Arkadaşlar sezeryan ile doğum yapanlara birşey sormak istiyorum kan sulandırıcı iğne verdiler mi sizlerede birde sezeryan yerinize herhangi bir pansuman yapıyor musunuz
Kızlar bugün kontrolüm var bakalıö bebiş ne alemde. Gelmeue niyeti yok bu gidişle sezeryan olcam maalesef.. İnşallah biraz açıklık veya belirti felan vardır diycem de olsa ben hissederim kendim hiçbir fark hissetmiyorum muhtemelen yine bir değişiklşk olmaycak
Kızlar bugün kontrolüm var bakalıö bebiş ne alemde. Gelmeue niyeti yok bu gidişle sezeryan olcam maalesef.. İnşallah biraz açıklık veya belirti felan vardır diycem de olsa ben hissederim kendim hiçbir fark hissetmiyorum muhtemelen yine bir değişiklşk olmaycak
Kızlar sezeryan doğum yapacaklara simdiden tavsiyem.asla ve kat'a çevrenizin lafına uyup bebeginizide kendinizi de rezil etmeyin.
1.si süt hemen gelmeyecektir sabredeceksiniz.
2.si mama desteği sağlanacaktır kaşıkla veriniz doyana kadar cekinmeyin alışır da meme reddi yaşar sanmayin
3.kan grubu uyuşmazlığından sarılık olabilir telaşlanmayın
4.sakin ama sakin göğsünü siktirip süt getirmeye ve sağma makinası kullan diyene kulak asmayın.kimisinin 3gunde iner kimisinin bir haftada gelir.
Ben yapmadım bunları her gelen bir laf soyledi... suan 3.gunumuz hastanede ve bebegimin sariligi gecemedigi icin bu gecede burdayiz.siz beni lütfen dikkate alin
Canım onun çaresini ben biliyorum. Yara olan göğsü dinlendir ilaç sürünce. Normalde bir sağ bir sol ver diyorlar ya sen ilacını sür üç sağ üç sol yada beş sağ beş sol yap yani tedavi için vücuda süre tanı. Daha ilaç etki etmeden emzir emzir tedavi süresi üzüyor. Benim dediğim gibi yaparsan ertesi güne hafiflemeye başlar inşallah sınra normal emzirme düzenine dönersin
Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın darısı bizlerin başına, bende 28ine kadar bekliycem eğer o zamana kadar gelmezse suni veririz dedi doktorum. İnsallah gerek kalmadan kendi gelir. Ctesi çatı muayenesi oldum pazar akşamı inanılmaz sandım oldu dedim herhalde geliyor ama yatınca geçti, bel ağrım ve yürürken bacak ağrım oluyor sanırım bunlar artık normal.
Al bendende okadar.ben birde hastanedeyim hala.surekli ayaktayım gelen giden bebeğim mavi ışıkta.cok sıkıldım biran önce eve gitmek istiyorum oğlumu alıp ve bir süre kimseyi görmemek
Ben de bugün doktora gittim 40 artı 2'deyim 1-2 cm açılmış bebek iyice aşağı inmiş dedi nst'de bir tane sancı çıktı ama pazartesiye kadar gelmezse doğumu başlatacağını söyledi zaten 42'ye dayanmış oluyoruz çok şükür suyu hareketleri iyiymiş kilosu da 3300 filanmış inşallah pazartesiyi beklemeden kendi gelir.
İnternette içindeki bir enzimden dolayı kasılmaları ve açılmayı tetiklediği yazıyordu ama yedikten sonra okudum aşırı yemek gerekiyormuş (mesela 8 tane) ve ortasındaki sert kısmı da yemek gerekiyormuş o enzimden alabilmek için bu hem imkansız hem zararlı. Ama özü filan satılıyormuş yağı mı ne, onu sürmek etkili olabilir diye okudum. Yine de artık çaresizlikten insan her yolu deniyor. Daha önce adetimi başlatsın diye de yemiştim bi etkisi olmamıştı yine de deneyeyim dedim...
Ben de bugün doktora gittim 40 artı 2'deyim 1-2 cm açılmış bebek iyice aşağı inmiş dedi nst'de bir tane sancı çıktı ama pazartesiye kadar gelmezse doğumu başlatacağını söyledi zaten 42'ye dayanmış oluyoruz çok şükür suyu hareketleri iyiymiş kilosu da 3300 filanmış inşallah pazartesiyi beklemeden kendi gelir.