2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok geçmiş olsunnn canm sütün geliyor mu emerken bebek çok az emiyor bak ben sağıpta verdim 2 saatte bir önce göğüs ucunu çıkartmak için makineyle sağdım sonra memeyi verdim kalan sütü tekrar sağıp biberonla verdim hem sütüm artı hem de bebeğim fazlasıyla süt aldı bugün kontrole gittik sarılığı geçmiş dedi doktor ama 1 ay yine aynı sisteme devam edecem bir de böyle dene istersen

Merhabalar herkese, benim de ya kasım sonu ya da aralık başı annesi olacağım nasipse :) 39+2 yim bebigin daha gelmeye niyeti yokmuş dün öğrendiğimize göre. Gelmezse 41 biterken suni sancı deneyeceğiz ama sanırım suni sancıdan biraz korkuyorum, bir fikriniz var mı bu konuda?

Canım bence birsry içirme sadece anne sütü mama geçiriyor durmadan yarım saatte saat başı emzir
Ah yarim saat başı uyansada emzirsem. Dün 45dk uğraştım uyandırmak için.bugun gene aldılar bizi fizyoterapiye 18e yükselmiş

Sağol canım ama 18e yükselmiş yine fototerapiye aldilar yavrumu
O sağma işlemini manüel olarak 2.gün yaptık çok canım yandı.hemsirede kızdı sakin yapma siktirma o kendisi gelir sabret dedi.senin canin aciyormuydu?

Kızlar bebeğini hem emzirip hem de biberonla sütünü veren varmı ben önce emziriyorum sonrada kalan sütü sağıp veriyorum sanki emerken tam çekemiyo doymuyor gibi. Fazla sütlerimi de buzluğa atıyorum. Emzirdikten sonra bi 40cc kadar da günde iki kere biberonla veriyorum bi sıkıntı olurmu ileride

Yahu yok niye sıkıntı olsun ki? Bir şey olmaz.

Kızlar ilk bebegi olanlar gögsünüzün ucu yoksa eğer büyük boy şırınganın ucunu kesin gögüsünüzün ucunu getirin sırıngayı çekinip yavas yavas gögüs ucunu vakkumluyo icine alıyo sırınga bı kaç kere yapınca ucu cıkıyo her emzirmeden önce tekrarlayın ikş üc gün icinde ucu iyice cıkıyo ben öyle yaptım

Biberona alışıp meme reddi yaşamasından korkuyorum o yüzden sordum
Olabilir canım biberona alısınca memeyi pek.emmek istemiyo bebekler şırıngayla ver bence ben sütüm ilk günler gelmedi mamayı şırıngayla verdim hep ona bile alışıyo yani cok geliyo ondan meme az geliyo diye sinirleniyolar

İşte bende bundan korkuyorum ama emzirdikten sonra uzun süre emzirmeme ragmen ağzıyla aranıyo doymamış gibi hareketler yapıyo

Bu arada sütü az gelenler dr um bana bidamla yazmıştı adı bestlak çok güzel süt yapıyo tavsiye ederim

Ah yarim saat başı uyansada emzirsem. Dün 45dk uğraştım uyandırmak için.bugun gene aldılar bizi fizyoterapiye 18e yükselmiş
Kıyamam kuzuma çok can sıkıcı bir durum tahmin ediyorum canım ama birçok kişi de oluşuyor ne kadar emse de düşmeyecekmiş demek sakin ol annesi moralini yüksek tut 3 lt en az su içi sütün artsın sıkıntı yaparsan süt azalır sütü yspsn da sadece su unutma duam sizinle

Allah razı olsun canım.sutte bir sıkıntımız yok çok şükür var extra birde mama veriyorum kiloda almış dune göre masallah.doktorda sarılığın en pik noktası 5.gün demişti düşer artık insaALLAH

İşte bende bundan korkuyorum ama emzirdikten sonra uzun süre emzirmeme ragmen ağzıyla aranıyo doymamış gibi hareketler yapıyo
Benimkide öyle uzun süre emiyor yinede elini götürüyor ağzına aranıyor.ben veriyorum mama yoksa sarılığı daha da artacak diye korkuyorum valla

Benimki de yapıyo canım iki saat emziriyorum valla uyudu diye koyuyorum yine ağlıyo kaç gün oldu seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…