Ya kızlar bebeğim de sarılık artıyor.persembe 9.5tu taburcu olduk bugün 13.5olmus.artik kan almaktan yer kalmadı çocuğumun elinde.yarin birdaha kontrol var arttıysa yine ışık tedavisi görecek.hayir anlamıyorum emziriyorum mama da veriyorum takviye neden artıyor.uyanmakta zorluk çekiyor iki saate bir uyandiriyorum zor uyanıyor buda sarılıktan ileri gelirmiş.nolur dua edin ya çok üzülüyorum
Çok geçmiş olsunnn canm sütün geliyor mu emerken bebek çok az emiyor bak ben sağıpta verdim 2 saatte bir önce göğüs ucunu çıkartmak için makineyle sağdım sonra memeyi verdim kalan sütü tekrar sağıp biberonla verdim hem sütüm artı hem de bebeğim fazlasıyla süt aldı bugün kontrole gittik sarılığı geçmiş dedi doktor ama 1 ay yine aynı sisteme devam edecem bir de böyle dene istersen
Merhabalar herkese, benim de ya kasım sonu ya da aralık başı annesi olacağım nasipse :) 39+2 yim bebigin daha gelmeye niyeti yokmuş dün öğrendiğimize göre. Gelmezse 41 biterken suni sancı deneyeceğiz ama sanırım suni sancıdan biraz korkuyorum, bir fikriniz var mı bu konuda?
Çok geçmiş olsunnn canm sütün geliyor mu emerken bebek çok az emiyor bak ben sağıpta verdim 2 saatte bir önce göğüs ucunu çıkartmak için makineyle sağdım sonra memeyi verdim kalan sütü tekrar sağıp biberonla verdim hem sütüm artı hem de bebeğim fazlasıyla süt aldı bugün kontrole gittik sarılığı geçmiş dedi doktor ama 1 ay yine aynı sisteme devam edecem bir de böyle dene istersen
Sağol canım ama 18e yükselmiş yine fototerapiye aldilar yavrumu
O sağma işlemini manüel olarak 2.gün yaptık çok canım yandı.hemsirede kızdı sakin yapma siktirma o kendisi gelir sabret dedi.senin canin aciyormuydu?
Kızlar bebeğini hem emzirip hem de biberonla sütünü veren varmı ben önce emziriyorum sonrada kalan sütü sağıp veriyorum sanki emerken tam çekemiyo doymuyor gibi. Fazla sütlerimi de buzluğa atıyorum. Emzirdikten sonra bi 40cc kadar da günde iki kere biberonla veriyorum bi sıkıntı olurmu ileride
Kızlar bebeğini hem emzirip hem de biberonla sütünü veren varmı ben önce emziriyorum sonrada kalan sütü sağıp veriyorum sanki emerken tam çekemiyo doymuyor gibi. Fazla sütlerimi de buzluğa atıyorum. Emzirdikten sonra bi 40cc kadar da günde iki kere biberonla veriyorum bi sıkıntı olurmu ileride
Kızlar ilk bebegi olanlar gögsünüzün ucu yoksa eğer büyük boy şırınganın ucunu kesin gögüsünüzün ucunu getirin sırıngayı çekinip yavas yavas gögüs ucunu vakkumluyo icine alıyo sırınga bı kaç kere yapınca ucu cıkıyo her emzirmeden önce tekrarlayın ikş üc gün icinde ucu iyice cıkıyo ben öyle yaptım
Olabilir canım biberona alısınca memeyi pek.emmek istemiyo bebekler şırıngayla ver bence ben sütüm ilk günler gelmedi mamayı şırıngayla verdim hep ona bile alışıyo yani cok geliyo ondan meme az geliyo diye sinirleniyolar
Olabilir canım biberona alısınca memeyi pek.emmek istemiyo bebekler şırıngayla ver bence ben sütüm ilk günler gelmedi mamayı şırıngayla verdim hep ona bile alışıyo yani cok geliyo ondan meme az geliyo diye sinirleniyolar
Kıyamam kuzuma çok can sıkıcı bir durum tahmin ediyorum canım ama birçok kişi de oluşuyor ne kadar emse de düşmeyecekmiş demek sakin ol annesi moralini yüksek tut 3 lt en az su içi sütün artsın sıkıntı yaparsan süt azalır sütü yspsn da sadece su unutma duam sizinle
İşte bende bundan korkuyorum ama emzirdikten sonra uzun süre emzirmeme ragmen ağzıyla aranıyo doymamış gibi hareketler yapıyo
[/Doydugunu çiş li bezden anlarsın canım sayısı iyiyse yeter her istediğinde verme onlar refleks
Kıyamam kuzuma çok can sıkıcı bir durum tahmin ediyorum canım ama birçok kişi de oluşuyor ne kadar emse de düşmeyecekmiş demek sakin ol annesi moralini yüksek tut 3 lt en az su içi sütün artsın sıkıntı yaparsan süt azalır sütü yspsn da sadece su unutma duam sizinle
Allah razı olsun canım.sutte bir sıkıntımız yok çok şükür var extra birde mama veriyorum kiloda almış dune göre masallah.doktorda sarılığın en pik noktası 5.gün demişti düşer artık insaALLAH