlerimiz stres heyecan hepsi bir arada inşallah sıkıntısız atlatırız benim 3 cm açıklık var tahmini doğuma kadar beklicem kendi açılmasını 40 dan sonrası suni sancı deneyicez

Aynen canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında bende devlete giidiyorım her seferinde kilosunu söylüyor ama pazartesi 3.700 dü işte bu pazartesi tekrar gitcem ne kadar oldu acaba yarın 40 hafta oluyo doktor da tahmini dogum tarihi 9 kasım demişti dur bakalım yarın sancı falan olacak mı cookk heycaanlanıyorum

Ben özele gidiyorum canım aynı zamanda devlete de gittim doğumu devlette yapacağım
Devlette bir doktora muayene olmam şart mı? Gerçş geçen hafta 1 muayene oldum devlette ama şimdi son 2 haftayı da oraya gitmem şart mı muayene için. Yani foğum anında gidince sorun yaşamam değil mi? Hani sadece bir kere muayene oldum diye sorun olmaz herhalfe ilgilenirler

Tabi ilgilenirler görevleri o merak etme

Kızlar baş geliş pozisyonu doğum kanalına girmiş mi demek.Bir yerde okumuştum kanala girmediyse sancı olmaz diye doğrumu acaba açıklık var sancı yok bir de sanki bebeğin başı benim sol tarafta gibi tam göbek deliği altında kanalda olmuş olmuyor mu :/

Benim iki gebeliğimde de bebeklerim erken haftalarda baş geliş durdular.büyüdükçede aşağı inip kanala baskı yapmaya başladılar.ilk doğumumda bebek kanala yerleşmişti 4 cm açıklığım vardı ama sancı hiç yoktu suni sancıyla doğurdum.bunda bakalım nasıl olacak.inanılmaz ağrılarım var yürürken kemiklerim kırılacak sanıyorum aşırı zor

Ilkinde baya dikis vardi bunda tecrubeli ebe sayesinde olmadi
Ben de ikincide kesi olmaz diye ümit ediyordum ama... Doktorum kesi olmasa bile aynı yerden yırtık olacagini bu yüzden kediye ihtiyaç olacağını özellikle iri ve erkek bebekte tehlikeye atilamayacahini söylemişti.

Benim bebe. 28. hafta itibariyle baş aşağı donmustu. Bu kanala girdi demek değil.

Kızlar bugün akşamdan beri bebiş aşırı baskı yapıyor aşağı foğru. Hiç bu kadar yoğun olmamıştı acaba yerleşmeye mş çalışıyor anlamadım ama kaç saattir sürekli rahime baskı yapıyor yoğun bir şekilde.

Olabilir canm benimde baskı yaptığında ince sızı gibi sızlıyor ayaktayken yürüyemiyorum olduğum yerde kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…