2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Selamlar kontrolden çıktım daha gelmeye niyeti yok bizimkinin :) ama sonunda dönüp pozisyonu almış. 3800gr olmuş iri bebek değil ama dedi boyuna göreymiş kgsu. İri bebek deyip korkuttular çoğunuzu . İlki de aynı dr da bi 300 gr kadar farketmişti usg ile

Benim de randevum vardi bugun. Sanci cikmadi hic, bebis 3620gr cikti.

Günlerimiz çok yakın seninle. Bebeklerin kilosu da aynı gibi maşallah:) benimkinin gelmeye niyeti yokmuş. Rüyamda bile görüyorum artık, dün gece hemşire gelip 45 hafta oldu doğmaz artık bu diyordu :))

Arkadaşlar sezeryan ile doğum yapanlara birşey sormak istiyorum kan sulandırıcı iğne verdiler mi sizlerede birde sezeryan yerinize herhangi bir pansuman yapıyor musunuz

Günlerimiz çok yakın seninle. Bebeklerin kilosu da aynı gibi maşallah:) benimkinin gelmeye niyeti yokmuş. Rüyamda bile görüyorum artık, dün gece hemşire gelip 45 hafta oldu doğmaz artık bu diyordu :))
Ailem yanima geldi 3 ayligina, artik bebis gelsin de sevelim derdindeler. Markete gidiyorum hala dogmadi mi diyorlar . Insallah 40 I gecirmeden gelirler saglicakla.

Arkadaşlar sezeryan ile doğum yapanlara birşey sormak istiyorum kan sulandırıcı iğne verdiler mi sizlerede birde sezeryan yerinize herhangi bir pansuman yapıyor musunuz
Igne vermediler canim pansuman da yapmadim hastanede su gecirmez bant yapistirdilar eve gelince duş aldim 5. Günde kontrole gittim o bandaj cikarilip doktor tarafindan pansuman yapildi 2 gun sonra duş alabilirsin dedi o kadar

Kızlar tüm doğum yapan arkadaşlari tebrik ediyorum yapmayanlara da hayırlı doğumlar olsun diye dua ediyor um. Bende 9 kasım da doğum yaptım. 39+5 de. Üç cm açıklık vardı ve artık çok zorlanıyordum. Dr yarın n nöbetçiyim gel doğuma alıyım dedi bende yarın pazar bugün fark etmez se bugün olsun diye doğuma girdim. Pazar olursa sürekli başında dururum ama bugün olursa gidip gelirim dedi doktorum. Neyse bir on dakika suni sancı verip suyumu açtı. O sürede hem 4cm olmuş bende bebek suni sancı ile kanala girmişti.normalde çok yukarıdaydı inmezse diye tedirgin olmuştuk ama çok şükür indi. Sonra düzenli sancıya başladılar benim tüm doğumlar suni olunca epidural istedim çok rahattı doğumum çok kolay oldu. Epidural e bağlı bir rahatsızlık his kaybı olmadı.sadece doğum sonrası birkaç gün bel de hafif ağrı oldu. 12 gibi suni sancı başladık 15.40 da oğlum doğdu. Çok şükür Rabbim hepimize bebeklerle sağlık versin. Oğlu m 52 cm ve 3375 gram oldu teyzeleri..

Hayırlı olsun gözünüz aydın.bende haftaya Pazartesi spinal olacağım ve biraz tırsıyorum.biraz anlatır mısınız nasıl geçti ameliyat,bebiş kaç kilo,hangi haftada Doğum oldu
kolay gectii hic tirsma belden uyusturuyolar anesteziyi verdiler 10 dak sonra bebegi gordumm. 39.hafta dogum oldu 2900 gr .hic korkma hemencecik bitiyoo karin kisminda agri var tabi ama ogle cildirdacak duzeyde degil

kolay gectii hic tirsma belden uyusturuyolar anesteziyi verdiler 10 dak sonra bebegi gordumm. 39.hafta dogum oldu 2900 gr .hic korkma hemencecik bitiyoo karin kisminda agri var tabi ama ogle cildirdacak duzeyde degil
Cevap için çok teşekkür ederim canım. biraz daha rahatladım.inşallah benimki de kolay geçer,sağlıkla kavuşurum inşallah

Gözünnaydın canım maşallah bebişin de sağlıkla almışsın kucağına. Epidural özelde mi oldun devlette mi. Gerçi devlet yapıyor mu bilmşyorum da..

Bende bugün gittim. 40+0 ız bugün 3cm açıklık varmış. 6 gün daha gel hergün nst dedi. Bebeğin başı aşağıda 3200 kilosu. Bende oldum 77 kilo pazara kadar olmaz ise suni sancı verecekmiş

Ya benim de ilk defa bugün başlayan değişik bi durumum var. Ayağa kalkıp yürüdüğümde karnımın alt kısmına basınç oluyor ve acıyor oturunca geçiyor. Sadeve yürürken oluyor. Niye böyle oldu anlamadım. Yerleşiyor mu dicem ama otururken bişey yok

doguma ne kaldı bizde doguranlar dogumu bekleyenler. genelde sessiz takip edenler çogunlukta.inş. sağlıklı alırız kucağımıza.sende hoşgeldin aramıza
Amin inşallah hoşbulduk. Son günlere girdiğim şu günlerde bile hala boşta kalamıyorum ve sağlık problemi yaşadım yoksa bu formu seve seve kullanırım kendi adıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…