2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Maşallah ne güzel gelişmiş ilwelwmis her şey. Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin.

Kızlar birşey sorcam. Benim bebek sağ tarafta daha çok toplanıyor yani sol tarafım yumuşacık ama sağ tarafta kendisinş toplamış sanırım bebiş. Sizinde böyle mi?özellikle birkaç gündğr bayağı sap tarafa verdi kendini

Benimki karışık.bazen sağ bazen sol tarafım sertleşiyor.gün için de değişiyor neresi nerde bilmiyorum kafası aşağıda.sertlik Totosu mu ayakları mı bilemedim

Aynen bende bilemiyoruö toto mu ayaklar mı ama sağ tarafta
Oluyor öyle çok normal bi durum doktor demişti bi yere toplanır sertleşir diye.o yüzden tedirgin olma canım.büyüdüler artık son haftalara girdik.hayırlısı bakalım.kaç haftalık oldun??

evet canım benim de öle kendini hep sağ tarafa topluyor ama artık can acıtıcı oluyor ağrı olmaya başladı bende

Bende uzun süredir var bu durum. Hep sağdaydı. Popo sağa dayalı, ayaklar solda. Sormuştum hatta doktora, bi sorun yok demişti. Hiç sola dönmedi

Selam güzel anneler, doğum yapan annelere bir sorum olacak. Oğlum 10 günlük oldu, sağ göğsümün ucu aşırı derecede ağrıyor emzirirken, çatlak veya kanama gözükmüyor ama müthiş ağrı var. Lansinoh kullanıyorum ama hiç etki etmedi. Sol göğsümde de hassasiyet vardı ama o geçti. Sağ için ne yapabilirim? Çatlak yüzeysel görünmeyip içten olabilir mi? Doktora gitsem hangi bölüme gideceğim?

Maşallah ne güzel gelişmiş ilwelwmis her şey. Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin.
Azmin
Canım onun çaresini ben biliyorum. Yara olan göğsü dinlendir ilaç sürünce. Normalde bir sağ bir sol ver diyorlar ya sen ilacını sür üç sağ üç sol yada beş sağ beş sol yap yani tedavi için vücuda süre tanı. Daha ilaç etki etmeden emzir emzir tedavi süresi üzüyor. Benim dediğim gibi yaparsan ertesi güne hafiflemeye başlar inşallah sınra normal emzirme düzenine dönersin

Arkadaşlar sezeryan ile doğum yapanlara birşey sormak istiyorum kan sulandırıcı iğne verdiler mi sizlerede birde sezeryan yerinize herhangi bir pansuman yapıyor musunuz
Yok canım bana hastaneden cıkmadan pansuman verdi evde pansuman yok agrı kesici antibiyotik kullanıyorum sadece. Kan sulandırıcı iğne de vermedi

Kızlar arasında troidi olan ilaç kullanan vardı galiba emzirirken de kullanılıyor demi bi sıkıntı olmuyo doktora sordum kullan devam et dedi de yine de aklımda bi sorup işareti kaldı yani

Kızlar arasında troidi olan ilaç kullanan vardı galiba emzirirken de kullanılıyor demi bi sıkıntı olmuyo doktora sordum kullan devam et dedi de yine de aklımda bi sorup işareti kaldı yani
Evet kullanacaksın ama hormonlar değişkenlik gösterdiği için düzenli kan verip ilacın dozunu ayarlamam gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…