2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçmiş olsun gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah..bebiş normal mi doğdu kaç haftalık kilosu boyu:)

1 haftalığız bizde. Bende oldukça zorlanıyorum altını açıyorum bezini değiştiriyorum ancak öyle uyandırıyorum. Emdiği kadar emiyor uyuyor iki memeyide emzirmiyorum ben.

Yatış yaptığım da 4 cm di canm sonrası ilerlemedi o kadar sancı çekmeme rağmen bebek girmedi kanala malesef

Allah tez zamanda kavuşmayı analı babalı hayırlı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah

İkimizde iyiyiz çok şükür kavuştuk 4 kilo doğdu 53 cm miniğim hemen sütüm geldi normal doğumla başladığı için

Gözün aydın :) senin bebek makat gelişti yanlış hatırlamıyorsam. Döndü mü sancın başlayınca?

1 haftalığız bizde. Bende oldukça zorlanıyorum altını açıyorum bezini değiştiriyorum ancak öyle uyandırıyorum. Emdiği kadar emiyor uyuyor iki memeyide emzirmiyorum ben.

Ben ikisini de emzirmek zorundayım çünkü çişli ve kakalı bezimiz az. Mama desteği de alıyor mecburen.

Evet ara ara olan sertleşmeler rahmi ve bebeği doğuma hazırlayan yalancı sancılar. Ben hamilelik boyunca ayaktaydım sürekli yürüdüm. Son 1 haftam 36.haftalıkken 4cmle geçti biraz ayaklanmıştımki doğumu tetikledi. Hakkında hayırlısı olsun

Ben ev taşıdım 36.haftamda ve ondan beridir evde hiç oturmuyorum sürekli hareket iş güç yemek hep ayaktayım. Hergün en az 5 bin adım yürüyorum ama yok hiç bir açılma birşey yok.

Ben ev taşıdım 36.haftamda ve ondan beridir evde hiç oturmuyorum sürekli hareket iş güç yemek hep ayaktayım. Hergün en az 5 bin adım yürüyorum ama yok hiç bir açılma birşey yok.
Yaşın gençtir, kasların güçlüdür ilk gebeliktir kişiden kişiye değişir. Benim 3.doğum yaşım 37

merhaba resme göre pozitif mi? Cevaplarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 17E9A4AD-742B-4D86-BF5E-E22FEDF72E18.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 85F5A858-A3CE-4E0B-8BD8-3A5EB961D5A5.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…