2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ebe son haftalarda özellikle sık ilişki önerdi bana ve korunmayın hemen kalkıp yıkanma spermler rahimde durmalı dedi benim babaannem de hem hekim hemde ebeydi oda aynı şeyi tavsiye edermiş bilginiz olsun açıklık İçin belki önemli etkisi olabilir paylaşmak istedim

Amin canim Allah razi olsun muskat cevizi dedigin sey nasil kullaniliyor bende alayim hemen. Rezene degil ama kimyon cayi iciyorum bende hatta bugun bebegime de yarim cay kasigi verdim insallah fayda eder acı acı agliyor yavrum icim gidiyor

Silinmeyi hızlandırıyor. Ama gel gör ki benim eşim bişi olacak endişesiyle yanaşmıyor

Aaa çok şaşırdım hayırlı olsun gözün aydın☺ Normal Doğum mu oldu kaç haftalıktın bebeğin boyu kilosu neydi
Teşekkür ederim sağol yok normal olamadı malesef anî sanci ardından suyum geldi mekonyumluydu acil sezeryana alındım.38 haftalik.ama hamdolsun ıyiyiz şuan.bebegim 3900gr 52 cm önde gidiyordu hep

Selam kızlar çok şükür doğurdum ben.Rabbim sağlıkla bekleyenlere nasip etsin inşallah.
Kızlar ben doğum yaptım herşey normal başladı 4 saat sancı cektim ölüm gibiydi zor oldu çok doğum masasından 4 cm açıklık ilerlemedi ve sezeryana aldılar
Kizlar ben doğurdum oğlumda bende ıyiyiz hamdolsun
Hayirli olsun kizlar , gozunuz aydin olsun. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.

Amin canim Allah razi olsun muskat cevizi dedigin sey nasil kullaniliyor bende alayim hemen. Rezene degil ama kimyon cayi iciyorum bende hatta bugun bebegime de yarim cay kasigi verdim insallah fayda eder acı acı agliyor yavrum icim gidiyor
Canım bi bıçağın ucuyla oyuyosun toz toz dökülüyor zaten çay kaşığına döktürüyosun azcık sonra sütünden sağıyosun kaşığa o tozları yumuşatıyosun bebişine veriyosun günde bir kez kullan sadece zaten yeterli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…