Kızlar tüm doğum yapan arkadaşlari tebrik ediyorum yapmayanlara da hayırlı doğumlar olsun diye dua ediyor um. Bende 9 kasım da doğum yaptım. 39+5 de. Üç cm açıklık vardı ve artık çok zorlanıyordum. Dr yarın n nöbetçiyim gel doğuma alıyım dedi bende yarın pazar bugün fark etmez se bugün olsun diye doğuma girdim. Pazar olursa sürekli başında dururum ama bugün olursa gidip gelirim dedi doktorum. Neyse bir on dakika suni sancı verip suyumu açtı. O sürede hem 4cm olmuş bende bebek suni sancı ile kanala girmişti.normalde çok yukarıdaydı inmezse diye tedirgin olmuştuk ama çok şükür indi. Sonra düzenli sancıya başladılar benim tüm doğumlar suni olunca epidural istedim çok rahattı doğumum çok kolay oldu. Epidural e bağlı bir rahatsızlık his kaybı olmadı.sadece doğum sonrası birkaç gün bel de hafif ağrı oldu. 12 gibi suni sancı başladık 15.40 da oğlum doğdu. Çok şükür Rabbim hepimize bebeklerle sağlık versin. Oğlu m 52 cm ve 3375 gram oldu teyzeleri..
Kızlar birşey sorcam. Benim bebek sağ tarafta daha çok toplanıyor yani sol tarafım yumuşacık ama sağ tarafta kendisinş toplamış sanırım bebiş. Sizinde böyle mi?özellikle birkaç gündğr bayağı sap tarafa verdi kendini
Kızlar birşey sorcam. Benim bebek sağ tarafta daha çok toplanıyor yani sol tarafım yumuşacık ama sağ tarafta kendisinş toplamış sanırım bebiş. Sizinde böyle mi?özellikle birkaç gündğr bayağı sap tarafa verdi kendini
Benimki karışık.bazen sağ bazen sol tarafım sertleşiyor.gün için de değişiyor neresi nerde bilmiyorum kafası aşağıda.sertlik Totosu mu ayakları mı bilemedim
Benimki karışık.bazen sağ bazen sol tarafım sertleşiyor.gün için de değişiyor neresi nerde bilmiyorum kafası aşağıda.sertlik Totosu mu ayakları mı bilemedim
Oluyor öyle çok normal bi durum doktor demişti bi yere toplanır sertleşir diye.o yüzden tedirgin olma canım.büyüdüler artık son haftalara girdik.hayırlısı bakalım.kaç haftalık oldun??
Selam güzel anneler, doğum yapan annelere bir sorum olacak. Oğlum 10 günlük oldu, sağ göğsümün ucu aşırı derecede ağrıyor emzirirken, çatlak veya kanama gözükmüyor ama müthiş ağrı var. Lansinoh kullanıyorum ama hiç etki etmedi. Sol göğsümde de hassasiyet vardı ama o geçti. Sağ için ne yapabilirim? Çatlak yüzeysel görünmeyip içten olabilir mi? Doktora gitsem hangi bölüme gideceğim?
Selam güzel anneler, doğum yapan annelere bir sorum olacak. Oğlum 10 günlük oldu, sağ göğsümün ucu aşırı derecede ağrıyor emzirirken, çatlak veya kanama gözükmüyor ama müthiş ağrı var. Lansinoh kullanıyorum ama hiç etki etmedi. Sol göğsümde de hassasiyet vardı ama o geçti. Sağ için ne yapabilirim? Çatlak yüzeysel görünmeyip içten olabilir mi? Doktora gitsem hangi bölüme gideceğim?
Canım onun çaresini ben biliyorum. Yara olan göğsü dinlendir ilaç sürünce. Normalde bir sağ bir sol ver diyorlar ya sen ilacını sür üç sağ üç sol yada beş sağ beş sol yap yani tedavi için vücuda süre tanı. Daha ilaç etki etmeden emzir emzir tedavi süresi üzüyor. Benim dediğim gibi yaparsan ertesi güne hafiflemeye başlar inşallah sınra normal emzirme düzenine dönersin
Arkadaşlar sezeryan ile doğum yapanlara birşey sormak istiyorum kan sulandırıcı iğne verdiler mi sizlerede birde sezeryan yerinize herhangi bir pansuman yapıyor musunuz
Kızlar arasında troidi olan ilaç kullanan vardı galiba emzirirken de kullanılıyor demi bi sıkıntı olmuyo doktora sordum kullan devam et dedi de yine de aklımda bi sorup işareti kaldı yani
Kızlar arasında troidi olan ilaç kullanan vardı galiba emzirirken de kullanılıyor demi bi sıkıntı olmuyo doktora sordum kullan devam et dedi de yine de aklımda bi sorup işareti kaldı yani