2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütün yavrularınızı sürekli takip edemiyorum ama inş en kısa sürede sıkıntılarınız geçer göğüs yarası için ayva çekirdeğini suda bekletin kıvamlaşunca sürün işe yarar inş

Aynen bende seninle aynıyım canım. Cuma günü suni sancı verebiliriz dedi eğer ilerlemez ise iki gün ara vericez sonra pazartesi tekrar denixez suni sancıyı dedi açılmam ise 3 cm olmuş. Herşeyin normal gidiyor güzel dedi bakalım heyecan bastı valla

Al bendende okadar.ben birde hastanedeyim hala.surekli ayaktayım gelen giden bebeğim mavi ışıkta.cok sıkıldım biran önce eve gitmek istiyorum oğlumu alıp ve bir süre kimseyi görmemek
Insallah biran önce geçer de evinize dönersiniz canım. Bizde bugun kontrole gittim sarılık varmış biraz ikş gün sonra kontrole getirin sık sık besleyin dedi hem.meme veriyorum sütüm yeni yeni artıyor ucu da yok zor tutuyor bi tutarsa iyi emiyo hem de mama veriyorum ama yine de olmuş işte

Kızlar sarılık olan var mı bebegi neler yapıyosunuz sık emzirmek lazım bide güneş ısıgı iyi geliyoumış galiba baska var mı bişey

Kızlar sarılık olan var mı bebegi neler yapıyosunuz sık emzirmek lazım bide güneş ısıgı iyi geliyoumış galiba baska var mı bişey
Yeğenim olmuştu. Benim oğlan da oluyordu o sıra yengem anlattı.
Yeğenim sarildiktan hastanede yatarken annelere sarı üzüm yediriyotlarmis. Üzüm yedikten bir saat sonra sütü alıp bebeğe veriyorlarmış. Eğer anne üzüm yemediyse üzümü ye bize öyle haber ver diyorlarmış.
Ben de bol bol üzüm yedim

g
Ben

Ya benimde dun asagi tarafta asiri baski vardi ve esimle disaridaydik arabaya bindigimizde kizim hickirmaya basladi ve kafasi yukaridaydi elimi koydugumda hissediyordum hickirigimi belki bilirsiniz belki de Ben yanlis biliyorum alt tarafta bebegin basi oldugu icin daha gergindi ama dun asiri yumusamisti napacagimi bilmiyorum acaba kanala mi indi basi yukarida mi yardimci olun lutfenn

Ucu yoksa göğüs ucu. Satılıyor canım işine yarayabilir

Kızlar cevap verirseniz sevinirim Rahim'in tam iç kısmında sancı oluyor belime de vuruyor 37+2 deyim doğum sancısı böyle Birsey mi

Ya benimde dun asagi tarafta asiri baski vardi ve esimle disaridaydik arabaya bindigimizde kizim hickirmaya basladi ve kafasi yukaridaydi elimi koydugumda hissediyordum hickirigimi belki bilirsiniz belki de Ben yanlis biliyorum alt tarafta bebegin basi oldugu icin daha gergindi ama dun asiri yumusamisti napacagimi bilmiyorum acaba kanala mi indi basi yukarida mi yardimci olun lutfenn

Ben bunu bilemem ki canım.yakinda kontrolün varsa doktorun ultrasona bakıp söyler sana zaten.kac haftaliksin

Kızlar cevap verirseniz sevinirim Rahim'in tam iç kısmında sancı oluyor belime de vuruyor 37+2 deyim doğum sancısı böyle Birsey mi

Sancıların arasındaki süreyi hesapladın mi? Benim doktorum 5dk.da 1 olursa hemen gel dedi. Düzensizse ve uzanınca falan geçiyorsa doğum sancısı değilmiş. Ben de geçen hafta yaşamıştım ve korkmuştum ama düşündüğüm gibi değilmiş

Belden baslayıp rutin şekilde kasıklarda iner karın olağandna sert ve bebek sabit olursa doğum baslıor demek

Ben 37+5de doğum yaptım önce sırtta başladı acı ama bıçak saplar gibi bir acı nefes alamadım bir an sonra goguslere doğru yayıldı hiç aklımda olmadığı için erken geleceği dedim kalp krizi geçiriyorum heralde:) sonra birden suyum boşaldı mekonyumlu olduğu için acil sezeryana alındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…