2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Sanırım son haftalarda hepimizin problemi bu konu. Benimde salı gunu 40 doluyor, mümkünse önce suni sanci isteyip normal deneyeceğim. Cok istiyorum kazasız belasız normal doğumu. Olmadı sezaryen, benim de bir kistim var 7-8cm civarında. Ondan da kurtulurum böylece. Oğlum da 4 kilo olur salıya kadar, iri bir bebek. Ben de cok yoruldum artik. Umarim hepimizin gönlüne göre olur doğumu :)

Kızlar ya doktor sezaryen yerine krem verdi kremi sürünce sanki yara yumuşuyo ve biraz kan olmuş yara doktora gitsem mi bişey olur mu ya

Kızlar ya doktor sezaryen yerine krem verdi kremi sürünce sanki yara yumuşuyo ve biraz kan olmuş yara doktora gitsem mi bişey olur mu ya
Nasil bi krem canim adi ne ? Bana hic bisey verilmedi senin dikisin estetik degil mi normal dikis mi ?

Ya kızlar bebeğim de sarılık artıyor.persembe 9.5tu taburcu olduk bugün 13.5olmus.artik kan almaktan yer kalmadı çocuğumun elinde.yarin birdaha kontrol var arttıysa yine ışık tedavisi görecek.hayir anlamıyorum emziriyorum mama da veriyorum takviye neden artıyor.uyanmakta zorluk çekiyor iki saate bir uyandiriyorum zor uyanıyor buda sarılıktan ileri gelirmiş.nolur dua edin ya çok üzülüyorum

Allah yardımcınız olsun canım ışık tedavisinde korkma hemen etkisini gösterir İnş evet sarılık uyku yapıyor

Allah yardımcınız olsun canım üzme kendini sütün gelmez bak anne sütü geçiriyo sarılıgı bol bol emzirmeye çalış geçer insallah

Allah sifa versin insallah gecer biran once

Kizimda dendigimiz bi yontem anlaticam kocakari isi gibi gelebilir ama bizi hastanede yatmaktan kurtarmisti, sarimsak bir diş , soyup cengelli igneye takiyosun yakasina, 24 saat duruyor. Koku olmustu haliyle sarimsak oldugu icin amac zaten onu koklamasi. Bi de sariya sar demislerdi o pek inandirici gelmemisti yine de sarmistim cok careszdim hastaneye alicaklardi degerleri dusmemisti. Sarimsaktan sora degeri dustu. Yine olsa yine yaparim denemekte fayda var.

2 damla salatalık suyu icir

Yaa keşke dün akşam yazaydın kız şimdi hastaneye gidiyoruz kan vermeye.yapardim valla sonuçta hicbir zararı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…