2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Geçti yani seninki de bende herhalde dedim bugün yarın dogurucam psikolojik olarak ağırlaştım resmen senin de hayırlısı olsun inşallah canım sağ salim kucağımıza alalım inşallah

Hayırlısı olsun canım sanırım sancı açılma olmadığı sürece sıkıntı olmuyormuş birde galiba 160ın üzerine çıkmadan doğum sancısı saymıyormuş doktorlar öyle okudum ama

Çok merak ettim bizim de pazartesi suni sancı verilecek herhalde gelişmeleri merakla bekliyorum... Hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.

Masallah dogum kilosu ve boyu gercekten yüksekmiş. Aslında bende normal doğum yapabileceğimi düşünüyorum ve korkmuyorum, doktorum da benim gibi düşünüyor, normal doğum için şartları zorlayan biri. Umarım salıya kadar kendisi gelir ama gelmezse de hesaplarımıza göre en fazla 4 oluyor ve normal doğum şansımız olacak. Inşallah bende cok sıkıntı çekmeden bebeğime kavuşurum.

sezeryandan mı oluyormuş canm benimde şişme oldu benim ayaklarım doğuma giderken şiş değildi şimdi bakıyorum çok şişkinliğim var
Evet sezaryenden oluyormuş canım normal dedi doktor bugun biraz daha indi benimki

Inşallah çok güzel bir doğum olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Benim de öyle dediler 3900 dedi 3500 dogdu ama belli olmaz belki seninki doğrudur da 3700 doğmayacak bi kilo değil bence 4ün üstünü sezaryen diyolar

Suni sancı bizim kendi sancimizin aynısıymış diye okumuştum. Sadece süreyi kısalttığı için sancı aralarında pek dinlenemiyormuşuz. Ama yine de korkutucu tabi :)
Bana iki gün suni sancı verdiler hem serumla hem alttan hiç sancı çekmedim açıklık olmadı

Helal olsun

Temizliyorum ben nolur nolmaz kokuma alışsın diye.kalan sütü bende sürüyorum ama bugün 3.günümüz sütüm tam inivermedi.senin hemen gelmismiydi?

Kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.doğumu sormuşsunuz yazmaya bir türlü fırsatım olmadı.17 Kasım öğlen gibi gezmeye gittik Ortaköy’de gezdik kızımı parka falan götürdük sonra bebek sahile geçelim dedik.hem biz yürüyüş yapmış oluruz hemde kızımız scooter sürer dedik.tam park ettik arabadan indim benden bir şeyler gitti sanki hemen arabada kontrol ettim baya sulu bir akıntı.eve geldik hemen trafikten dolayı.baktım nişanım gelmiş.doktorumda hastanedeydi gittim nst çekildi ultrason yapıldı daha sonra eve gönderdi şu an her şey yolunda evde bekleyebilirsin dedi.Dışarda yemek yiyip 6 gibi eve geldik tam kuzumu yatıracaktım 6,5 gibi suyum geldi tekrar hastaneye gittik yatışım yapıldı 7,5 8 gibi.uzun bir nst çekildi.sancılarım hafif ve düzensizdi.doktorum muayene etti 4 cm açıklık vardı ve suni sancı verelim dedi.bebeğinde suyu gelmiş çok uzun bekletmeyelim dedi.9,15 te suni sancı verildi 9,35 e kader nst de kaldım.daha sonra kalkıp yürümeye başladım sancılarım birden yükselmeye başladı ve dakikada bir geliyordu.bir anda bu kadar kısalması korkuttu beni saatlerce nasıl dayanıcam diye.şiddeti de aynı şekilde artmaya başladı inanılmaz zorlandım.tuvaletim geldi wc ye gittim allahım ölücem herhalde dedim en şiddetli sancılarımdı o an.sancı arası tuvaletimi yaptım ama ıkınma hissim devam ediyordu kalktım kapıdan çıkarken eşim yerde kan falan görünce korkmuş ebeye çağırdı hemen onda normal dedi açılma oldukça kanama da olur dedi.pilates topunda hareketler gösterdi.tam o esnada doktorum geldi nasılsın falan dedi ben çok zorlanıyorum sancım çok fazla dedim.tamam dedi sancın geldikçe ittir bebeğini yavaşça dedi.gel bir de muayene edeyim dedi yatağa çıkamadan sancım bastırdı.yavaş yavaş ittir bebeğini insin iyice dedi.yatağa çıktım muayene etti şok oldu tam açıklık şu anda dur sakın ıkınma dedi yatakla doğumhaneye götürdüler bir yandan da dalga geçiyor benimle sen bütün gün Ortaköy bebek sahil gez akşama da gel doğur oh ne güzel doğumhaneye girdikten sonra çok uzun sürmedi 5 dk ya geldi bebeğim.9,15te sancı takıldı ve 10.25 te doğmuş oldu.o kadar hızlı bir doğum oldu ki inanamadım.4cmle yatıp bir anda 10 cm oldu.ama sancıların şiddeti çok çok fazlaydı o Kısım oldukça zorladı beni.ilk doğumumda suni sancıyla oldu ama bu sefer daha çok zorlandım.çok şükür bebeğime kavuşmuş oldum her şeye değer.umarım sizlerimde güzel,çok çok hızlı doğumlarınız olur.buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim

Kaka sulu değilse ( ishal yani) Sevinmelisin canım demekki doyuyor sütün yetiyor

Temizliyorum ben nolur nolmaz kokuma alışsın diye.kalan sütü bende sürüyorum ama bugün 3.günümüz sütüm tam inivermedi.senin hemen gelmismiydi?
Gelmişti çok şükür süt sıkıntısı yaşamadım ben doğum kendi başladı o yüzden öyleymiş hemen iner demişti doktor makineye bağladım ilk sütü aldım doğum sabahına Sonrasında sağdıkca arttı sağdıkca arttı makineler çok işe yarıyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…