Gerçekten bizim kasım anneleri daha sessiz.yazanlarin sayisi bile az.ayrica bebeklerimiz kasım ayına sadık kalacak gibi gününden önce doğmaya niyetleri de yok
Ya benim de ilk defa bugün başlayan değişik bi durumum var. Ayağa kalkıp yürüdüğümde karnımın alt kısmına basınç oluyor ve acıyor oturunca geçiyor. Sadeve yürürken oluyor. Niye böyle oldu anlamadım. Yerleşiyor mu dicem ama otururken bişey yok
Valla bu durum benim otururken ayaktayken yatarken bile oluyor fena bir basınç ve sızlama nstde sancı yok mesela. Perşembe günü kavuşucaz yavrumla inşallah
Bende de var o sızlama kemiklere de baskı oluyor. Bugün ananas yedim ayaklarımı sıcak suya koydum dağ tepe tırmandım yarın doktora gidicem inşallah biraz olsun gelişme vardır artık 40 artı 2 oluyorum doğmalısın oğlum...
Bende bugün gittim. 40+0 ız bugün 3cm açıklık varmış. 6 gün daha gel hergün nst dedi. Bebeğin başı aşağıda 3200 kilosu. Bende oldum 77 kilo pazara kadar olmaz ise suni sancı verecekmiş
Bende de var o sızlama kemiklere de baskı oluyor. Bugün ananas yedim ayaklarımı sıcak suya koydum dağ tepe tırmandım yarın doktora gidicem inşallah biraz olsun gelişme vardır artık 40 artı 2 oluyorum doğmalısın oğlum...
Yok genel anestezi olacak ben panik yaparım istemedim spinal epidural. 39. Hafta olacak.
ilk doğumumda genel anesteziyle günaşımından dolayı sezeryan olmuştu.
İnşallah hepsi sorunsuz sağlıkla gelsinilk doğum mu?
Yok genel anestezi olacak ben panik yaparım istemedim spinal epidural. 39. Hafta olacak.
ilk doğumumda genel anesteziyle günaşımından dolayı sezeryan olmuştu.
İnşallah hepsi sorunsuz sağlıkla gelsinilk doğum mu?
Evet ilk doğum olacak.ama geçen yıl açık miyom ameliyatı olmuştum genel anesteziyle.insanın kendisine gelmesi çok zor oluyor.bide burda çok araştırdım. Herkes spinal daha iyi diye yazmış.aslında bende çok korkuyorum ama benim gittiğim hastane de spinal yapıyormuş.hayırlsı bakalım.sizin ilk doğum da mı genel oldu.bebişin kilosu kaç?
Evet ilk doğum olacak.ama geçen yıl açık miyom ameliyatı olmuştum genel anesteziyle.insanın kendisine gelmesi çok zor oluyor.bide burda çok araştırdı. Herkes spinal daha iyi diye yazmış.aslında bende çok korkuyorum ama benim gittiğim hastane de spinal yapıyormuş.hayırlsı bakalım.sizin ilk doğum da mı genel oldu.bebişin kilosu kaç?
Bünyeden bünyeye fark ediyor ilk doğumum genel oldu evet.sonrasında bir düşük oldu o da genel oldu. şehir neresiydi sizin? şuan bebiş 3 kg. Sizin bebiş kaç kg? Hepsinin kendine göre ayrı ayrı problemleri olabiliyor doğum türünün birazda nasip neyse o oluyor. Misal herşey normalken ilkinde sezeryanla doğurdum epidurale giren biri yeterince uyuşmayıp hissedip genel anesteziye çevrildi. Önemli olan biraz da hem annenin hem bebeğin sağlıklı olması sağlıkla gelmesi endişelerinde çok haklısın bilinmezlik var
Bebegim bu konu hakkinda doktorla sadece duzenli kasilmalarim veya kanamam olursa hastaneye git seklinde oldu yurt disindan mi yoksa biziim doktorun calisma seklinden mi bilmiyorum. Ama bu cuma ultrasona gidin dedi bu cuma ogrenecegim bende kilosunu
Bünyeden bünyeye fark ediyor ilk doğumum genel oldu evet.sonrasında bir düşük oldu o da genel oldu. şehir neresiydi sizin? şuan bebiş 3 kg. Sizin bebiş kaç kg? Hepsinin kendine göre ayrı ayrı problemleri olabiliyor doğum türünün birazda nasip neyse o oluyor. Misal herşey normalken ilkinde sezeryanla doğurdum epidurale giren biri yeterince uyuşmayıp hissedip genel anesteziye çevrildi. Önemli olan biraz da hem annenin hem bebeğin sağlıklı olması sağlıkla gelmesi endişelerinde çok haklısın bilinmezlik var
Evet kimisi genel kimisi spinal demiş hayırlısı artık.sağlıkla gelsin inşallah bebişler biz katlanırız artık ne yapalım.bende 37+4 tüm dün 3.200 gr dı ama yanılma payı oluyormuş.hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahBenim oğlum olacak inşallah, sizin cinsiyet neydi