2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay ondan kolayı ne var canım hemen yiyim çok teşekkür ederim ❤

Benimde hastanede yapıldı canım bugun de saglık ocagında verdik sarılık icinde iki kere alındı hafif sarılık var insan dayanamıyor ama işte saglıkları için mecbur

Sarılıkta sonradan alının kandaki değer ilkinden düşükse artık düşeceğini gösterir.. Tekrar tekrar alınması gereksiz

Kızlar devit 3 e kacıncı gün basladınız yada basladınız mı

2 kez alınıyor canım şifa bulsun evladın

Aynen benim de üçüncü günüm canım acayip şiş yürüyorum evin icinde sürekli 3 4 lt de su iciyorum insallah geçer corap oturuyor resmen bacagıma
sezeryandan mı oluyormuş canm benimde şişme oldu benim ayaklarım doğuma giderken şiş değildi şimdi bakıyorum çok şişkinliğim var

Geçmiş olsn canm son durum ne bebeğin iyileştimi Benim bebeğime sarılığı normal dedi doktor gözlerin içi hafif sarı ama tedirgin oluyorum doğum sabahına hemen makineyle sağdım ben sütü 10 dk bağladım makineye ilk sütü sağdım cay kaşığıyla verdim o gün az çıktı ama yetti hastane çıkışı hemen duşa girdim sütü artırır dediler duşa girmek gerçekten de öyle oldu ilkine göre daha iyiydi 2 saatte bir makineyle sağıyorum sağdıçla geliyor hem emziriyorım bebiş de çok acıtıyor göğüslerim çok fena oldu :/ sık sık emzirmek sarılığı önlüyormuş saatte bir veriyorum inşallah ilerlemez

Kızlar bebeğim dün 3700 çıktı doktor iri diyor baştam beri zaten öndeydi iri diyorlardı doktorlat. pazartesi 40.haftaya giriyorum. Beklemeyelim alalım diyor doktorum ama ben inanmıyorum mutlaka daha düşük kiloda doğar diyorum sizce haftaya haftasonuna kadat beklesem mi yoksa doktoru dinleyip pazartesi veya salı sezeryan mı olsam

Sarılıkta sonradan alının kandaki değer ilkinden düşükse artık düşeceğini gösterir.. Tekrar tekrar alınması gereksiz
Ya onların günlerine göre referans aralığı varmis gün gün ona gore belirliyorlar düşüşe geçmesinden değil sanirim

Iyilestik çok şükür evdeyiz şimdi.yarin tekrar kontrol var bakalım sizede geçmiş olsun.ya ben sezeryan yaptığım için hemeninmedi sütüm yeni yeni geliyor. Sagmaya calistim ilk gun cok acitti biraktm dr da kizdi gerek yok inecek sabret dedi dus aldm bemde bolbol super geliyo.bendr sürekli emziriyorum.kantaron yağı sur göğüslerine bana iyi geldi o çok şükür

Aynı durum bende de var malesef, 3800 civarı şu an. Salı günü son gün, 5 gün kaldı. Doktor sen hiç doğuracak gibi durmuyorsun dedi, aşağı da inmemiş. Plasenta da suyu da iyi durumdaymış. Daha doğmaz bu diyor. Salı günü gidicem, olmazsa suni sancıyla deneyecek sanırım. 4ü geçmesin diyor. Ben beklemek istemiyorum 40ı doldurunca, normal denerim olmazsa sezaryeni kabul edeceğim sanırım

Canım ben sadece topuk kanı verdim benim oğlumda sarılık olmuş doktor tekrar kan istedi ama laboratuvardaki adam bence vermeyin dedi kan verdikçe sarılık artar dedi bizde vermedik oğlumun rengi yavaş yavaş düzelmeye başladı sık emziriyorum birde şu sarılık tam geçene kadar mama takviyesi yapacam umarım çabuk atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…