Kızlar nst sonucum bu hafta değişik çıktı bilen yorumlayabilir mi? Alttaki değer sancı oluyor sanırım hep 20lerde oluyordu bugün 80i bulmuş. Dr ameliyata gitti yorumlatamadım. Bıraktım asistanına. Ararız ciddi bişey varsa dediler. Aramadılar :)
Kızlar ben doğum yaptım herşey normal başladı 4 saat sancı cektim ölüm gibiydi zor oldu çok doğum masasından 4 cm açıklık ilerlemedi ve sezeryana aldılar
Merhabalar kızlar bende bugün saat12. 00 de doğum yaptım spinal ile bebeğim küvezde solunum sıkıntısı varmış bende şuan karın ağrısı çekiyorum ama çok şükür mutluyum bebeğim sağ salim geldi dünyaya
Merhabalar kızlar bende bugün saat12. 00 de doğum yaptım spinal ile bebeğim küvezde solunum sıkıntısı varmış bende şuan karın ağrısı çekiyorum ama çok şükür mutluyum bebeğim sağ salim geldi dünyaya
Kızım bugün 11. Gün. Uyuduğu zaman, Beslemek için çok zor uyandırıyorum. Siz kaç saatte bir uyandırıyorsunuz? Dün gece o kadar zorlandım ki uyandırıyorum iki emiyor tekrar uyuyor. Tekrar uyandır. Resmen iki saat sürdü iki memeyi emmesi ve yeniden uyuması. İlk kızım böyle değildi hemen uyanırdı.
1 haftalığız bizde. Bende oldukça zorlanıyorum altını açıyorum bezini değiştiriyorum ancak öyle uyandırıyorum. Emdiği kadar emiyor uyuyor iki memeyide emzirmiyorum ben.
İyi olmanıza sevindim herkesin ağrı eşiği farklı tabii. Benim de suni sancı olacak sanırım bu hafta doğması gerekir açıklığım ise 2 cm. Senin hiç mi açılman olmadı da sezeryana aldılar
1 haftalığız bizde. Bende oldukça zorlanıyorum altını açıyorum bezini değiştiriyorum ancak öyle uyandırıyorum. Emdiği kadar emiyor uyuyor iki memeyide emzirmiyorum ben.
Benimde bazen karin sertleşmesi oluyor.birtarafa toplanıyor ve semsert oluyor toplandığı yer.ama dinlenince geçiyor.sanirim yalancı sancılar degilmi? Ve ben hergun çömelip kalkma (tuvalet pozisyonunda baya bir duruyorum) plates topuyla 8 hareketi yapıyorum yürüsem iyi olcak ama yürüyemiyorum.saglikla hayirla gelsin tüm yavrularımız
Evet ara ara olan sertleşmeler rahmi ve bebeği doğuma hazırlayan yalancı sancılar. Ben hamilelik boyunca ayaktaydım sürekli yürüdüm. Son 1 haftam 36.haftalıkken 4cmle geçti biraz ayaklanmıştımki doğumu tetikledi. Hakkında hayırlısı olsun
Evet ara ara olan sertleşmeler rahmi ve bebeği doğuma hazırlayan yalancı sancılar. Ben hamilelik boyunca ayaktaydım sürekli yürüdüm. Son 1 haftam 36.haftalıkken 4cmle geçti biraz ayaklanmıştımki doğumu tetikledi. Hakkında hayırlısı olsun
Ben ev taşıdım 36.haftamda ve ondan beridir evde hiç oturmuyorum sürekli hareket iş güç yemek hep ayaktayım. Hergün en az 5 bin adım yürüyorum ama yok hiç bir açılma birşey yok.
Ben ev taşıdım 36.haftamda ve ondan beridir evde hiç oturmuyorum sürekli hareket iş güç yemek hep ayaktayım. Hergün en az 5 bin adım yürüyorum ama yok hiç bir açılma birşey yok.