Yine senin doktor iyiymiş bekletiyor. İnşallah kendi sancınla hayrlısı ile alırsın kucağınaDoğru söylüyorsun insanı korkutuyorlar tabi uzun bir süreç normal doğum sürekli başında durmak gerekiyor onlar için sanırım Allahtan benim doktor zorlamıyor bekleyelim diyor normal olursa ama normal doğum sırasında farklı durum gelişirse sezeryaana alrıız diyor.Ben de ona razıyım zaten bebeğe bişey olmasın tek derdim o.Bugün kontrolüm vardı kilosu 3850 artık çok artmaz kilosu dedi kanala girmiş mi dedim yok dedi ama girer kanala dedi suni sancıyla haftaya doğumu başlatırız dedi bakalm ne olacak hayırlısıyla bir kavuşsaydık
3800-4100 arası dedi kilosuna. Geçen hafta istersen suni verelim ama yüzde elli ameliyat oda diyordu bu hafta sınırı beklemeden sezeryan diyorKesi hemen hemen her normal doğumda olann bir şey bebek kilolu mu ? ultrosan da ölçülen kilo yanıltabiliyor hakkinızda hayırlısı olur inşallah bekleyip beklememek biraz da sana bağlı suni sancıyla deneyebilirsin aslında benim doktor istersen yarın suni verelim diyor ama ben kendi sancımla olsn istiyorum
Cumartesi eğer sezeryana karar verirsennbugun bazı tahliller var yapalım dedi ama içeriğini sormadım doğuma canım sıkıldığı için. Yarın tekrar gideceğiz yazarım öğreninceNe tahlili veriyorsuniz sezeryan icin bilgi verir misin
Evet malesef korkutup direk sezeryana yönlendirmek istiyorlar. Beklemek sakıncalı olurmuş kakasini yermiş vsAynen öyle sinir oluyoruö bende. Eskiden sezeryan yoktu herkes bebeğin kendi gelmesini bekliyordu bende bekleyeyim diyorum. Ama doktorla rinsanın içine şüohe düşürüyor beklemek sakıncalı bilmem ne diyip
Akşamları özellikle çok yoruluyorum çok kasılıyor taş gibi oluyor karnım nefes nefese kalıyorum canım ben gecen sene doğum yaptığım için sezeryan olacak en azından 38 i bitirmek istiyorum ama zorlanıyorum da bide doğumdan miyom alınmıştı erken gelme riski var salı randevum var tarih verir mi bilmiyorum çatlama oldu Baya bende ilkinde yoktu ne güzel inş bekler kuzularBen de öyle çok yürüyemiyorum hemen nefesim kesiliyor bebeğin ayakları mideme baskı yapıyor bazen zor nefes alıyorum.normal Doğum mu bekliyorsun.benim ki mecburi sezeryan olacak yarın gün verilecek.bugün 37+3 haftalık oldum hayırlısı bakalım
Benim doktorum bi problem olmazsa 38 hafta dolsun isterim demişti bakalım yarın ne diyecek.bende şuan çatlama yok ama Doğumdan sonra da belli olabiliyormuş..geçen sene bende miyom ameliyatı olmuştum o yüzden mecburi sezeryan olacak benim de.taş gibi olmasının sebebi Bebek iri mi acaba sizin kaç kilo? Benim de arada sertleşiyor ama sonra geçiyor doktor bu aralar çok normal bi durum demişti.bide bebeğim hala hıçkırıyor yanı günde 2 kere falan sizde de oluyor muAkşamları özellikle çok yoruluyorum çok kasılıyor taş gibi oluyor karnım nefes nefese kalıyorum canım ben gecen sene doğum yaptığım için sezeryan olacak en azından 38 i bitirmek istiyorum ama zorlanıyorum da bide doğumdan miyom alınmıştı erken gelme riski var salı randevum var tarih verir mi bilmiyorum çatlama oldu Baya bende ilkinde yoktu ne güzel inş bekler kuzular
Kan tahlilleri kan sayimii kanda pihtilasma varmi hiv virisu filannCumartesi eğer sezeryana karar verirsennbugun bazı tahliller var yapalım dedi ama içeriğini sormadım doğuma canım sıkıldığı için. Yarın tekrar gideceğiz yazarım öğrenince
Benim de cumartesi ama herhangi bi tahlil soylemedilerCumartesi eğer sezeryana karar verirsennbugun bazı tahliller var yapalım dedi ama içeriğini sormadım doğuma canım sıkıldığı için. Yarın tekrar gideceğiz yazarım öğrenince
Teşekkür ederim bilgi icinKan tahlilleri kan sayimii kanda pihtilasma varmi hiv virisu filann
Dün demişti bana onun için tahlilde söz etti sanirim bir haftadir iki güne bir aç karnına çağırıyor. Yarinda 40 hafta doluyor büyük ihtimalle yarın yada salı gününe sezeryan yapacakBenim de cumartesi ama herhangi bi tahlil soylemediler
Selamlar öncelikle sakin olup böyle karşılamanız çok güzel. emin olun en sık olduğu an bile dayanılmayacak gibi değil.her dalgadan sonra vücudun dinlenmeye zamanı oluyor.eğer belli aralıklarla düzenli gelen sancıyı hissediyorsanız doğum başlamış olabilir, yerinizde olsam sakince hazırlanıp acile giderdim, yanlış alarmsa da umarım vakti geldiğinde sağ salim kucağınıza alırsınız.Arkadaşlar deneyimli annelerin yardımına ihtiyacım var. Bütün gün sırt ağrısı çektim, 4-5 saattir regl sancısı gibi sancim var, kasılmam sık sık oluyordu son 1 aydır ama bu defa nefesimi kesiyor kasılma gelince. Oglumda cok hareketli bu aksam hic durmuyor. Mide bulantım var hafiften. Dogum sancısı bundan daha ağır olur diye düşünüyorum ama korktum açıkçası biraz. Gideyim mi acile bilemedim.
Benim de aynı şekildeydi 2. Dağa zor oluyormuş sonrası ayağını sıcak tut emzirmek lazım bol bol ben ilkinde ağrı kesici kullanmadım ama bunda her gün ağrı kesici kullanıyorumArkadaşlar pazartesi günü spinal anestezi ile doğum yaptım halen gaz sancısı çekiyorum gazımı çıkaramayınca dikişlerim ağrıyo zaten omuz ağrısından yeni kurtuldum ama gazdan dolayı oturup kalkmakta zorlanıyorum gece bebeğimi bile zor alıyorum kucağıma. İlk sezaryenimde spinaldi ama iki güne hiç ağrım kalmamıştı bu çok zorladı. Dikişlerimde de yanma var göğüslerimde acıyo anlayacağınız zor günler geçiriyorum gaz için varmı tavsiyesi olan.
Olabilir canm Baskı olunca hareketli oluyor bende dakka tut istersen benim sürekli rahimde kasılmalar oluyor belime vuruyor ağrısı ama 5 dk bire düşmüyorKızlar bebek felakey baskı yapıyor 1 saattir çok aşırı hareketli valla çıkacsk gibi baskı yapıyor. Arada dalıyorum mesela bağırtıyor beni eşim korkuyor hatta:) acaba doğum yakın mıdır ilkkez bu kadar fazla hareketli baskı çok fazla yapıyor aşağı doğru. Bir de acaba sancılar gelince bebek hareket eder mi onu soracaktım tecrübelikere
Benim belime vurmuyor ama rahimde çok fena batma hissediyorum. Başka hiçbiryerde ağrı yok birşey yok yani. Bilmiyorum nedşr bu düzensiz şuan ama bir başlayınca ardarda geliyor bastırıyor aşağı. Sonra bşr süre duruyor felan bilmiyorum doğum belirtisi midir nedşr anlamadım çok. Tek bildipim ilkkez bu kadar hareketli ve baskı yapıyor batma oluyor rahimdd vajinadaOlabilir canm Baskı olunca hareketli oluyor bende dakka tut istersen benim sürekli rahimde kasılmalar oluyor belime vuruyor ağrısı ama 5 dk bire düşmüyor
Açıklama ve güzel anlatım için teşekkürler. Biz tecrübesizler için çok iyş oldu bu anlatım. Şuam benim yaşadığım hiç alakadız o zaman yani sancı felam değil bebek yerleşmeue çalışıyordur belki kanala. Sizin bahsettiğiniz şeyler olunca bayağı bayağı anlarız doğum olduğunu artıkDoğum yaklaştığında rutin sancılar geliyor, normalde düzensiz olan karın sertleşmelerim düzenli şekilde gelmeye başlamıştı magnezyum aldım bi tane ona rağmen gevşemedi belli aralıklarla sertleşiyordu.. ilerleyen saatlerde hafif bele yayılan ağrıyla gelmeye başladı karın sertleşmeleri.. Uykudan bel ağrısıyla birden uyandım. 30 dk da 1 karın sertleşme+bel ağrısı şeklinde sonrasında 20 ve 14 dk hızlıca düştü arabada 5 dk hastanede 3 dklara düşmüştü 5 dkdan sonra olan bel ağrısında kilitleniyorsunuz o kadar kuvvetli geliyor
Rica ederim canım rutin gelen belirtilerin yoksa rahat olabilirsin.Açıklama ve güzel anlatım için teşekkürler. Biz tecrübesizler için çok iyş oldu bu anlatım. Şuam benim yaşadığım hiç alakadız o zaman yani sancı felam değil bebek yerleşmeue çalışıyordur belki kanala. Sizin bahsettiğiniz şeyler olunca bayağı bayağı anlarız doğum olduğunu artık
Selamlar öncelikle sakin olup böyle karşılamanız çok güzel. emin olun en sık olduğu an bile dayanılmayacak gibi değil.her dalgadan sonra vücudun dinlenmeye zamanı oluyor.eğer belli aralıklarla düzenli gelen sancıyı hissediyorsanız doğum başlamış olabilir, yerinizde olsam sakince hazırlanıp acile giderdim, yanlış alarmsa da umarım vakti geldiğinde sağ salim kucağınıza alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?