2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet doğru diyorsun katlanırız biz hayırlısı olsun hakkımızda inşallah sağlıkla kavuşuruzErkek bekliyoruz bizde nasıl heyecan var yarın geliyor miniğim

Benimki hep sağda erkek bebek. Seninkinin cinsiyeti neydi ilgisi var mı bilemiyorum ama kızımda böyle değildi

Bebeğinize çok geçmiş olsun şifa bulsun inşallah hemen herkesin lafına bakmamak lazım tabi mama gerekirse öyle bir veriyorsunki ilk çocuğumda 2.gece mecbur kalıp verdim kaşıkla çünkü hiç uyumuyor hep ağlıyordu açlıktan.
Merak ettiğim bişey var ama mama sarılığı önler mi? Biz sarılık yaşamamıştık o zaman.
Yarına oğlumu alacağım kucağıma inşallah karşılaşmayız umarım bu sorunla

Çok teşekkürler insaALLAH geçer artık biranönce.ac kalmaması lazım sarılık icin sezeryanda süt hemen inmediği için mecbur mama veriliyor.bizim extra mavi isigada konuluyor bebegim oda onluyormus sarılığı.insaallah sizde sağlıkla alın kucağınıza umarım olmaz iyi düşünün iyi olsun

Kızlar Mrb. Yazılanları takip ediyorum bende doğumu bekleyengillerdenim 38+5 im Bugün çatı muayenesi oldum pek ağrı sızı yoktu ama 2 saat önce hafif kahverengi Ve kırmızı Kanamam oldu. Doktorum normal dedi de sancı falan da zaten henüz. Yinede yazmak istedim nişan değildir diye tahmin ediyorum muayeneden dolayıdır sanırm. Gerçi bi an önce doğsun da istiyorum ama

Doğum yapan arkadaşlar bu bebekten topuk kanı alma kaç kez yapıldı sizde?Ben özelde doğum yaptım orda aldılar birde 5gun sonra falan sağlık ocağında verin denildi.cok gıcık birşey bebeğim çok ağlıyor verirken zaten sarılık hala gecmedi habire kan alıp duruyorlar yavrumdan

Ben daha doğum yapmadım ama sağlık ocağındaki hemşirem aynen böyle olacağını söyledi. Önce hastanede, 5 gün içinde de sağlık ocağında.

Ben hastanede verdim 3. Günü hastanede alındığı için sağlık ocağı almadı tekrar.

Topuk kanı iki kez alınır bebekten. Bir doğumunun birinci günü hastanede ikincisi de doğumunun yedinci günü sağlık ocağında alınır. Bir sıkıntı görülürse üçüncü kez de çağrılabilir.

Uzanınca geçti şükür canım ama sık sık oluyor

Azar azar geliyor şimdilik Uzanınca geçti şükür tetikte bekliyoruz kaç kilo doğdu seninki canım

Topuk kanı 2 kere alınıyor sarılık için maalesef bizde de çok kan alınmıştı bol bol emzirmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…