Her emzirmeden sonra sırtından bez hizasına vurarak 2 kez geğirterek midedeki gazın çıkmasını sağlamalısın, bu gaz değil aslında emerken yuttuğu hava vurarak süt altta hava üstte kalır birazda belden boyuna sıvazlarsan kolayca ağızdan çıkar. Çıkmadığı durumda midedeki hava barsaklara geçerek gaz oluşturur 8 saat boyunca çıkana kadar bebeği ara ara sancılandırır.Iyi aksamlar kizlar. Dogum yapanlari tebrik ederim Allah anali babali buyutsun dogumu bekleyenlere de allah kolaylik versin sag salim kavustursunbizde bugun 10 gunluk olduk cok sukur yalniz bebegim cok gazlı malesef yediklerime de cok dikkat ediyorum ama cocugun gazi bitmiyor bi turlu cikardikca rahatlamasi gerekiyor ama hep bi ikinma halinde. Tavsiye edebileceginiz bisey var mi gaz damlasi da kullaniyoruz ama cok faydasini gordugumu soyleyemem
Ne güzel o sancılar açılmaya sebep oldu belki de. İnşallah herşey yolunda gider güzelce doğururuz...Gece hastaneye gittik canım. Eşim panik biraz ben gerek yok dedim ama nst ye bağlandım bişi çıkmadı adet sancısı gibiydi zaten sancım. Açılmama baktı 2 cm. Yarın zaten kendi dr me randevum var gidicem bakalım
Ah o masajlar dakikalarca yapiyorum 2yi de geciyor 3 4 kere gegirerek agzindan cikariyor ama ikinmasi gecmiyor alttan cikarmakta cok zorlaniyor her seferinde agzindan cikarmasina ragmen hala nasil bagirsaklarinda gaz olabiliyor cozemiyorumHer emzirmeden sonra sırtından bez hizasına vurarak 2 kez geğirterek midedeki gazın çıkmasını sağlamalısın, bu gaz değil aslında emerken yuttuğu hava vurarak süt altta hava üstte kalır birazda belden boyuna sıvazlarsan kolayca ağızdan çıkar. Çıkmadığı durumda midedeki hava barsaklara geçerek gaz oluşturur 8 saat boyunca çıkana kadar bebeği ara ara sancılandırır.
37 deyim aynı durumlar var bende deKizlar bizede 38+2 olduk bel agrilarim basladi yine bebegim ters oldugu zamanlardaki gibi ve cok cabuk yoruluyorum Esimle koltuk bakma gitmistik eve geldigimde kendimden gecmistim resmen o kadar yorgundum ki anlatamam garip tarifida arabayla gidip arabayla donduk sadece magazada koltuklara bakarken turladim o kadar eskisi gibi degilim asiri yoruluyorum bu kadar olmasi normal mi?
Son olarak kizim sertlesip ve bazende yukari ciktigi zaman nefesim kesiliyor yasayan var mi ?
Ben de öyle çok yürüyemiyorum hemen nefesim kesiliyor bebeğin ayakları mideme baskı yapıyor bazen zor nefes alıyorum.normal Doğum mu bekliyorsun.benim ki mecburi sezeryan olacak yarın gün verilecek.bugün 37+3 haftalık oldum hayırlısı bakalım37 deyim aynı durumlar var bende de
Gözün aydın güle güle büyüt bebeğini canımEvet canim yaptim.Sali gunu..:))
Baş geliş pozisyonunda ama kanala girmemiş. Maalesef normal doğum yanlısı doktor bulmak zor işte hemen tahmini gün gelince hala doğum olmamışsa sezeryan diyorlar. Bende ilk gebeliğim korkuyorum ama beklemek istiyorum ya doktor korkutmasa bi. Herkese irş bebek diyorlar benimkşne de öyle diyor işte tahminş tarihe kadar gelmezse daha iri olur nor al doğamazsın diyor insanı korkutuyorlar ama burada da çok kişide gördük hep 300 500 aşağısı doğuyor kilo olarak.Bebek baş geliş pozisyonunda mı dönmemiş mi hiç beklenebilir ben bekliyorum normal doğum belirtisi olduğu için kendimde beklemek istedim çünkü illa tahmini doğum tarihinde doğacak diye bişey yok ki mutlaka sapma oluyor doktor kendi dedi bir hafta kadar sapma olur diye herkesin adet döngüsü 28 günde bir değil sonuçta bende kanala girsin diye bekliyorum Normali deneyeceğim olmazsa SeZeryan
Yıkıyoruz canım sıcak suyla falan havluda koyarımHavlu yu
Bende aynı durumdayım sana kadar hep aşağıda bebek dikkat et dedi doktorum ama yarın gün doluyor daha bekeleyemeyiz diyor. Ilk bebek ve tecrübesiz olunca doktora guvenmek istiyorsun ama hergunu biten de sezeryan olmuyor bizi neden bu kadar ısrarla sezeryana yönlendirmek istiyorlar anlamiyorumBaş geliş pozisyonunda ama kanala girmemiş. Maalesef normal doğum yanlısı doktor bulmak zor işte hemen tahmini gün gelince hala doğum olmamışsa sezeryan diyorlar. Bende ilk gebeliğim korkuyorum ama beklemek istiyorum ya doktor korkutmasa bi. Herkese irş bebek diyorlar benimkşne de öyle diyor işte tahminş tarihe kadar gelmezse daha iri olur nor al doğamazsın diyor insanı korkutuyorlar ama burada da çok kişide gördük hep 300 500 aşağısı doğuyor kilo olarak.
Doğru söylüyorsun insanı korkutuyorlar tabi uzun bir süreç normal doğum sürekli başında durmak gerekiyor onlar için sanırım Allahtan benim doktor zorlamıyor bekleyelim diyor normal olursa ama normal doğum sırasında farklı durum gelişirse sezeryaana alrıız diyor.Ben de ona razıyım zaten bebeğe bişey olmasın tek derdim o.Bugün kontrolüm vardı kilosu 3850 artık çok artmaz kilosu dedi kanala girmiş mi dedim yok dedi ama girer kanala dedi suni sancıyla haftaya doğumu başlatırız dedi bakalm ne olacak hayırlısıyla bir kavuşsaydıkBaş geliş pozisyonunda ama kanala girmemiş. Maalesef normal doğum yanlısı doktor bulmak zor işte hemen tahmini gün gelince hala doğum olmamışsa sezeryan diyorlar. Bende ilk gebeliğim korkuyorum ama beklemek istiyorum ya doktor korkutmasa bi. Herkese irş bebek diyorlar benimkşne de öyle diyor işte tahminş tarihe kadar gelmezse daha iri olur nor al doğamazsın diyor insanı korkutuyorlar ama burada da çok kişide gördük hep 300 500 aşağısı doğuyor kilo olarak.
Bence bekle canm hemen sezeryan kabul etme tahmini doğum tarihinde doğacak diye bir şey yok benim kendi doktorum da sapma olabilir en fazla bir hafta bekleriz dedi.Hani o tarihte doğmaması sezeryan sebebi değil ki çoğu kişi de 41 haftada normal doğum oluyor.Bu biraz da adet düzenine bağlıBende aynı durumdayım sana kadar hep aşağıda bebek dikkat et dedi doktorum ama yarın gün doluyor daha bekeleyemeyiz diyor. Ilk bebek ve tecrübesiz olunca doktora guvenmek istiyorsun ama hergunu biten de sezeryan olmuyor bizi neden bu kadar ısrarla sezeryana yönlendirmek istiyorlar anlamiyorum
İnşallah canım hepimiz için hayırlı doğumlar olsunNe güzel o sancılar açılmaya sebep oldu belki de. İnşallah herşey yolunda gider güzelce doğururuz...
Hadi bakalım sağ salim kucaklatsin RabbimBende 37+3 haftalık oldum.yarın sezeryan tarihi verilecek bakalım merakla bekliyorum
Normali beklemek istiyorum ama cumartesi günü zorlanır kesi fazla olur zor dogum olur dedi doktor. Onun için korkuyorum da. Arada kaldımBence bekle canm hemen sezeryan kabul etme tahmini doğum tarihinde doğacak diye bir şey yok benim kendi doktorum da sapma olabilir en fazla bir hafta bekleriz dedi.Hani o tarihte doğmaması sezeryan sebebi değil ki çoğu kişi de 41 haftada normal doğum oluyor.Bu biraz da adet düzenine bağlı
Kesi hemen hemen her normal doğumda olann bir şey bebek kilolu mu ? ultrosan da ölçülen kilo yanıltabiliyor hakkinızda hayırlısı olur inşallah bekleyip beklememek biraz da sana bağlı suni sancıyla deneyebilirsin aslında benim doktor istersen yarın suni verelim diyor ama ben kendi sancımla olsn istiyorumNormali beklemek istiyorum ama cumartesi günü zorlanır kesi fazla olur zor dogum olur dedi doktor. Onun için korkuyorum da. Arada kaldım
Ne tahlili veriyorsuniz sezeryan icin bilgi verir misinYarın sezeryan için tahlil falan vereceğiz 40 hafta bitiyor ama ben normal istiyordum. Bebeğin iri olduğunu catimin da kolay bir dogum icin iyi olmadığını söyledi doktor. Yinede beklesemmi normal olmasını sizlerde gördüğüm kadar hiç iri dedikleri ağırlıkta doğmamış bebekler.
Aynen öyle sinir oluyoruö bende. Eskiden sezeryan yoktu herkes bebeğin kendi gelmesini bekliyordu bende bekleyeyim diyorum. Ama doktorla rinsanın içine şüohe düşürüyor beklemek sakıncalı bilmem ne diyipBende aynı durumdayım sana kadar hep aşağıda bebek dikkat et dedi doktorum ama yarın gün doluyor daha bekeleyemeyiz diyor. Ilk bebek ve tecrübesiz olunca doktora guvenmek istiyorsun ama hergunu biten de sezeryan olmuyor bizi neden bu kadar ısrarla sezeryana yönlendirmek istiyorlar anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?