2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızım bugün 11. Gün. Uyuduğu zaman, Beslemek için çok zor uyandırıyorum. Siz kaç saatte bir uyandırıyorsunuz? Dün gece o kadar zorlandım ki uyandırıyorum iki emiyor tekrar uyuyor. Tekrar uyandır. Resmen iki saat sürdü iki memeyi emmesi ve yeniden uyuması. İlk kızım böyle değildi hemen uyanırdı.

Gozunuz aydin.bebekte sende iyisinizdir InsaALLAH.Suni sanci mi verildi? O mu çok zordu?
Sağol iyiz çok şükür kendi sancılarım çok zorladı nefes alamadım 1 dakka arayla çok şiddetliydi Suni sancı alsaydım nolurdu bilmiyorm hayırlısı böyleymiş Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin

Bizde 11 gunluguz bugun. Ben 1bucuk 2 saatte bir uyandiriyorum ilk gunler daha zor uyaniyordu simdi oda yavas yavas alisiyor duzene bazen ben kaldirmadan kendi uyaniyor. Ayaklariyla diz ve dirsekleriyle oynuyorum hic biri ise yaramazsa altini açıyorum o zaman uyaniyor

kendini fazla yormadan hareketlen aşağıya baskı oluşsun ve karın sertleşmeleri arttıkça açılman hızlanır.
Benimde bazen karin sertleşmesi oluyor.birtarafa toplanıyor ve semsert oluyor toplandığı yer.ama dinlenince geçiyor.sanirim yalancı sancılar degilmi? Ve ben hergun çömelip kalkma (tuvalet pozisyonunda baya bir duruyorum) plates topuyla 8 hareketi yapıyorum yürüsem iyi olcak ama yürüyemiyorum.saglikla hayirla gelsin tüm yavrularımız

Canım benim bebeğimde fazla gaz yok ama dr bi damla verdi onu verdiğinden beri çocuğum daha da gazlandı huysuzlandı bende kestim o ilacı muskat cevizi veriyorum çok faydasını gördüm inan hiç sncı çekmeden geçiyor günlerimiz birde ben rezene ile tane kimyonu birlikte demliyip içiyorum hem süt yapıyor hem gazı önlüyor ben bu ikisinden çok fayda gördüm denemeni tavsiye derim. Bağırsak masajları var ve kunfu oturuşuyla gaz çıkışını kolaylaştırabilirsin rabbim yardımcın olsun canım inşallah geçer

Ben de çatı muayenemi oldum bugün. Normal doğuma uygunsun dedi. 3 kilo şu an. Bundan sonra bol bol yürüyüş yapmamı önerdi.
Suyum gelmedikçe sancın 5 dkda 1e düşmedikçe gelme dedi. 5dk da 1e düşünce açılma 4 cm oluyormuş sanırım. 4 cm de epidural yaparız hiçbişey duymazsın dedi. Epiduralde alttan yapılan muayeneyi hissetmiyormuşuz. Ben zorlanıyorum da biraz o muayenede. spinal neden demedi acaba obda hissediliyor mu ki? Hiç aklıma gelmedi sormak.
15 günüm kaldı. Bakalım ne zaman başlıyor doğum maceram:)

Seninle aynınız 1gun var aramızda.Benim dr çatı muayenesi yapmadı doğum anında yapacağım dedi (kurcalayıp mukusun erken gelmesini önlemek icinmis) epidural normal doğum olacak seninki sanırım.normal doğumda spinal uygulanmaz sadece epidural oda belirli bir açıklıkta uygulanır.normal istiyorsun sanırım dimi?

Maşallah kuzuya :)
Benim doktorum çatı muayenesini doğumda yapıyor, önden yapmaya gerek yok dedi. Sanci ve su gelmesi konusunda aynı şeyleri söyledi. Bildiğim kadarıyla spinalde bacakları da hissetmiyorsun, normal doğum değilde sezaryen için daha uygun. Epidural normal doğumda çok sık kullanılıyor. Sağlıkla alalım kucagimiza en kısa zamanda inşallah :)

Evet normal istiyorum. Bilmiyordum spinalin sezaryende olduğunu.
Açıkçası kistim vardı geçen sene bu zamanlar devlet hastanesinde bi doktor bağırsaklarıma yapışmış mı diye bakarken elle muayene etmişti ve bana sen normal doğum yapamazsın ilerde çünkü kemiklerin birbirine çok yakın demişti. Benim de bu çatı muayenesinde hiç ümidim yoktu çatın dar diyecek diye bekliyordum. Çatın basık değil dedi. Hangisi haklı bilemedim. Yoksa hamileyken açıldı mı. Ya da bebeğin başı büyük değil kilosu fazla değil ona göre bi hesap mı yapıldı. Anlamadım :)

Kızlar nst sonucum bu hafta değişik çıktı bilen yorumlayabilir mi? Alttaki değer sancı oluyor sanırım hep 20lerde oluyordu bugün 80i bulmuş. Dr ameliyata gitti yorumlatamadım. Bıraktım asistanına. Ararız ciddi bişey varsa dediler. Aramadılar :)

İyi olmanıza sevindim herkesin ağrı eşiği farklı tabii. Benim de suni sancı olacak sanırım bu hafta doğması gerekir açıklığım ise 2 cm. Senin hiç mi açılman olmadı da sezeryana aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…