KEki Görüntüle 2557409
Benimkine bak 37+4te 80lere çıkmış bi ara sancı mı kasılma mı artık neyse o zikzak :)
Şu an 38+1im hiçbişey hissetmiyorum. Çok rahatım. 2 gündür karnımın alt tarafında acı oluyordu ayağa kalkınca, o da geçti. Çok enerjik hissediyorum. Cumartesi tekrar gidicem bakalım bişey çıkacak mı :)
Benim son 3 4 nst hep böyle çıkıyor ama tık yok korkma yami sancıların çıkması çok birşey ifade etmiyor sanırım yani enazından bende öyle oldu bende kaç haftadır bekliyoruö kesin doğurcam diye ama yok
Çok merak ettim bizim de pazartesi suni sancı verilecek herhalde gelişmeleri merakla bekliyorum... Hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.Kızlar yarın hastaneye gidiyorum. Bugün gttim 3 cm açılmam varmış yarın suni sancı vericez açılman ilerlemez se iki gün dinlenircez sonra pazartesi yeniden denixez dedi. 41+3 olduk. Kızım 3 kilo. Herşey çok iyi dedi. Suni sancı nın bizim kendi sancımızdan farkı nedir tam olarak. Sabah 8 de aç gel dedi. Sabaha da bişi kalmadı sanırım korkuyorum
Ilk bebeğim iriydi. 39 artı 4te doktor açılma yok haftaya gel diye eve gönderirken ben bugün normali denemek istiyorum suni ver bana dedim. Şaşırdı ama kabul etti. Diğer hafta normal için hiç sansim kalmıyordu çünkü. Suniyi taktıktan sonra alttan muayene edince sen ve yan odadaki geBeden hiç umudum yok parmak ucu kadar bile değil açıkliğin dedi. Sonra bir hızla açılmam oldu ki yatisimdan 2 saat sonra bebegim kucagimdaydi. 4.400kg 54 cm dogdu. Tabi oncesinde dr tum riskleri siraladi omuz takilmasi olabilir filan gibi. Hepsini kabul ettim .O bunlari soylemek zorunda. Isi bu. Sen kendine güveniyorsan dene. Ben genlerime güveniyordum. Annem ve ablalarım da hep iri bebek doğurmuştu. Benim kendi doğum kilom da yuksekmis. Bunlar bir kriter
Bana da ebe 15.gün dedi ama cocuk doktoru hemen basla dedi hangisini yapcam bilemedimDün sağlık ocağından verdiler bana 15.gün başla dedi hemşire.Bugün 9 günlük olduk bizde.Gobegimiz daha dün gece düştü
Evet sezaryenden oluyormuş canım normal dedi doktor bugun biraz daha indi benimkisezeryandan mı oluyormuş canm benimde şişme oldu benim ayaklarım doğuma giderken şiş değildi şimdi bakıyorum çok şişkinliğim var
Masallah dogum kilosu ve boyu gercekten yüksekmiş. Aslında bende normal doğum yapabileceğimi düşünüyorum ve korkmuyorum, doktorum da benim gibi düşünüyor, normal doğum için şartları zorlayan biri. Umarım salıya kadar kendisi gelir ama gelmezse de hesaplarımıza göre en fazla 4 oluyor ve normal doğum şansımız olacak. Inşallah bende cok sıkıntı çekmeden bebeğime kavuşurum.
Benim de öyle dediler 3900 dedi 3500 dogdu ama belli olmaz belki seninki doğrudur da 3700 doğmayacak bi kilo değil bence 4ün üstünü sezaryen diyolarKızlar bebeğim dün 3700 çıktı doktor iri diyor baştam beri zaten öndeydi iri diyorlardı doktorlat. pazartesi 40.haftaya giriyorum. Beklemeyelim alalım diyor doktorum ama ben inanmıyorum mutlaka daha düşük kiloda doğar diyorum sizce haftaya haftasonuna kadat beklesem mi yoksa doktoru dinleyip pazartesi veya salı sezeryan mı olsam
Bana iki gün suni sancı verdiler hem serumla hem alttan hiç sancı çekmedim açıklık olmadıSuni sancı bizim kendi sancimizin aynısıymış diye okumuştum. Sadece süreyi kısalttığı için sancı aralarında pek dinlenemiyormuşuz. Ama yine de korkutucu tabi :)
Helal olsunIlk bebeğim iriydi. 39 artı 4te doktor açılma yok haftaya gel diye eve gönderirken ben bugün normali denemek istiyorum suni ver bana dedim. Şaşırdı ama kabul etti. Diğer hafta normal için hiç sansim kalmıyordu çünkü. Suniyi taktıktan sonra alttan muayene edince sen ve yan odadaki geBeden hiç umudum yok parmak ucu kadar bile değil açıkliğin dedi. Sonra bir hızla açılmam oldu ki yatisimdan 2 saat sonra bebegim kucagimdaydi. 4.400kg 54 cm dogdu. Tabi oncesinde dr tum riskleri siraladi omuz takilmasi olabilir filan gibi. Hepsini kabul ettim .O bunlari soylemek zorunda. Isi bu. Sen kendine güveniyorsan dene. Ben genlerime güveniyordum. Annem ve ablalarım da hep iri bebek doğurmuştu. Benim kendi doğum kilom da yuksekmis. Bunlar bir kriter
Bana iki gün suni sancı verdiler hem serumla hem alttan hiç sancı çekmedim açıklık olmadı
Temizliyorum ben nolur nolmaz kokuma alışsın diye.kalan sütü bende sürüyorum ama bugün 3.günümüz sütüm tam inivermedi.senin hemen gelmismiydi?Anladm canm yağı temizlemek gerekiyor mu sonrasında ?ben lamsinoh krem almıştım onda temizlemeden emzirebiliyorsun ilk gün kullandım sadece emzirdikden sonra kalan sütü sür dediler göğsün her tarafına yara olmasın diye öyle yapıyorum şimdi acısı var ama yara olmadı
Amin canım müsait olunca yazıp haber veririmÇok merak ettim bizim de pazartesi suni sancı verilecek herhalde gelişmeleri merakla bekliyorum... Hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.
İnşallah canımRica ederim canım benim amin inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım hepimiz
15. GünKızlar devit 3 e kacıncı gün basladınız yada basladınız mı
Kaka sulu değilse ( ishal yani) Sevinmelisin canım demekki doyuyor sütün yetiyorYa doğum yapanlar bişey dicem..Bebeğim bugün 9 günlük oldu ve altını her degistirdigimde bezi kakalı.Daha hiç sadece cisli bez almadım altından.Normal mi bu?Çok fazla kaka yapması yani?Emzirirken bir yandan da altını dolduruyor
Gelmişti çok şükür süt sıkıntısı yaşamadım ben doğum kendi başladı o yüzden öyleymiş hemen iner demişti doktor makineye bağladım ilk sütü aldım doğum sabahına Sonrasında sağdıkca arttı sağdıkca arttı makineler çok işe yarıyor gerçektenTemizliyorum ben nolur nolmaz kokuma alışsın diye.kalan sütü bende sürüyorum ama bugün 3.günümüz sütüm tam inivermedi.senin hemen gelmismiydi?
Yok ishal değil.10 günde maşallah iki paket bez bitince dedim bi gariplik mi var bu işteKaka sulu değilse ( ishal yani) Sevinmelisin canım demekki doyuyor sütün yetiyor
Alttan da mı sancı veriliyor o nasıl oluyor aman tanrımBana iki gün suni sancı verdiler hem serumla hem alttan hiç sancı çekmedim açıklık olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?