2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Benim de bel ağrısı olunca doğum sancisina yordum ama düzenli değil hala. Ama normalden farklı bugün olan kasılmalar eminim. Sancıyla gelen kasılmam olmamıştı hiç, bu defa belden kasıklara doğru agrım oldu ve oğlum aşırı derecede hareketli. Hadi hayırlısı..

Sertleşme kasılma demekmiş canım ondan oluyor doğum a hazırlıyor kendini bebişler oğlum çok hıçkırmıştı bunda hıçkırık çok nadir oluyor iri değil 35 te 2400 ü senin bebiş kaç kiloydu

Sertleşme bende de oluyor kasılma mıymış o :) ama hemen geçiyor..benim bebişte 35 te 2.500 falandı,36 da 2.800 dü.. benim ki de iri değil normal gidiyor sanırım

En son 3.900 dm
Sağol canım. En son ultrasonda 3.900 cıktı 3.500 doğdu. Bana iki gün suni sancı verdiler hiç faydası olmadı öyle pek bi sancı çekmedim biraz sancım oluyodu sonra geri geçiyordu açıklık 2 gün boyunca 1cm oldu olmadı yani ne sancı ne açıklık hiçbişey fayda etmedi 41+3 de sezaryene aldı işte sezaryen iyi geçti şükür kızım da bende iyiyiz Tabi zor oluyo biraz otururken kalkarken yatarken zorlanıyorum baya buna da şükür normal olmasını cok istedim ama olmadı hayırlısı böyleymiş demekki

Arkadaşlar şimdi doktorumun yanından çıktım, dün gelen o sancılar doğuma hazirlikmis. Son 8 günün ama çocuk hiç aşağı inmemiş keyfi yerinde dedi. %20 ihtimalle 1 hafta içinde doğar dedi. 3700 olmuş kilosu. Sisman degil ama iri bir bebek dedi. Hep 2 hafta onde gidiyordu zaten. Normal doğum her türlü deneriz ama 26 kasımda hala gelmezse kiloya göre bi konuşuruz diyor. Sezaryen yanlısı değil doktorum. Bu son haftada kaburgalarda sirtta ağrı olması normalmis ya da adet sancısı gibi sancılar hissedebilirmişiz, 5 dakikada bir gelen sancı olursa hiç durma hemen gel dedi. Aşağı bile inmemiş diye üzüldüm ben, onun aşağı inmesi 5 dakikalık iş hiç merak etme yeterki canı istesin dedi :)

Aşağı inmeye takılma. Ben 10 cm açıklığa ulaşmama rağmen bebeğim aşağı inmemişti. Minik bir suni sancı ile gerçekten 5 dk sonra doğumhanedeydim :)

Doğum kanalına henüz inmemiş dendiği günün gecesinde doğum yaptım

Kızlar ben doğum yaptım herşey normal başladı 4 saat sancı cektim ölüm gibiydi zor oldu çok doğum masasından 4 cm açıklık ilerlemedi ve sezeryana aldılar
Gozunuz aydin.bebekte sende iyisinizdir InsaALLAH.Suni sanci mi verildi? O mu çok zordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…