2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok ishal değil.10 günde maşallah iki paket bez bitince dedim bi gariplik mi var bu işte
Korkma bizimde öyle bende doktoruma sordum ilk korkmuştum ishal değilse sık sık kaka yapması sütünün yaradığını gösterir dedi

Ben bugün kontroldeydim. Nst de sıfır sancı Ebe bu arkadaşın gelmeye niyeti yok dedi. Dr da pazartesi tekrar çağırdı. Sancım gelmezse haftaya cumaya kadara bekleyip suni verecek

İlk zamanlar çişten çok kaka yapıyordu 22 günlük olduk şimdi günde 3, 4kez kaka daha çok çişli bezi var

Canım benim de 35 de 2400 37 de 2700 dü biraz zayıflar evet bende de var sancılar ben de korkuyorum her an gelecek diye İnş beklerler biraz daha

Canım benim de 35 de 2400 37 de 2700 dü biraz zayıflar evet bende de var sancılar ben de korkuyorum her an gelecek diye İnş beklerler biraz daha

İnşallah yaa doktor da çok güzel diyor kilosu bana da sanki az gibi geliyor çok az bir vakit oldu ya 3500 olur herhalde ama son haftalarda da az kilo alımı oluyormuş o yüzden sanki daha küçük doğacak gibi geliyor bana şimdi muz kilo aldırıyor diyorlar bol bol muz yiyorum başka bildiğiniz birşey var mı kilo aldıran

Süt,yoğurt, bol bol ayran,tahin pekmez,bir de kaşar peyniri kilo aldırıyor bebeğe

Kızlar merhaba 38+3 oldum bugun ve sezeryan için bekliyorum. Bu sabah tuvalette silindiğimde pembe sümüksü bir lekelenme oldu acaba bu nişanmı??

Yurtdısındayım sezeryan için günü cok gec verdiler 39+5 verdiler daha 10 gün var. Sanırım gününü beklemicek bebek. Nisandan nekadar zaman sonra dogum olur acaba?
Benim 1 hafta sonra olmuştu doğumum ama 3 gün sonra 5 gün sonra diye kesin bi bilgi yok nişanla alakalı

Yurtdısındayım sezeryan için günü cok gec verdiler 39+5 verdiler daha 10 gün var. Sanırım gününü beklemicek bebek. Nisandan nekadar zaman sonra dogum olur acaba?
Bi kesinlik yok canım erken de olabilir geç de..sezeryanı geç vermişler evet hayırlısı olsun inşallah doktorunla iletişime geç yada hastaneye bi git muayene ol

Benim yarın 40 hafta doluyor. Doktorum son bi gel ne yapacağımızı konuşalım dedi. Ben de bu vakte kadar normal olsun diye bekledim ama artık yarın sezaryen istemeyi düşünüyorum. Zaten iki tane çok büyük miyomum var hatta birini dışarıdan hissediyorum portakaldan daha büyük. Herkes sezaryen ol, miyomlardan da kurtulursun dedi. Ben inatla bekledim. Bebiş oldu 4 kilo :) yoruldum artık. (
Doğum yapan arkadaşlar güle güle büyütmek nasip olsun, sütünüz bol, gazınız az olsun :)
Benim gibi doğum bekleyen arkadaşlar Allah sabır ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…